içinde 940$ olan kanalımın para kazanması gitdi :(

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar simdi bir kanalima girdim ozgun calistigim kanalim idi para kazanmasi kapatilmis gecen ay bu kanaldan 940$ kazanmisdim adsensede kesinlesirmi para??birde google+ olayini denicem eger aktif olursa para kazanma param o,zaman kesinlesirmi?google+ yaptiktan sonra yeniden kapanma ihtimali ne kadar?yorumlarinizi bekliyorum :(

bu işler çok karışık dostum. kimse kesin şu olacak diyemez. beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

dolar hesaplar kesinleşmedi hala herhalde. tek yapacağın su an mailleri kontrol et hangi kanalın yuzunden para kazanma gitmiş onu bul bulduktan sonra o kanalı ve mailini kökten temizle sonra 940 dolarlık kanalını g+ ile açmaya çalış.

bu işler çok karışık dostum. kimse kesin şu olacak diyemez. beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

yaw aslinda sorularin cevabini biliyorum..kanali yeniden acarim ama gecen ayin parasini kaybetmek istemiyorum..bir seyler yapmaliyim :(

---------- Mesaj saat 23:17:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:07 civarında gönderildi. ----------

dolar hesaplar kesinleşmedi hala herhalde. tek yapacağın su an mailleri kontrol et hangi kanalın yuzunden para kazanma gitmiş onu bul bulduktan sonra o kanalı ve mailini kökten temizle sonra 940 dolarlık kanalını g+ ile açmaya çalış.
baktim hocam hic mail gelmemis..zaten spami birakmistim 3-kanalim vardi en cok kazanan kanalin gitmis para kazanmasi.otekiler duruyo

Alt kanal değilse tekrar açabilirsin ve sorunlu kanalını silersen paran kesinleşir.Ama acele etmen gerekir dolar hesapları yarın bugün kesinleşir.

Alt kanal değilse tekrar açabilirsin ve sorunlu kanalını silersen paran kesinleşir.Ama acele etmen gerekir dolar hesapları yarın bugün kesinleşir.

ana kanal google+ baglantisini kestim yeniden baglayamiyorum hata veriyor

---------- Mesaj saat 23:27:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:06 civarında gönderildi. ----------

baska hic bir kanalin para kazanmasi gitmemisyaa bu nasil olur,,ozgun calistigim kanalimda ne gordulerde kapatdilar

Benimde ana adsense ye bağlı kanalların para kazanması gitmiş maalesef. Allahtan para kesinleşti dün. Para kazanma bu gün gitmiş. Sorunlu kanalı sildim alt kanaldı. Diğer kanallarımın çoğu yine alt kanal. g+ taktiği ile açabileceğim çok fazla kanal yok. Bu durum kötü oldu. Suç bende aslında sorunlu kanalın para kazanması çok eskiden gitmişti. Bu toplu kapanma olaylarından önce. Silmeyi akıl edemeik ve o kanal yüzünden şimdi hepsi gitti. YT sonradan yaptığı incelemede para kazanması kapanan kanalı tespit edince canıma okudu kısacası. Allah Yardımcımız olsun. Bunu da tattık sonunda.

merhaba arkadaslar simdi bir kanalima girdim ozgun calistigim kanalim idi para kazanmasi kapatilmis gecen ay bu kanaldan 940$ kazanmisdim adsensede kesinlesirmi para??birde google+ olayini denicem eger aktif olursa para kazanma param o,zaman kesinlesirmi?google+ yaptiktan sonra yeniden kapanma ihtimali ne kadar?yorumlarinizi bekliyorum :(

bana verdiler kapanan kanallarımın ücretini bazılarına %50 kesinti yapıyorlar bazılarınıza daha az kesinti yapıyorlar büyük bir olasılık en az yarısını alırsın tam bilgiyi öğrenmen için beklemekten başka çaren yok geçmiş olsun ;)

Nasıl bir hata veriyor?
ana kanal google+ baglantisini kestim yeniden baglayamiyorum hata veriyor

---------- Mesaj saat 23:27:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:06 civarında gönderildi. ----------

baska hic bir kanalin para kazanmasi gitmemisyaa bu nasil olur,,ozgun calistigim kanalimda ne gordulerde kapatdilar

bana verdiler kapanan kanallarımın ücretini bazılarına %50 kesinti yapıyorlar bazılarınıza daha az kesinti yapıyorlar büyük bir olasılık en az yarısını alırsın tam bilgiyi öğrenmen için beklemekten başka çaren yok geçmiş olsun ;)

insallah alirim

---------- Mesaj saat 23:42:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:43 civarında gönderildi. ----------

Nasıl bir hata veriyor?

20dk sonra deneyin diyor.ve simdi fark etdim kanal alt kanaldi onceden ana kanali silmistim sadece bu kanala giriyodum bende ana kanal oldugunu zann ediyordum gitdi paraciklar ehh :( ne yapalim dua etmekden baska carem kalmadi yarisini bile alsam sevinecem artik

arkadaslar google+ actim para kazanmayi sizce bu kanali boyle birakip yeni kanalami gecmem lazim yoksa devam edeyimmi bu kanalla??yani kapanma riski ne kadar?tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum :)

kanalı silmen lazım google+ sayfası ile birlikte / ben iki defa yaptım , iki defa da aldım paramı

silmezsen içindeki para gider +6 ay para kazanmayacaksın (para kazanması kapanıp 6 ay sonra açılılmış bir örnek şu anda yoktur)

silmezsen içindeki para gider +6 ay para kazanmayacaksın (para kazanması kapanıp 6 ay sonra açılılmış bir örnek şu anda yoktur)

hocam sil diyosunuz ama kanalin 123bin abonesi var dogal aboneler ben bu kadar aboneli kanali nasil silerim :(

---------- Mesaj saat 14:04:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:04 civarında gönderildi. ----------

Alt kanalsa para kazanmayı nasıl açtın ki?

ana kanali sildikden sonra alt kanal geciyo ana kanlin yerine bunuda ben kesfetdim sonra acmak oluyor

---------- Mesaj saat 14:05:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:42 civarında gönderildi. ----------

yaklaşık olarak 12 saate tekrar kapanır, içinde ki parayı kurtarmaya sen

sizde oylemi oldu hocam?

hocam sil diyosunuz ama kanalin 123bin abonesi var dogal aboneler ben bu kadar aboneli kanali nasil silerim :(

---------- Mesaj saat 14:04:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:04 civarında gönderildi. ----------

ana kanali sildikden sonra alt kanal geciyo ana kanlin yerine bunuda ben kesfetdim sonra acmak oluyor

---------- Mesaj saat 14:05:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:42 civarında gönderildi. ----------

sizde oylemi oldu hocam?

bende ilkinde 12 saat ikincisin de 16 saat durdu, '' ikiside aynı kanal 2 kere açtım tekrardan.'' 11i 12 i bağlayan gece açık tutabildik çok şükürde içinde ki parayı kurtara bildik ort. 12-15 saat arasında gidiyor daha erkende olabilir tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri