İçinde 4000 lira olan kanal topluluktan kapandı

dervegider

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar partnerdeki bir kanalımın içinde nisan ve mayıs ayında toplam 2000 dolar birikti ve dün tek videoya tek topluluk ihtarı yüzünden kapandı.

Sorum şu: Daha önce topluluktan kanalı kapanan arkadaşlar önceki aydan kalan paralarını alabilmişler miydi? Kanalım 2 Haziran'da kapandı, Nisan ve mayıs kazançları alma şansım nedir? Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?

bunu bende merak edıyorum mayıs ayında 4 tane ytnetwork partner kanalı topluluktan kapandı ödemelerı yaparlarmı bende bekleyıp goreceğım.

Zoomin ise. Geçen ay kesinleşir ama bu ay bloke konabilir. Şanslısın ay başı kanalın kapanmış :) Topu topu 3 gününe bloke konulacak.

Haziran da topluluk yediğin için Nisan-Mayıs alırsın. Zaten nisan kesinleşti. Mayısı'da alırsın çok büyük ihtimal. Ama Haziran bloke olabilir. Zaten önemsiz Haziran bloke konması. 3 gün geçti geçmedi.
O da buradan okuduğum yorumlarca. Hiç bloke de olmayabilir. Bana bloke olmaması daha mantıklı geliyor. Geçersiz tıklama veya reklamveren şikayeti yok sonuçta sadece topluluktan gitmiş kanal.

Arkadaşlar partnerdeki bir kanalımın içinde nisan ve mayıs ayında toplam 2000 dolar birikti ve dün tek videoya tek topluluk ihtarı yüzünden kapandı.

Sorum şu: Daha önce topluluktan kanalı kapanan arkadaşlar önceki aydan kalan paralarını alabilmişler miydi? Kanalım 2 Haziran'da kapandı, Nisan ve mayıs kazançları alma şansım nedir? Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?

Hocam creative' de tek videodan dolayı topluluktan kapanmıştı.Parayı geçen ay 10 nunda ödediler.Bu ayada ödeme gelecek yine öderler.

hangi partner kardeşim

Hocam creative' de tek videodan dolayı topluluktan kapanmıştı.Parayı geçen ay 10 nunda ödediler.Bu ayada ödeme gelecek yine öderler.

hocam mebla ne kadar di benimde gecen nisan ortalarında 2 kere ödeme aldıgım kanal tek telifle şutladılar.sen oyle yazınca umut oldu.

hocam güzel kazanc saglamıssın kategorini söylebilirmisin mahsuru yoksa

Zoomin ise. Geçen ay kesinleşir ama bu ay bloke konabilir. Şanslısın ay başı kanalın kapanmış :) Topu topu 3 gününe bloke konulacak.

Haziran da topluluk yediğin için Nisan-Mayıs alırsın. Zaten nisan kesinleşti. Mayısı'da alırsın çok büyük ihtimal. Ama Haziran bloke olabilir. Zaten önemsiz Haziran bloke konması. 3 gün geçti geçmedi.
O da buradan okuduğum yorumlarca. Hiç bloke de olmayabilir. Bana bloke olmaması daha mantıklı geliyor. Geçersiz tıklama veya reklamveren şikayeti yok sonuçta sadece topluluktan gitmiş kanal.

Creativedeydi kanal benim umudum yoktu gelmez diyordum umutlandırdın beni. Haziran önemsiz zaten nisan ve mayıs gelsin yeter. Hayırlısı bakalım.

Aslına bakarsan adsense topluluk , telif , spam farketmez ödemeyi yapıyo hiç bir tür kesinti yapmıyo ama partner olunca mesele durum değişiyo kendi kafalarına göre blokede koyabilirler kesintide uygulayabilir.

hangi partner kardeşim

hocam mebla ne kadar di benimde gecen nisan ortalarında 2 kere ödeme aldıgım kanal tek telifle şutladılar.sen oyle yazınca umut oldu.

XX $ partnerden atılana bloke koyabiliyor.Diğer hesap atıldı yine XX $ blokede şu an bu ay belli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri