İçimi Döküyorum Yorumunuzu bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde durum farkli babam lokal işletiyor parasi var ama bes kuruş koklatmiyo bende gece sarhos geldiginde çaliyom cebinden yapacak birşey yok malesef

Hocam forum sizin icinizi dokeceginiz bir mecra degil. Aile bireylerinizle konusun, olmadi cevrenizdeki arkadaslarinizla konusun, o da olmadi skype,facebook arkadaslarinizla konusun.

K.bakmayın Sizde haklısınız İnsanlık yapıp içimizi dokduk sadece baska bi kötülük yaptıysam affola

Arkadaşlar Şimdi ailevi sorunlarımı yazcam Artık daralıyorum kimseyi üzmemek içinde ve çekingen olduhum için kimseye bişey diyemiyorum hayır diyemiyorum.Nyse Olay şu babam Maaş fazla alıyor ama bize eksik söylüyor üstüne bendende ya şurda 300 tl vardı geçen gün 150 Tl istedi verdim şimdide 50 Tl istiyor bende gencim gezmek istiyorum ama bu seferde bana paran vardamı geziyon diyor hep para istiyor ne yapcam arkadaşlar napmam lazım :( Sonunda Para kalmicak O yüzden Ne yapmalıyım :(

Dostum fazla özel değilse baban parayı nereye harcıyor söylermisin? herhangi bir taksit veya evin bi gideri içinmi yoksa keyfi keder kahve idda gibi zevkler içinmi?

Dostum fazla özel değilse baban parayı nereye harcıyor söylermisin? herhangi bir taksit veya evin bi gideri içinmi yoksa keyfi keder kahve idda gibi zevkler içinmi?

İdda zevk için Harçıyor Günlük idda parası 50 lira harcıyor ama bişeyde diyemiyom kalbini kırmamak için

Yasiniz 19 ama 22 yazmissiniz.. Hocam once bi kendiniz dogru olun da babanizi elestirmek sonraya kalsin. Ayrica burasi ailevi meseleleri tartisacaginiz yer degil, bu kadar da gozler onune sermeyin ozel yasaminizi. Ayiptir.

+++++++ kesinlikle katılıyorum..

insanın özeli olmalı, şu an yaşadığın sorun belki de bizim yaşadığımız ailevi sorunların binde biridir, daha neler göreceksin sorunlarının çözümü sende..

bende youtubeden aldığım paranın yarısını veriyorum ama o istemiyor ben istiyorum :D

+++++++ kesinlikle katılıyorum..

insanın özeli olmalı, şu an yaşadığın sorun belki de bizim yaşadığımız ailevi sorunların binde biridir, daha neler göreceksin sorunlarının çözümü sende..

Ben sadece içimi döküp rahatlamak istedim başka bişey değil tamam hocam konuyu kapatırsanız sevinirim rica ediyorm

Ya bizden para kaçırıp Borç ediniyor anlamıyorsunuz Buraya yazmadım ama 3-4 defa haciz getirdi kardşeim ondan ben yalan söylemesin alsın bütün paramı alsın valla

O zaman sadece bunu dile getirebilir fikir alabilirsin ama para vermedi etmedi yok benden zorla aldı dersin olmaz o iş güzel kardeşim o yüzden dedim sana..

Benimde durum farkli babam lokal işletiyor parasi var ama bes kuruş koklatmiyo bende gece sarhos geldiginde çaliyom cebinden yapacak birşey yok malesef

Yok artık lebram james. :D Kardeşim bu huylarınızı bırakın. Para çalmak nedir ya birde babadan çalıyosun. :D Allah'ım neler duyacaz. Ya vermesede etmesede kendi ayaklarının üstünde duracaksın kardeşim 20 yaşındasın eğer sende yanlış yazmadıysan ki 20 yaşında birisi bunu yapmaz yani. Vah vah gençliğe gel ya.

Benim babam pazarcıdır ekmeğini taştan çıkartmıştır hem iş yeri hem pazar bir arada götürmüştür. Çocukluğumdan beri yanına gider yardım ederim, para versede vermesede bir kere dert yanmadım çok şükür. Paranın kralınıda vermiştir bana yeri geldiğinde ama hayat öyle kolay değil arkadaşlar. Adamın belki ne planları var belki köşeye para koyup o parayla sana ev alacak hayatını kolaylaştıracak düşündün mü bunu hiç? Ve sen diyorsun ki para çalıyorum babamdan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri