İddaa Kupon Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Hoca çok iyi yakalamışsın, bence kesin tutacak :)
Çünkü böyle oynayanlar kazanıyor hep, bir yerden alıyorlar maç sonucunu ama nerden bilmiyorum.

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] :D

beyler ne diyorsunuz adam varını yogunu bastı tutarsa 50 bini götürecek :D :D (7 bin 800 tl bastı)

https://www.nesine.com/forms/iddaa/...WoK7issTC6l_sum_g_eql_&m=d5xAL0_sum_JXbs_eql_

390 yazdıgına bakmayın 20 kere oynadı vergiye takılmasın diye

nesine.com üyeliği olanlar burdan görebilirler

https://www.nesine.com/forms/sharin...Brw0A2CLpNuaEA_eql__eql_&act=getmembercoupons

ilk spor toto kuponunda 14 tutturmus bir yıldız var forumda ugrastıgın şeylere bak :D:D

ilk spor toto kuponunda 14 tutturmus bir yıldız var forumda ugrastıgın şeylere bak :D:D

ahah var mı sende kupon hem o nasıl 14 tutturmak :D her maça 1x 1x2 yazmışsın :D :D

ben 3 lira atıcam bu kupona sende at :D bizimkisi zevk bu adamların yaptığı parayla oynamak valla :D

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Hoca çok iyi yakalamışsın, bence kesin tutacak :)
Çünkü böyle oynayanlar kazanıyor hep, bir yerden alıyorlar maç sonucunu ama nerden bilmiyorum.

yok adam baya hırs yaptı 10 15 bin kayıp var zaten hatta daha fazla 3 gündür kupon tutturamadı ama önceden tutturdukları 20 15 bin arasında gidip geliyor

ahah var mı sende kupon hem o nasıl 14 tutturmak :D her maça 1x 1x2 yazmışsın :D :D

ben 3 lira atıcam bu kupona sende at :D bizimkisi zevk bu adamların yaptığı parayla oynamak valla :D

ben sırf rezil olmimdiye öle yaptım ya:D:D basketten hiç anlamıom ama adam deli para yatırmıs bazende düünüyorum bunlar site tarafındanmı açılıyor acaba die yani oynayan yok ama millleti gaza getirmek içinmi yapıorlar diye:D

ben sırf rezil olmimdiye öle yaptım ya:D:D basketten hiç anlamıom ama adam deli para yatırmıs bazende düünüyorum bunlar site tarafındanmı açılıyor acaba die yani oynayan yok ama millleti gaza getirmek içinmi yapıorlar diye:D

nasıl yok :D her kuponda 300 500 kişi oynuyor :D dün bir tane adam yaptı 11 bini götürdü :D bende oynadım bende 25 tl aldım :D

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] :D

beyler ne diyorsunuz adam varını yogunu bastı tutarsa 50 bini götürecek :D :D (7 bin 800 tl bastı)

https://www.nesine.com/forms/iddaa/...WoK7issTC6l_sum_g_eql_&m=d5xAL0_sum_JXbs_eql_

390 yazdıgına bakmayın 20 kere oynadı vergiye takılmasın diye

nesine.com üyeliği olanlar burdan görebilirler

https://www.nesine.com/forms/sharin...Brw0A2CLpNuaEA_eql__eql_&act=getmembercoupons

hocam kuponu oynayıp paylaşıyor sonra iptal ediyor öyle öyle rakap katlanıyor aslında 390 basmıs millettae garibim çok bastı diye oynuyorlar

hocam kuponu oynayıp paylaşıyor sonra iptal ediyor öyle öyle rakap katlanıyor aslında 390 basmıs millettae garibim çok bastı diye oynuyorlar

k.bakma da hocam sen bu işi biliyormusun yada nesine de oynayıp paylaşım yapıyormusun ?

ben yapıyorum bunu diyenler saçmalamaktan başka bildikleri birşey yok

kısaca anlatayım kuponu oynuyorsun sanırım 1 dakika içinde iptal ediyorsun bu süre boyunca da o kupon kupondaşda paylaşımıyor bunu biliyormuydun ?

k.bakma da hocam sen bu işi biliyormusun yada nesine de oynayıp paylaşım yapıyormusun ?

ben yapıyorum bunu diyenler saçmalamaktan başka bildikleri birşey yok

kısaca anlatayım kuponu oynuyorsun sanırım 1 dakika içinde iptal ediyorsun bu süre boyunca da o kupon kupondaşda paylaşımıyor bunu biliyormuydun ?

aaaaaa:eek:

şimdi kendim yaptım aynı olayı olmuyor ;) yani milletin lafına kanmayın...

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

noldu :D

hocam paylaşınca hemen dusmuyor aradan biraz zaman gecmesi gerek ben birebir denedim oldu yalan yok

Paylaşım işleminiz tamamlandı. Kuponunuz tüm üyeler tarafından görülebilecek.
Not: Kupon iptal süresi sona ermemiş olan kuponlar bu süre bitiminde görüntülenebilir.

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

spor toto için kupon paylasanları göremiyorum bu sadece idda kısmındamı çalışıyor hacı

:D spor toto vs onlar olmaz sadece iddaa var ama spor totoda % kaç oranında oynanmışsa o yazar

bende sadece nba dan anlıyorum ama bazı maclar bu gece patlıcak basket zevkli ama tavsiye ederim

bende kupon yapıcamda bakiyem yok yetişirmi bilmem [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=25398]42ihsan34[/MENTION] Spor toto hala beklemede gözüküyor ne zaman verir bunlar bakiyeme parayı :D

hangi maçlar patlıyacak :D şimdi yapıcam 3 kupon

hocam handiler cok yüksek bugun tavsiye etmem oynamanı ben oynadım ama illagalden oynadım su senin paylaştıgın adamın handilerini dusurdum biraz illagalde 5 oran felan bugu nnapoli canlıda 30 lira geldi 10 lira attım öyle alısa 40 lira gelcek :D

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

bende kupon yapıcamda bakiyem yok yetişirmi bilmem [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=25398]42ihsan34[/MENTION] Spor toto hala beklemede gözüküyor ne zaman verir bunlar bakiyeme parayı :D

hangi site üstad

hocam handiler cok yüksek bugun tavsiye etmem oynamanı ben oynadım ama illagalden oynadım su senin paylaştıgın adamın handilerini dusurdum biraz illagalde 5 oran felan bugu nnapoli canlıda 30 lira geldi 10 lira attım öyle alısa 40 lira gelcek :D

hangi site üstad

nesine ama illlegalde vevogaminde var bende nesine paramı yatırsa hemen çekip vevoya yatırabilrim :D

nesine ama illlegalde vevogaminde var bende nesine paramı yatırsa hemen çekip vevoya yatırabilrim :D

bizimkiler böyle hep geç yatırıyor biraz bekle yatar :D

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

hangi site üstad

evet bende handisi yüksek olanlara oynucam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri