Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
öylesine bi kupon yaptık![]()
Harbi öylesine olmuş bu![]()
ülke maçları çok sürpriz çıkabiliyor ya ne kadar analiz etsen deama nesine de yapanlardan bakabilirsin paylaşıyım hata bikaç ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zonguldaklı hep tutturur ben oynadıgım zaman tutturmaz adam geçen kuponunu oynadım yattı bunu oynadım bakalım nolcak![]()
haha sorma aynen ya ben de öyle adamın yüzde iyi ama biz oyanyınca nedense patlıyor![]()
3 4 tane +2.5 maç bulup misli basmak lazım![]()
aynen düşünüyorum bende öyle parayı yaymaya değmez bülten kısıtlı ama misli basarsam burda paylaşmam tutacağı varsa da tutmaz![]()
Bol aksiyonlu bir kuponda benden gelsinİlk defa bu kadar fazla maç oynuyorum.
![]()
![]()
![]()
hollanda patlayacağı yeminle biliyodum hatta malta +2 handikap bile verdimde türkiye kg yok gitti ...
bi tane de fantezi yapcam her zaman
![]()
tutan yada kaybeden maçlarını paylaşıyorsun anladık. ama konuyla ne alakası var anlamadım. yani konuya bir yararın yok
diğer arkadaşlar içinde yazıyorum konunun amacı belli burada paylaşmayıp sonrada tutan kuponlarınızı burada paylaşmanın kimseye faydası yok
yazınca tutmuyor şampiyon daha önce paylaştık daoyun tarzını anla nasıl kaznılır
şaka bi yana bugün bile kar yazdıysak süper belliydi milli maçlar süpriz çok olur yazmıştık..
yazınca tutmuyor şampiyon daha önce paylaştık daoyun tarzını anla nasıl kaznılır
şaka bi yana bugün bile kar yazdıysak süper belliydi milli maçlar süpriz çok olur yazmıştık..
Aynen bende paylaştım maçlar rezil oldu![]()
ya her zaman tutacak diye bir şey yok tahmin işi bu niye rezil olasın
al şimdi yapayım dedim öyle ufak mufak boş ver
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.