İçerisinde $13.061,24 olan awesomenesstv partnerli kanal;m SATILIK!

Gozumde bes kurus deyeri yok bu kanalin kazandigi paraya yakin kanallarim vardi awede suan cok sukur hepsini cikardim. subattan buyana 18 bin dolar para var icerde bir kurus odenmedi. telifli telifsiz kanallar var odeme yok. en son kufurlu kanal ismi actim .......awensomen diye basvuru yaptim onuda kabul etti iki gun sonra cikardi dolandirici sahtekarlar.

Arkadaşlar bu konuyu çok insan okudu. Kimdese boş paypal yokmu onaylanmış? Bana yardımcı olsun(

arkadas ayrıca ben bu adamı cok sevdım valla :D konusmalarına hastayım bu azerılerın . ayrıca sanırım anlatmak ıstedıı su? paypaydan anlamam ama kredı kartının lımıtı dsukse ve alınacak para mıktarı haylı fazlaysa ondanmı ıkıntı yaratıyo

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ordamısın hocam. bu ısın aslını astırını ogrnıp yardımcı olamazmısınız.

paypal hesabi actir parasiyla tr de kredi kartıyla onaylat, forumda böyle bir konu açman yeterli ozaman parayı cekersin

Başkasının paypalı ile iş yapamazsın. Paypala kaydolurken hangi ismi verdiysen ekleyecegin banka hesabıda aynı kişiye ait olmalı. Sonrada Ad Soyad değiştirilemez paypalda.

[MENTION=11847]Samuray683[/MENTION] Salam Qardasim men sene komek edecem, sabaha qeder sebrli ol, o pulu alacaqsan

Kardesim bence sen bu sekilde konu acarak o parayı kurtaramamıs gibi gözüküyorsun.Bu durumda baskasıda biraz zor alır.
Bence sen bu parayı bekle en iyisi fakat satabilirsende hayırlı olsun :)

kanalın parasını gelirini istemiyorum ama kanalı istiyorum kanalı kaça verirsiniz

telif dünya geneli zartı zırtı yoksa

Beyler arkadaşın paypalı sınırlandırılmış neden bu kadar üzerine gidiliyor anlamış değilim
yardım edinde bir dua alın bu ramazan günü
kardeşim güven meselesini aşarsan ben sana yardım ederim ...
ulaş bana...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri