Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatırlamıyorum hocam kimden aldıgımı, kanalı satın almıştım ama!
Sağolun hocam, 15nden önce değişmiyor hocam bir kanalda test ettimde değişmedi.
Ortaya çıksın google'ye şifreyi sıfırlamak için, istek gönderdim ip adresinde'de alıp savcılga suç duyurusnda buluncam!, Ortaya çıkmaz ise.
---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------
Hatırlamıyorum hocam kimden aldıgımı, kanalı satın almıştım ama!
Hocam, şimdi ssakin olun. Skype,facebok, ytpara mesaj kutunuz ne kadar geçmişe ait kanal satın alma ile alakalı mesajlarınızı dosyalarınızı inceleyin. Kanal kaç aylık bir kanal, bunu göz önünde bulundurun.
Merhaba arkadaşlar,
içinde 3500$ olan kanalım çalındı kimse ortaya çıksın!, yoksa onun için kötü olacaktır.
ma******[email protected] - mail adresi, ilk başı ve sonu
kanal quizde 'ydi
: içindeki kazancı alabilirmiyim, 15ni'den önce paypal vs banka değişmiyor galiba. Ödenir harhalde bana?
not : index almak amaçlı, açtım konuyu buraya!
Bu görsel hep rus sitelerinde çıkan bir görsel. Enteresan
Kanala giren çıkanları gösteren bi IP olayı vardı, tam hatırlamıyorum nasıl bakıldığına. Oradan bakmayı denesen bi kim girmiş, kim çıkmış kanalına?
Görebilmesi için kesinlikle gmail adresine giriş yapması lazım.
Arkadaşlar söylerler o kısma nasıl bakıldığına, bi nebze yardımcı olur en azından kişinin kanalına nereden bağlandığı.
Quizmi çaldı.)) türkler yapmıştır köpeğe benziyor.
Kanala giren çıkanları gösteren bi IP olayı vardı, tam hatırlamıyorum nasıl bakıldığına. Oradan bakmayı denesen bi kim girmiş, kim çıkmış kanalına?
Arkadaşlar söylerler o kısma nasıl bakıldığına, bi nebze yardımcı olur en azından kişinin kanalına nereden bağlandığı.
geri alınmaz diye bişey yok. git bilişim suçlarına hangi ip den giriş yapıldığını tespit ederler evinden alırlar hırsız ********i. o kadar para için uğraşılır hocam 1 dk durmam yerinde olsam. en az 2 yıl yer çalan kişi.
mail adresime mail gelmiş zaten, ip felan var
24 saat içersinde ulassın!, ozaman suç duyurunsnda bulunmucam!
---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------
Rusca bilenler ulaşabilirmi? acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.