***KANAL SATILMISTIR***
Kanal Adi : (Satıştan Sonra)
Kanal Kategorisi : (Alıcıya)
Kanal Dili : (Alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Nisan 2017
Abone Sayisi : 676
izlenim Sayisi : 141k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanaldaki video sayısı : 168
Adsene bağlanma tarihi : 10 Temmuz
Kanalinizin Ortmalama Gunluk Kazanci : Takdiri size bırakıyorum. Oynak bir kanal

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : 2300 TL - Kanal içerisindeki 24 Ağustos dahil kesinleşen tutar 589 USD olup, ben bunun üzerine, adsense tarafında analiz yaparak, henüz kesinleşmeyen 25 ve 26 Ağutos için de günlük 35 USD katarak hesapladım.
Kanal Hakkındaki Ek Açıklamalarınız : Kanal son 10 15 gündür yükselişte bi ara 120 dolar civarına çıktığı gün oldu. Sanırım videolardan biri önerilenlere girip geri düştü. Şu an acil ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Yoksa bu kanalı hayatta içindeki paraya vermem.
YUKARIDA BELİRTTİĞİM FİYATA GARANTİ VERMİYORUM. GARANTİLİ OLARAK ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN KESİNLEŞME TARİHİNE KADAR GARANTİLİ OLACAK ŞEKİLDE 4000 TL'DEN SATABİLİRİM.
***PAZARLIK YOKTUR***

Kanal Adi : (Satıştan Sonra)
Kanal Kategorisi : (Alıcıya)
Kanal Dili : (Alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Nisan 2017
Abone Sayisi : 676
izlenim Sayisi : 141k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanaldaki video sayısı : 168
Adsene bağlanma tarihi : 10 Temmuz
Kanalinizin Ortmalama Gunluk Kazanci : Takdiri size bırakıyorum. Oynak bir kanal

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : 2300 TL - Kanal içerisindeki 24 Ağustos dahil kesinleşen tutar 589 USD olup, ben bunun üzerine, adsense tarafında analiz yaparak, henüz kesinleşmeyen 25 ve 26 Ağutos için de günlük 35 USD katarak hesapladım.
Kanal Hakkındaki Ek Açıklamalarınız : Kanal son 10 15 gündür yükselişte bi ara 120 dolar civarına çıktığı gün oldu. Sanırım videolardan biri önerilenlere girip geri düştü. Şu an acil ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Yoksa bu kanalı hayatta içindeki paraya vermem.
YUKARIDA BELİRTTİĞİM FİYATA GARANTİ VERMİYORUM. GARANTİLİ OLARAK ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN KESİNLEŞME TARİHİNE KADAR GARANTİLİ OLACAK ŞEKİLDE 4000 TL'DEN SATABİLİRİM.
***PAZARLIK YOKTUR***

Son düzenleme: