İddaa Kupon Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam futbol maçları lazımdı. ama iyi kupon yapıyorsanız yaptığınız zaman paylaşırsanız sevinirim.
Ben kupon yaparsam sallamasyon yaparım hocam, geçenlerde baya tuttum ama size oynayın demem çünkü risk almayı severim bosuna paranız gitmesin.
Baskalarının kuponlarından seçtiğim maçları oynarım genelde kasamı oyle doldururum, basketbolda futboldan daha kolaydır kasa işi o yuzden basketbola 50 100 atarım kasa 500 olur.

Ulan ya 2 haftadır 1200 dolar harcadım basket 1-2 sayıyla gider futbol tek golle bi an iddanın oyununa gelip biriktirdiğim doları bozduruyordum neyse o gaflete kapılmadık :)

lRYFFvM.png

7AbQgK1.png

snqdL6e.png

AtyjUg9.png

7yNZkx9.png

OWx3SE0.png
Hocam sistem yapsanız kazanırdıniz

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:13 ----------

I

Merhaba arkadaşlar acil olarak bana internet üzerinden iddaa oynucak arkadas aranıyor düzenli de çalışabilirim ben paypal ile yollicam arkadasa Komisyonu ile birlikte kupon tutarsa oda bir iki gun icinde bana yollayacak

Merhaba arkadaşlar acil olarak bana internet üzerinden iddaa oynucak arkadas aranıyor düzenli de çalışabilirim ben paypal ile yollicam arkadasa Komisyonu ile birlikte kupon tutarsa oda bir iki gun icinde bana yollayacak

Yardımcı olabilirim bütçeniz ne kadar?

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Buda benden..
Malaga gelmedi Kazanılan Miktar 1740 TL

ben oynadımmı takımlara birşey oluyor seride seriye giden takım ben oynayınca gol atamıyor nasıl iş

bu akşam 2 kupon yaptım dileyen değerlendirebilir

AABqQB.jpg
[/url][/IMG]

dnY2qn.jpg
[/url][/IMG]

bu kupon tuttu :)
4neCwqj.png

şimdide bunu yaptım isteyen oynayabilir
bgBUhMY.png

Hangi siteleri kullanıyorsunuz kupon yapmak için ?

Birde yarına kuponu olan var mı?

32a1ab137561e416acefeb8365dd3a47.jpg

Cleveland kazanirsa mission completed, kazanamazsa haydan gelen huya :)

2d08d83eb028527db3b099546d247f3f.jpg

Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..

Hangi siteleri kullanıyorsunuz kupon yapmak için ?

Birde yarına kuponu olan var mı?

ben bets10'u kullanıyorum hocam..

yarına değilde bu haftaki kuponum

Galatasaray - G.antep : ms 1
Rize - Kasımpaşa : X2

girmeyi düşünüyorum.

Galatasaray geçen hafta kaybetti. bu hafta mağlubiyet veya beraberlik gibi bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Kasımpaşa maçına da gelince kasımpaşanın geçen hafta teknik direktörü değişti ve yerine eski bir beşiktaş futbolcusu bir hoca getirdiler ve tesadüfün böylesi yeni gelen hoca eskiden formasını giydiği takımla karşı karşıya geldi ve kaybettiler :)

paşaya yeni gelen hoca bu hafta takımı bir düzene koymaya çalışacaktır ve kasımpaşa da kaybetmez :)

değerledirebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri