İçerisinde 130$ Olan Partner Kanal Spama Yenik Düştü

• Kullanıcı YtKoRaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, dostlar moralim inanılmaz bozuk.Awesomeness şirketine bağlı kanalım içerisinde 130$ varken spamdan kapatıldı.Bir kaç gün sonra ödeme isteyecektim.143$ olmasını bekliyordum.İşin garibi spamla uzaktan yakından alakası olmayan bir kanaldı.Günlük haber sitelerini dolaşıp maksimum 10-15 video atıyordum ve bu işi manuel olarak yapıyordum.İdm ile indirip kendi internetimden yüklüyordum.İtirazımı yolladım ama mümkün değil açılmayacak bunun da bilincindeyim.Kolay gelsin hepinize bol kazançlar...

Çok geçmiş olsun , şükür şu aralar idare edebilecek şekilde kazaniyorum. Her an diken üzerindeyim. Çekme fırsatım olsa 1 $ bile bırakmam...

Şu spam olayını bence ciddi ciddi araştırıp, tartışmalıyız. Herkesin başına gelebilir. Yaşayan tecrübelerini paylaşmalı bence.

Geçmiş olsun dostum. Valla bu tarz durumlarda insan yıkılıyor. Tüm umutları bitiyor.

Nedir kardeşim bu spamdan kapanan kanal derdimiz! Haber kanalının sahibi telif yollamıyor, eşleşen yollamıyor, sesini çıkarmıyor ama youtube aga spam yapıyon kapatıyom diyor! İşin ilginç tarafı her gün kopya yapan başka bi kanalı takip ediyorum nedense o kanal hala ayakta!

Çok ilginç gerçekten. Hani spam amaçlı bir kanal kapatılsa tamamda günlük güncelenen üstelik 10-15 video atılan yani özgün bir kanal gibi kullanılan bir kanalın spamden kapatılması çok düşündürücü üstelik 130$ varken içinde. Bence Google bazen bunları kasıtlı yapıyor bazı kanalları bilerek içinde ki parayı ödememek için kapatıyor dolayısıyla parada onlara kalıyor ve piyangoda sana vurmuş olmalı.

Geçmiş olsun.
İşte bu yüzden YT'nin bazı uygulamalarına gıcığım.
İstediği anda para kazanmayı kapatması ve spamdan kanal uçurmasını hiç sevmiyorum.

Ettiğim itirazlar sonuçsuz kaldı.Tekrar erişemeyeceğimi belirttiler.Haksızlığa uğrattın be Google.

Geçmiş olsun Günlük haber sitelerini dolaşıp maksimum 10-15 video atıyordum demişsiniz Genelde bilinen ve telif gondermeyen haber sitelerınden (bbc vs) Dünya genelinde epey yükleme oluyor Ayni başlıkla yüklenen videoları yt spam olarak algılıyormus diye okudum yabancı yt forumlarından 60 dan fazla kanalım kapandı masraf yaptım emek verdım boşa gıttı o yuzden bu spam dunya geneli vs nedır dıye kendımce uzun arastırma yaptım Yabancı yt forumlarında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri