Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bileydik altin yerine quiz yapardik her maasta![]()
Konu geyik yapmak amacıyla açılmamıştır.Satış konusudur.
İlgisi olmayan baksın geçsin ...
Bu kibirle yaşamak da zor olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
Bu kibirle yaşamak da zor olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
7 kanallı dh o kadar etmez .. Son fiyatı bana pm atar mısın ..
hayırlı satışlar
210 lira teklif geldi hocam ... 245 lira veren alır ..
teşekkür ederim.iyi çalışmalar dilerim ..
Gereksiz para saçıyorsun. Bu tür db'lere tanesi 15 liradan bir kuruş fazla vermedim. Quiz alıp film dizi yapıcaksanız zaten hiç girmeyin. Son 1 ayda 1k'dan fazla quiz kanal aldım forumdan sağdan soldan. 300 civarı atılmış kapatılmış. Yarısından azı boştu zaten. Spam yapana hiç bir yerde ekmek yok. Ben quiz almayı bıraktım sizde boşa tatlı su kurnazlarının fiyatları şişirmesine yol açmayın. Değerinden fazla vermeyi çok seviyorsunuz ama vermezseniz o fiyatı zaten düşürecek o adam.
birinci 20 tl den bir kuruş fazla vermem tanesine ama durum farklı .
ikinci olarak gelirsek konuşma üslubuna dikkat et hayırdır kimsin sen ? olabilir kardeşim ister spam yaparım ister render yaparım ister film atarım ... Kime sinirlendinde sinirini benden alıyorsun ?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION]
Bu nasıl bir tepki yaw arkadaş senin iyiliğin için söylemiş
Gereksiz para saçıyorsun. Bu tür db'lere tanesi 15 liradan bir kuruş fazla vermedim. Quiz alıp film dizi yapıcaksanız zaten hiç girmeyin. Son 1 ayda 1k'dan fazla quiz kanal aldım forumdan sağdan soldan. 300 civarı atılmış kapatılmış. Yarısından azı boştu zaten. Spam yapana hiç bir yerde ekmek yok. Ben quiz almayı bıraktım sizde boşa tatlı su kurnazlarının fiyatları şişirmesine yol açmayın. Değerinden fazla vermeyi çok seviyorsunuz ama vermezseniz o fiyatı zaten düşürecek o adam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.