İddaa maç analizleri ( Özgün Fikir )

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Öncelikle Bayramınız Mübarek Olsun ..

Şöyle bir fikir geldi ; Günlük olarak maç analizlerini bir kaç yazı ve ses ile analiz edip özgün kanal oluşturmak gibi .
Tabii ilk başlarda izlenim pek almayacaktır ama abone olanlarda her gün ziyaret edip her videonuzu izleyecektir .
Hatta 10 videonuz var misal ; Galatasaray - Fenerbahçe yaptınız analizleri herşey tamam koydunuz o videonuz 300 400 izlenim aldı mesela izleyen kişi sonra kanala girip diğer videolara bakacaktır % kaç oranda tutmuş analizleriniz vs. diye ..

Bence güzel fikir ama tabii sağlam analiz yapmak gerekiyor :D

Herkese iyi forumlar :)

Son düzenleme:
saglam analiz gelmezse çok küfür yersin

bir masaya oturarak kamera karşısında maçları yorumlarsan dakika olarak izlenme oranı artar bence

Hiç birimiz bir Rıdvan Dilmen değiliz, iddaa takipcileri gazetelerin ek iddaa sayfalarını alarak işlerini görüyorlar, profesyonel tahminciler daha önceki tahminlerinde ne kadar kazandırdıklarından bahsediyorlar, sen ben değil, o gazetedeki profesyonel tahminciler bir grup oluşturarak böyle bir çalışma içerisine girse videoları hit yapar, ama pratikde gazeteden yorumlara istatistiklere göz atmak daha cazip gelir her zaman, peki bu çalışmayı yapmak isteyen nasıl yapabilir, verdiği tiyolar %80 oranında kazandırırsa başarılı olabilir, zaten %80 oranında kazanan biride kanala ihtiyaç duymaz..

ben denemiştim izlenim gelmedi.. yabancı içerik ve anlatım yapmıştım analist gibi ama yemedi :)

kameranın karşısına geçip anlatım yaparsın 1 hafta her gün ondan sonra tutan maçlar için şu kadar tuttu bu kadar tuttu dersin sonra bir iddaa sitesine reklam verirsin

analizlerin başarılı ilerlerse türkiye çapında ünlü olabilirsin :D

Olmayacak bir şey değil bence , yeterli ekipmanım olsa yapardım şahsen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri