İçerik ve domain adı lazım

AddMe

Kayıtlı Üye
Adsense dışı olarak çok hit alacak içerik ile birlikte domain adı yazar mısınız . Haber geliyor aklıma ama çok uğraşmak ister 7/24 pc de olamam

En iyisi hesap numarani gonder,bu aylik 100,000$ ini gondereyim..

Konuya yazmayı unutmuştum ergenler giremez yazısını .
İyi bir içerik önerisi lazım

Hocam siz binlerce hit alabileceğinize inanıyorsanız inanın domainin pek bi önemi yok projeniz sağlamsa normal bi domain işinizi görür öyle keyword bi domain bularak binlerce hit alabileceğinizi düşünüyorsanız çok büyük bi yanılgı içindesiniz demektir.

Sevgili AddMe kardesim,

Once istedigin seyin ne kadar mantikli oldugunu bir dusunmeni oneririm..Istedigin sey hem icerik hem de domain adi..Yani diyorsun ki siz bana herseyi verin,ben yapayim...Ama vereceginiz bilgi de beni cok ugrastirmasin..Ben oyle bilgisayar basinda duramam diyorsun..Bu mantigin,benim yazdigim sey ile ne kadar alakali olup olmadigini senin takdirine birakiyorum..Umarim objektif bir sekilde konuyu degerlendirir,ona gore cevaplandirirsin...
Ayrica ergenlik tanimini da duzgun yapmalisin.Her karsi yorum yazana ergen diyerek,"ergence" bir tavir sergilemis oldugunu da unutmamalisin..

Selametle.

:) senin gibiler yüzünden konu açma hevesi kaçıyor insanın . Örneğin film sitesi iyi gider bu aralar demek çok mmu zor

Benim gibiler yuzunden bos konu acacaklarin hevesi kaciyorsa kacsin kardesim.Benim soyledigim sey eger mantiksizsa zaten onemsemez gecersin..Adsense isi ticari zeka ve sans ister.. Film sitesi ac demek zor degil tabii ki ama eger ben film sitesi ac diyorum diye,gidip film sitesi acacaksan bu isi cok fazla devam ettiremezsin..Iyi analiz,dogru tahmin,sinirsiz cesaret ve bolca calisma azmi ile kendine en uygun icerik ve domain adini bulabilirsin...

Umarim anlatmak istedigimi anlatabilmis veya anlattigim konuda anlasilabilmisimdir..

Bir Çok Fikir Var Kafamda :

- Dizi Sitesi Açarsın Adsense Olmaz
- Film Sitesi Açarsın Adsense Olmaz
- Wrz Link Paylaşımı Yaparsın Adsense Olmaz
- Full Download Açarsın Oda Asense Olmaz :)

En İyisi Video Sitesi Aç Bot yazdır Youtube İçin İmleme Sitesi Yap Ama Baya Bi Ugraşmam ve sabır Gerekicek Bol Şanslar :)

en iyisi blog aç. kafan sıkıldımı gir yaz. okuyucularına bişeyler kazandırmaya çalış, farklı düşündüğün ve bildiğin şeyleri paylaş. doğal ol, objektif ol. 7 / 24 pc başında olmana gerek yok. arada gir yorumları cevapla, zamanla hitinde artar, takipçilerinde. yeterki kendinden ödün verme istikrarlı ol ve orjinal ol. En önemlisi Kendin Düşünebil. Ama bu seni zorlayacak gibi görünüyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri