Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
asıl benim büyük katkılarımdan bahsetmemişler
saygıdeğer kardeşlerim bu güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
@yklmzomer @gurayergun benim büyük katkılarımdan hiç bahsetmemişsiniz ayıp yanio kadar akasya durağı, çiçek taksi dedik
.. güzel paylaşım elinize sağlık binlerce insanı doyuracak kadar kategori var
Ya ben Arkak sokaklar demeseydin bunlar ortaya çıkarmıydı[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]
güncel olun yoksa bir yıl sabredin anca kazanırsınız
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ben yeniyimde hangi videouyu atsam telif çıkıyor. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba. yani bunlardanda yüzde 90 telif çıkacağını düşünüyorm.
Bu konu hakkında ne düşünüyosunuz hocam [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=7807]gurayergun[/MENTION]
Paylaşım için tekrar teşekkürler
paylaşım için teşekkürler.
bu tarz konularda genelde 3.cü - 5.ci postta "hocam isim vermeseydin ya" "iyi işte bu paylaştığınızla bu kategoride çöp oldu" gibilerinden ağlayan arkadaşlar ve sonrasında o arkadaşlara laf yetiştirenler olurdu. bu konuda bu arkadaşları göremedim. bu da forum için iyiye işaret olsa gerek![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.