İçerik Bulamıyor musunuz? Bu Yöntemi Deneyin

Kardeşim neden insanları spama yönlendiyorsunuz.Bunlara gerek yok kendi özgün videolarınızı türkçe olsun ingilizce olsun kendiniz yapın.

Kardeşim neden insanları spama yönlendiyorsunuz.Bunlara gerek yok kendi özgün videolarınızı türkçe olsun ingilizce olsun kendiniz yapın.

Özgün her zaman en iyisidir bunu inkar ettiğimiz yok fakat forumda bu işi bırakanlar son çare bunuda bir denesinler elbette risklidir. hiç beklemediğiniz video yüzünden telifte yiyebilirsiniz bu yüzden bu tür çalışacak kişilere benim önerim kanalı hemen adsenselerine bağlamasınlar para kazanmalarını açıp birkaç hafta beklesinler hatta bu tür kanalları hiç adsenseye bağlamayıp insanların ne tür videolar izlediklerinin analizlerinide yapabilirler.

sakın denemeyin telif tehditleri yağmaya başlar
bu işten birşey kazanamazsınız . zaten cok saçma önüne gelen videoyu yüklemek nasıl bir mantıktır ya inanasım gelmiyor aşırı saçma bir düşünce. Sizde insanları kötü durumlara yönlendirmeyin.Benden uyarması boşu boşuna ugrasırsınız kanallarınızdanda olursunuz.

---------- Mesaj saat 06:20:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:19:30 civarında gönderildi. ----------

Bir de siz networksunuz ilginç ...

arkadaşın dediği yöntem mantıklı gelsene bence yapmayın arkadaşlar, konuyu açan arkadaşım sakın yanlış anlamasın,.

Bende bir kaç fikir vereyim sizlere;

Öncelikle bu işi yapıcaksanın deneme yanılma yapıcaksınız arkadaşlar.
Para kazanıcam diye delirmek yerini sakin sakiin özgün videolar yapın ve bekleyin zaten kazanç kendiliğinden gelicektir.

Sosyal medya araçları ile güzel bi kitle yakalayın.

Benim şuan iki kanalım var biri pc programları üzerine diğeri telefon programları anca yetişiyorum ikisinede günde 3 er video atıyorum veya 5 ama kendi içeriğim ve günlük 5 tl nin altıan düşmedim hiç bazen patlama oluyor daha yüksek miktarlar görüyorum.

Yönetim bu konuya el atsın bence millet kanallarından olur bunu yaparsa.

Tam olarak demek istediğinizi anlamadım hocam

Kaynak değilde taktik hocam sizlerde gündemi takip ederek bulduğunuz iyi izlenecek bir konuyu bu şekilde abartmadan spamlayabilirsiniz.

doğrudur ben ilk başladığımda çok boşa kürek çektim yeni başlayanlar için bu tür paylaşımlar çok verimli olucaktır

Arkadaşlar ben kimseye spam yapın demiyorum . Özgün önceliğiniz olsun tabiki ama hiç kaznamıyorsanız kazanmak istiyorsanız buda bir yöntemdir ve şunu unutmayın Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmmamak için spam çalıştığınız kanalları adsense hesabınıza bağlamayın yeni bir adsense açarak ona bağlayabilirsiniz veya partner yapmaya çalışabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri