İğrenç Tatlar Serisi #1 - Midesiz Çocuk

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Adresini verdim çocuk yakalayacaklar seni..

ORmrpQ.png

Son düzenleme:
Bravo kanka ayıp etmişin benim sana bunu söyledigimi söylememişsin
edit : eyvallah kanka yazdıgın için :)

Son düzenleme:
Galiba bazı kısımlarda videoyu hızlandırmaya çalışmışsın ama sesde hızlanında sanki çince konuşuyon gibi geldi :D

Biraz daha cesaret link koydum bu tarz yap bence madem böle kanal açtın böyle şeyler yapabilirsin.Sosyal paylaşımı daha fazla kullan abonelerini yükselt.Bir de özgün kanallardan benim bildiğim yardımlaşma olabiliyor.Burak oyunda yap yap kanalı pratik bilgiler bu gibi kanallardan yardım isteyebilirsin.Adamlarla buluşup onların kanalında senin video yayınlanabilir gibi şeyler yapabilirsin çok iyi olur

https://www.youtube.com/watch?v=gl2u0X5tezo

Mideni bozmaya değmez 2-3k türk izleyici için hocam yabancı spamla daha iyi.Ha böcek vs yerim 100k izleyi alırım diyosan devam et.Kakao höşmerimle izlenim alamazsın

Bence bu kadar midesizken yediklerini hazmedememen videoyu daha fazla iznenebilir kılmıyor, anlatmak istediğim bunları yaparken keyif aldığını görmek, ama doğal olarak sende her insan gibi aynı tepkileri veriyosun..

Yani olayı şöyle düşün, bunuda içti hala birşey olmadı onuda yedi banamısın demiyoru hissettirmelisin, yoksa ben seni videonun sonlarında acı çekerken gördüğümde içim parçalanıyor.

Mideni bozmaya değmez 2-3k türk izleyici için hocam yabancı spamla daha iyi.Ha böcek vs yerim 100k izleyi alırım diyosan devam et.Kakao höşmerimle izlenim alamazsın

Böcek v.s gibi şeyler büyük izlenimler alabilir.Ama su içmek pop kek soğan bunlarla olacak iş değil.Daha zor şeyler denemeli yapılmamışları bulmalı zor olmalı.

Son düzenleme:
Biraz daha cesaret link koydum bu tarz yap bence madem böle kanal açtın böyle şeyler yapabilirsin.Sosyal paylaşımı daha fazla kullan abonelerini yükselt.Bir de özgün kanallardan benim bildiğim yardımlaşma olabiliyor.Burak oyunda yap yap kanalı pratik bilgiler bu gibi kanallardan yardım isteyebilirsin.Adamlarla buluşup onların kanalında senin video yayınlanabilir gibi şeyler yapabilirsin çok iyi olur

https://www.youtube.com/watch?v=gl2u0X5tezo

ah bir bulabilsem şu böceklerden. sokaktakini öldürüp yiyemem ki

Diğerleri tamamda bu son derece sağlığını tehlikeye sokabilecek türden bir karışım. Bence sağlığınla oynama. Un,kola,höşmerim,mayonez bu nedir kardeşim :D Böcek ye vallahi daha iyi hem daha çok izlenim gelir hem daha sağlıklı olduğu kesin :D

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] #1 yaptıgına göre #2 #3 gelicek galiba ? :) sen şimdiden Adresini Söyle Kapıda Ambulans Tutalım :D :D

Video sonlarında seninde dediğin gibi "Bu ne lan ?" :D

https://www.youtube.com/watch?v=i8ceLrqDLHs
Annemin ameliyatı, sınavlar ve hastalığımdan dolayı 3 haftadır video atamıyordum. Güzel bi geri dönüş yaptığıma inanıyorum :)
edit: fikir için sontorun'a ve umut abi'ye (nickini bilmiyorum) teşekkürler.

kardeşim boşver sen özgünü, spama ver kendini, spamda bu tür sıkıntılar yaşamazsın
spam nezaman biterse ozaman hep birlikte özgüne başlarız

Arkadaş bu nasıl bir midedir ya kanalın adını hakkıyla taşıyorsun. Helal olsun. :D

bence sağlığını bu kadar hafife alma. Üç beş kuruş kazanayım derken tüm hayatını etkileyecek, ömrünü kısaltacak girişimlerde bulunma.

Sağlık şakaya gelmez.

Sende bu azim varken bir şekilde tutturursun kardeşim ama ya cerrahpaşayı yada popülerliği.Artık hangisi olur bilinmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri