A
adee176
Guest
arkadaşlar benim 3.5 m izlenmeli 3k aboneli yt hesabım feshedildi 6 ay sonra ihtarlar kalkıyorya ozaman feshedilen kanalın açılması mümkünmü ytye girdiğimde erişim askıya alınmıştır diyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır açılmaz diye biliyorum 3. ihtarda komple kapanıyor.
bugün okuduğum bir yazıda telif hakkı uyarısı süresi dolmuştur yazmış bi arkadaşın hesabında ma kimdi hatırlamıyorum
erişim askıya alınmıştır yazıo amafes edilen kanal adı üstünde kapatılmıştır ve açılmaz.
bugün okuduğum bir yazıda telif hakkı uyarısı süresi dolmuştur yazmış bi arkadaşın hesabında ma kimdi hatırlamıyorum
telif sahibini nasıl bulucaz ayriyette 6ay süresi var zaten o 6 ay sonra açılırmı acaba?o konuda benimde mesajim var, bende kapaniyor saniyordum ama arkadasin o konusundan sonra girdim hesaba, yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz bize basvurun diyorlardi yani ihtarlar geri kalkarsa yada cekerlerse bence acilir diye dusunuyorum.!!!
acilmaz diye biliyordum o konudan sonra ve girdigimde aldigim uyaridan sonra fikrim degisti...
ikiside ayni sey zaten,Hocam başlığa feshedildi yazmışsın içeriğe askıya alındı demişsin askıya alınan kanallar açılıyor feshedilenler açılmıyor
ikiside ayni sey zaten,
kanala giris yaptiginda kanal sahibine hesabiniz asgiya alindi der ama o kanala ait bir video izlerken bu hesab bir cok hak talebi aldigi icin feshedildi der.!!!
telif sahibini nasıl bulucaz ayriyette 6ay süresi var zaten o 6 ay sonra açılırmı acaba?
zaten 6 aya yaklaşıyorum bilgiler aklımda işin kötüsü kanalı tam 6bin dolara satacakken kanala girdiğimde kanalı o halde görmüş olmamdıkardes benim kanalilim acilmadi, forumda arkadasin biri konu acmis, kapanan kanallarin geri acilmasi kesin cozum diye girdim baktim resim eklemis ihtarlarin suresi doldu diye 3 adet ihtarli videosu vardi eslesen ucuncu taraf icerigi degil, ihtarlari vardi bende dedim ki acilmasi mumkun degil o ihtarlar ayni anda 3 kere olmamaistir digerinin suresi doldugunda digerine gelmistir hepsi ayni anda gelmemistir dedim, arkadasda dediki yok dedi kanalim kapatilmisti 3 ihtarda ayni firmadan dedi o oyle deyince benimde kapanan bir kanalim var, olmaz olaydi beni bu foruma atan o kanal olduher neyse iste o kendinden emin oyle deyince bende kanala girip suresiz askiya alindig gibi bir uyari veriyordu onun resmini cekip gozteriyim dedim ama girdigimde asgiya alindi yazmiyordu, bir kisim yazidan sonra altinda, hesabinizi kapatilmasinda yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz bize ulasin diyordu yani hala bir acik kapi olduguna gore acilma ihtimalide var demektir.!!!! ihtarlara ulasma imkanin yoksa kanal bilgilerini unutma 6 ay sonra yeniden dene
zaten 6 aya yaklaşıyorum bilgiler aklımda işin kötüsü kanalı tam 6bin dolara satacakken kanala girdiğimde kanalı o halde görmüş olmamdı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.