İçinde 7 dolar olan Quiz 7 adet kanal satılıktır.

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
ya kardesim sen dashbordunu satiyomusun satmiyomusun once ona bi karar versen pm attim bilgi icin donmuyosun burdan yazdik cvp yazmiyosun amacin polemige girmek degilde satis yapmaksa bu bilgileri vermen gerekir tlf topllk olan knllari kimse almaz yok temizse soyle odemeni yapip alalim yok satmiyosan insanlarin bu yemek saatinde vaktini alma coluk cocuk sofrada yemege bekliyo

üstat 1 arkadaşla anlaşıldı ödeme bekleniyor...

hayırlı akşamlar dilerim sizlere

O yazdığımda hiç bir şey yokta, sen bana nasıl hayırdır sen kimsin gibisinden laflar kurabiliyorsun mahallende köşe başımı sandın burayı? bide senin iyiliğin için yazmışım ve sana söylenmiş kötü bir şey yok üstüne kibar üslubum sana fazlaymış bile. Yazdıklarımdan nasıl kendine bir olumsuz söylem çıkardın anlamadım algı problemin var diye düşünüp kapatıyorum mevzuyu.

Bu söylediklerimi samimiyetimle söylüyorum senin gibiler yüzünden her gün tonla adam foruma küsüyor, insanda ne yardım etme ne de fikir verme isteği bırakıyorsunuz. Ne haliniz varsa görün.

---------- Spam Engelliyici 17:13 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

Bir tanesini koysana buraya alıntılayıp? birinin satışına yazdığım quiz kanal almayın mesajını?

Eğer bir satış konusuna yazdığım quiz kanal almayın mesajımı paylaşmazsan iftira attığın için report edeceğim.

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

Teşekkürler üstadım, forum allak bullak olmuş yardımcı olup tecrübelerimizi paylaşmaya korkar olduk. Senden benden o kadar az kaldı ki zaten yakında biteceğiz komple.

:D neden iftira atiyim sizi tanimiyorum . sadece cogunda sizi gordum almayin diyordunuz ama kendiniz aliyordunuz
Herkese önerim paralarini boşa sallamamalari. Quize yada baska partnere girmek halen hic zor degil. Sorun spam yaptiginiz anda atilmaniz, banlanmaniz, kanaliniz kapanmasi vs. Dolayisi ile paranin çöpe gitmesi. Cok quiz istiyosaniz acin kanallari hepsine özgün kisa kisa birseyler cekip atin. Basin 1 er K izlenimleri 10 ar aboneleri. Cok daha basit bir sekilde quize yada tonla partnere kanal sokmus olursunuz. Asil sorun spam yaptiginiz an herseyin bosa gitmesi.

Edit: sözüm sadece gereginden fazla para verip almaya düşünenlere.

Kanallar tarafımca alınmıştır. Ödeme yapılmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri