İçinizde çok büyük boşluk oluşacak

son noktayı koyuyorum

sonsuzluk +
sonsuzluk -

dipnot: hadi ordan,bi yüzdeyi hesaplayamıyorsun burada artıslık yapıyorsun demeyın bana lutfen

Bu buyuk boslukta tek miyiz peki ? tabiki de degil ))) bi kac yuzyil sonra yildiz savaslarindaki gibi olacak hersey ))

Bu video bana anneminde dediği bir şeyi hatırlattı. 5 yan evdeki komşunun oğlunun arkadaşının arkadaşının arkadaşıymış :) Yani dıdıdıdısınınındııddııddıııdısınını dııddııdısı...(3 nokta)

Evrenle kıyaslayınca hiçiz. Yalnız olmadığımızı düşünüyorum, boş yere mi var şimdi bu kadar büyük evren? Şöyle birkaç yüzyıl daha geç doğsaydık, belki cevaplara ulaşma ihtimalimiz daha yüksek olurdu.

ve hala da diyorlar ki koca evren sadece insanlar için varmış. bu kadar yıldıza galaksiye rağmen başka hayatların olmaması imkansız.

Muhteşem çalışma. Cosmos'u 2 kere izleyerek bazı şeyleri daha da idrak edebilmiştim (ki bilimsel olarak çok incelediğim bir konudur) bu video ile daha hızlı bir öğreti olmuş.
Paylaşım için teşekkürler

işte arkadaşlar işin ilginç yanı bu videodaki tüm şeyler gökyüzünün birinci katı
daha 2 3 4 5 6 ve yedinci kat mevcut, varın Allahın büyüklüğünü düşünün

vay arkadaş dünya uzayda bir toz zerresi bile değilken içine düştüğümüz savaş, kan, gözyaşı , kin.....

Benim Allaha inancım tam ama şu soruyu düşünemeden edemiyorum,

Yüce Allah bukadar büyük evreni acaba neden yarattı, kesin mantıklı bir cevabı vardır,
yani biz insanlar için sadece dünyayı yaratabilirdi neden acaba bukadar büyük sonsuzlukta şeyler yarattı,
İşin ilgin yanı şuanda insanlığın tüm bildiği bilgiler veriler gökyüzünün birinci katıyla alakalı daha ikinci katı var diyorlar birinci kattan çok daha büyükmüş, sonrasında 3 4 5 6 ve yedinci katlar var, bi sonraki kat bi öncekinin 2 katıymış

Acaba benimde düşündüğüm seyi videoyu hazırlayan arkadasta merak ediyormu diye izlerken other universe? Sorusuyla o arkadaşı bulasim geldi herşeyi gecinde beyler other universe ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri