İki Adsense'e de İzlenim Yansıyor

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ytnoob

Kayıtlı Üye
Beyler iki adsense var ve iki kanal var. İki kanalı bağlı olduğu adsense'den ayrıdım ve başka adsense'e bağladım. Şimdi iki adsense'e de izlenim yansıyor. İşin ilginci ayırdığım adsense'e daha çok izlenim yansıyor. Bunlardan ayrı kanal yok. 3 gün oldu taşıyalı hala oturmadı mı sizce?

[MENTION=13176]ytnoob[/MENTION] ne güzel bir olay keşke bizim başımıza da gelse :)

[MENTION=13176]ytnoob[/MENTION] ne güzel bir olay keşke bizim başımıza da gelse :)

Hocam iyi bir durum değil :) ben istiyoum ki bütün kazançlar sonradan taşıdığım adsense'e yansısa. İlk adsense'in pini yok.

Bence iyi bir durum değil kabak başınıza patlar falan.

[MENTION=13176]ytnoob[/MENTION] hocam keşke sorununuz hakkında bilgi sahibi olsamda cevaplayabilsem. kusura bakmazsanız bu konu üzerinden bi soru sormak istiyorum. ana kanal ayrı, alt kanal ayrı adsense'de olurmu? yani ana kanalım yüzünden alt kanalımında para kazanması gitti. forumdan bir arkadaştan adsense satın aldım. ben bu alt kanalı bu aldığım adsense'e bağlayabilirmiyim? ve para kazanması açılırmı? teşekkür ederim.

[MENTION=13176]ytnoob[/MENTION] hocam keşke sorununuz hakkında bilgi sahibi olsamda cevaplayabilsem. kusura bakmazsanız bu konu üzerinden bi soru sormak istiyorum. ana kanal ayrı, alt kanal ayrı adsense'de olurmu? yani ana kanalım yüzünden alt kanalımında para kazanması gitti. forumdan bir arkadaştan adsense satın aldım. ben bu alt kanalı bu aldığım adsense'e bağlayabilirmiyim? ve para kazanması açılırmı? teşekkür ederim.

Hocam valla sıkıntılı bir durum ana kanal ve alt kanalın ayrı adsense'de olması. Yine de bağlayacaksanız alt kanala ayrı gmail-şifre oluşturun öyle bağlayın kanalı. Para kazanması gittikten sonra şu http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html uyguladınız mı

Hocam valla sıkıntılı bir durum ana kanal ve alt kanalın ayrı adsense'de olması. Yine de bağlayacaksanız alt kanala ayrı gmail-şifre oluşturun öyle bağlayın kanalı. Para kazanması gittikten sonra şu http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html uyguladınız mı

Hocam ana kanal cok eski ve yuksek aboneye sahip oldugu icin silemedim o yuzden o yontem bana gore degil. Alt kanala ayri gmail ve sifre olusturuluyormu? Eger oyle bisey varsa sorun zaten cozulur. Bunu nasil yapabilirim hocam?

Hocam ana kanal cok eski ve yuksek aboneye sahip oldugu icin silemedim o yuzden o yontem bana gore degil. Alt kanala ayri gmail ve sifre olusturuluyormu? Eger oyle bisey varsa sorun zaten cozulur. Bunu nasil yapabilirim hocam?

Evet @pages.plusgoogle.com şeklinde mail ve şifre oluşturuluyor. Youtube ayarlardan yapabilirsiniz hocam şimdi hatırlayamadım tam olarak nerde olduğunu.

Evet @pages.plusgoogle.com şeklinde mail ve şifre oluşturuluyor. Youtube ayarlardan yapabilirsiniz hocam şimdi hatırlayamadım tam olarak nerde olduğunu.

Hocam insallah dedigin gibidir. Gmail olusturamiyormuyuz acaba? Ben onu bi arastirayim. Yinede bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.

Edit...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri