İhtar Yedim :(

• Kullanıcı Alican.Ö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alican.Ö

Yasaklanmış
Davacı Supper Filmcilik San. Tic. Ltd Şti.
Temsilci : Can Aksoy
Davacı E-postası: [email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaOrijinal şarkı: "Lale Devri"

Merhaba Ark. Bıktım Supper Filmcilik Durmadan Telif Atıp :Duruyor Dizi leri Ona Ait Değil Atıyor

ya böyle tipler çıkıyor adamın web sitesi bile yok mail atıp duruyorlardı tabi şahsi sitem için söylüyorum bunu..

[email protected] 'a bu mail adresine sahip kisinin gercek telif haklarina sahip olmadigi halde , telif sahibi gibi hareket ettigi ve videolari sikayet ederek kapattirdigini belirtin.

27 nisanda başladım 110 video yükledim-2 telif 1 ihtar yedim,günlük gösterimler 50 bini geçti ve artmaya devam ediyor,o yüzden şu anda kanalı olduğu gibi bıraktım-6 ay sonra yüklemeye başlarım kapanmazsa!!!

Davacı Supper Filmcilik San. Tic. Ltd Şti.
Temsilci : Can Aksoy
Davacı E-postası: [email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaOrijinal şarkı: "Lale Devri"

Merhaba Ark. Bıktım Supper Filmcilik Durmadan Telif Atıp :Duruyor Dizi leri Ona Ait Değil Atıyor

Bu herif banada yollamıştı telif , bişi yapamadım kar kaldı yanına

alican hepsini gizli yaparsak insanlar göremezki o zamanda?

amaç o zaten hepsini gizliyceksin ki kimse göremesin ihtar yollayamasın. Ama bence şimdi değilde 2. ihtarıda yersen yap onu. 1 ihtarda hemen kanalı uykuya almak gereksiz :D

2. de dün yedim zaten,hepsini gizleyip kanalı uyku modunamı alayım yani?yoksa video yüklemeden böyle kalsınmı??

alican hocam-tavsiyen nedir-2 telif 1 ihtar yedim,devam edeyimmi videoların hepsini gizleyip uyku modunamı alayım?

arkadaşlar bu çakal benimde kanalıma ihtarverdi 250 bin izlenmeli kanalıma ne yapmamız gerekiyor bende konu açtım admin sildi... ne yapmamız gerekiyor..

ya arkadaşlar bende telif yedim adaam mesaj gonderdim kaldırsın dıyede bi sıkıntı olurmu hukuksal davalı davacı diye sanki mahkemeye çıkıcaz

ya arkadaşlar bende telif yedim adaam mesaj gonderdim kaldırsın dıyede bi sıkıntı olurmu hukuksal davalı davacı diye sanki mahkemeye çıkıcaz

Videoyu silecegini söyleyip adamdan geri almasini iste. Almazsa yine de sil videoyu. Mahkeme gibi bir sey söz konusu olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri