İki Çift Lafım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bugüne kadar spam yaptım kanal kopyaladım herşeyi yaptım ...
iki haftadır özgünle uğraşıyorum...

hakkaten emek zaman güç sabır isteyen bir iş ... önceden alırdım botu bulurdum kategoriyi spamlardım. şimdi video çek düzenle kurgula renderla saatlerce uğraş ortaya 15 dakikalık bir video çıksın :D
ama hakkaten özgün çalışmak bir bir başka oluyor .
Şimdi özgün çalışanların o kopyaladıgım/kopyaladıgımız videolarını ne emeklerle ne ümitlerle yaptıgını çok iyi anlıyorum.. hakkaten dışarıdan göründügü gibi değil çok çok çok zor iş özgün...
onun için emege saygı diyorum :D
azcık can sıkıntısı :D
bol kazançlar ....

edit : BİRDE ŞARKI EKLİYİM :D garip bir konu oldu :D

https://www.youtube.com/watch?v=Y0NK7WT0JoA

Son düzenleme:
Özgünlük gerçekten zor iş
15 Mayıs kıyımında kanalların hepsi kapanmıştı özgüne başlayım dedim attım videoları baktım izlenim yok spama geri döndüm :D

Valla ben editlenmiş özgün olmayan videoları kopyalarken bile vicdan azabı çekiyorum o yüzden video haznemi baya bir daralttım ))

Üstünde çok uğraşıldığına inandığım videoları çekmiyorum.

Valla ben editlenmiş özgün olmayan videoları kopyalarken bile vicdan azabı çekiyorum o yüzden video haznemi baya bir daralttım ))

Üstünde çok uğraşıldığına inandığım videoları çekmiyorum.
hakkaten hocam iki gündür çekiyorum editle düzenle sestir görüntüdür o kadar uğraştım şuanda elimde olan videonun süresi 10 dakika :D
spam olsa on katı fazla video olurdu :D çok zor , hani derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir öyle bişey :D

hakkaten hocam iki gündür çekiyorum editle düzenle sestir görüntüdür o kadar uğraştım şuanda elimde olan videonun süresi 10 dakika :D
spam olsa on katı fazla video olurdu :D çok zor , hani derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir öyle bişey :D

Hocam az bulaşınca işin içine anlıyorsun. Ya ünlem geçmek için bir ton çaba. Önce render yapıyorsun zoom falan olmuyor sonra çerçeve yap. Videoyu küçült(süre olarak) falan. Zaten yt-to-yt çok yapmıyorum. Yt'de ki her video elbet başka sitelerde bulunuyor. En azından çalıştığım kategoriler buna elverişli.

Hocam az bulaşınca işin içine anlıyorsun. Ya ünlem geçmek için bir ton çaba. Önce render yapıyorsun zoom falan olmuyor sonra çerçeve yap. Videoyu küçült falan. Zaten yt-to-yt çok yapmıyorum. Yt'de ki her video elbet başka sitelerde bulunuyor. En azından çalıştığım kategoriler buna elverişli.
aynen öyle hakkaten emek verince başka sırf özgün değil ..
render yapıncada aynı şey o kadar uğraşıyorsun geçiyorsun dünya engeli eşleşen vs ... sonra kopya :D :D :D

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hocam bir özgün fikir öğrendim çok güzel fakat videoları yine internetten alıcam youtbuede olmayan videolar fakat başka bir özgün kategori olsa kazanacağımı bilsem spamı bırakıp ona giricem ama yok.Öneriniz var mıdır?

aynen öyle hakkaten emek verince başka sırf özgün değil ..
render yapıncada aynı şey o kadar uğraşıyorsun geçiyorsun dünya engeli eşleşen vs ... sonra kopya :D :D :D

Kanalımın kopyalanması hiç umrumda olmuyor. Yt-to-yt yapınca diğerine pek izlenim gitmiyor =) Taklitler asıllarını yüceltiyor meselesi oluyor. Kanallarım kopyalandıkça ben daha çok izleniyor daha çok kazanıyorum ) Lakin tek sorun topluluk atıp kapatmaları veya telif. Yoksa canları sağ olsun. Kimseye de demem neden kopyaladın diye )

Artık yt-to-yt de ünlem çok olduğundan elbet adam uğraşıyor biraz render ile. Partner kanalsa da spamların %50'den fazlası bloke zaten nasip olmuyor para )

Edit: Neyse ben gidip dizi izleyim 2 saat sonra da yatayım ) Yarın Youtube işi var erken kalkmak lazım )

Serbest meslekte zor arkadaş gidip iş yerinde yatarım dinlenirim diyemiyorsun ne kadar çaba-emek o kadar para )

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hocam bir özgün fikir öğrendim çok güzel fakat videoları yine internetten alıcam youtbuede olmayan videolar fakat başka bir özgün kategori olsa kazanacağımı bilsem spamı bırakıp ona giricem ama yok.Öneriniz var mıdır?
inan bişey anlamadım kardeşim :D
ne diyon tam algılayamadım :D
az daha açsan D:

inan bişey anlamadım kardeşim :D
ne diyon tam algılayamadım :D
az daha açsan D:
pardon hocam.:D
Şunu demek istiyorum benim özgün fikrim var günlük en fazla 10tl bırakır ama daha iyi bir özgün fikir bulabilsem çok iyi olacak ama aklımda fikir yok yardımcı olma şansınız var mı bu konuda?

Kanalımın kopyalanması hiç umrumda olmuyor. Yt-to-yt yapınca diğerine pek izlenim gitmiyor =) Taklitler asıllarını yüceltiyor meselesi oluyor. Kanallarım kopyalandıkça ben daha çok izleniyor daha çok kazanıyorum ) Lakin tek sorun topluluk atıp kapatmaları veya telif. Yoksa canları sağ olsun. Kimseye de demem neden kopyaladın diye )

Artık yt-to-yt de ünlem çok olduğundan elbet adam uğraşıyor biraz render ile. Partner kanalsa da spamların %50'den fazlası bloke zaten nasip olmuyor para )
aynen hocam kopyalamayı öğrenen telif atmayı öğreniyor flaglamayı öğreniyor..
sıkıntıda burada başlıyor işte sadece kopyalamayla kalsa dahada yetinmiyor hem kanalı/videoyu kopyalayıp bir şekilde senin videonu/kanalını kapatmaya sildirmeye uğraşıyor :D ve yapıyorda işte o zaman can sıkıyor :D

pardon hocam.:D
Şunu demek istiyorum benim özgün fikrim var günlük en fazla 10tl bırakır ama daha iyi bir özgün fikir bulabilsem çok iyi olacak ama aklımda fikir yok yardımcı olma şansınız var mı bu konuda?
kardeşim ben bende özgünde öyle ahım şahım bişey değilim ki :D
sahte teliften flagtan bıktım öyle özgün yapayım dedim forumda özgünde gerçekten profesyonel arkadaşlarvar bi onlara danış istersen

kardeşim ben bende özgünde öyle ahım şahım bişey değilim ki :D
sahte teliften flagtan bıktım öyle özgün yapayım dedim forumda özgünde gerçekten profesyonel arkadaşlarvar bi onlara danış istersen
hocam bilmiyorum hiç sadece bildiğim hocam @k@ano var ama.kim var başka yazarsanız sevinirim.

Konu ilgisiz kategoride. Konu açmadan önce lütfen açtığınız kategoriye dikkat edin hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri