Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne olacak bu beşiktaşın hali![]()
![]()
![]()
Dedem oldu bugun,hemen defnetmisler. Gurbet ne kotu birsey?????
Yuzunu son bir kere bile goremedim.
bu nasıl konu?
![]()
O bana sevdiği adamı anlattı ben ise sevdiğim kadını dinledim.
Fernandes reiz olmayınca takım sırıtıyor
Ne olacak bu beşiktaşın hali![]()
![]()
![]()
Fernandes reiz olmayınca takım sırıtıyor
kardeş öylede bi takımda bi oyuncuya bağlı olmamalı. fb de alex gidince ortalığı yıkdılar ama şuan toparladı fb. bjk içinde aynı durum söz konusu.
valla bu federasyonla bu hakemler olduğu sürece türk futbolu bi yere varamaz malesef. futbolu tüpçüler yönetmemeli![]()
Kapıdan kovsak bacadan girip karşımıza çıkıyor adam .
konyanın neresindensin![]()
merkez .Sen hocam ?
Q7 ve X5 varken freemont secmemin sebepleri. Q7 ve X5 in cok pahalı olmaları ve türkiye şartlarında gereksiz benceFreemont diğer 2 araç kadar lüks olmasada safkan bir Amerikan SUV
Amerikan araçlarına hep hayranım zaten (Chevrolet Camaro). Tip olarakda bana daha cekici geliyor
![]()
bende selçuklubi ara konya buluşması yapsakmı acaba
![]()
fiat italyan ama freemont chevrolet i andırmış biraz, gmc sierrada benim hayalim ama çok sağlam zengin olsam anca alırım herhalde 6.2 lt motor hacmihatta o kadarki vergi rekortmeni bile olabilrim sierrayla 1 ay istediğim gibi gezsem.
Allah gönlüne göre hayırlsını versin kardeş, benim lise 4 deki (2009) hayalim ford focus hb di ve fakir bi ailenin çocuğu olduğum için ozaman benim için sadece hayaldi, şu anda biniyorum, olmaz diye birşey yok, hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan tek yapman gereken mantıklı düşünceler ve fikirler aracılığı ile çalışmak.
Toyota Supra veya Mazda Rx7 veya Nissan Skyline R34 veya Subaru İmpreza WRX 2.5 bu kadar yeter![]()
Kısmetse dediğim arabalardan birini almayı isterimDrift Supra + Otoban veya Yarış Skyline = Impreza![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.