Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gol deyince aklıma nedense Sabri reiz geldi direk
Gol deyince aklıma nedense Sabri reiz geldi direk
Bu videoları alttan üstten inceltip ligtv logosunu kaldırınca telif gelmez ise şimdiden Londra hotel rezervasyonumu yaptırayım![]()
konu paylaşım için sagol hocam.bn de bır ay kadardır çok üzerine gitmesem de bu taktikle kazanıyorum yalnız lig tv yüzünden 1 ve baska telifler yuzunden 2 kanalım banlandı..
işin garip tarafı para kazanması aktif oluyor. ve açıklama kısmına girilen metinlerle 5 dk gec bile yüklesen 1. olabiliyorsunn. yalnız 2 gun sonra 30 bini gectiğinden kanalım banlandı.(diğer kanalda 42 binden sonra gitti)lig tv de ise bir sonraki iş günü kesin telif geliyor.
logo koyarak bunun önüne geçebiliyorsak? süper!!! çünkü 3. banlanmadan sonra futbol sektörünü bırakmıştım..tekrar teşekkürler
Lig tv nin hak sahibi olduğu vdeolara logoda koysan teliften yırtabilceğinmi sanmıyorum.Ama diğer liigler veya futbolcu videoları için denenebilir.
logo olayıyla bunu çözebilirsek birçok video için üşenmeden deneyeceğim.. çünkü abonesi yüksek birçok kanalımı bu sebepten kaybettim ve bıkaç kanalımda aboneleri çok iyi olmasına karşın 2 telif oldugu için korkup yukleme yapamıyorum.. bildiğim tek şey lig tv den uzak durmak..
yahut bi farkla. mesela gs es es maçı.dk 20 goal sneijder.. hemen paylaşılabilir.. hatta o gece kaldırılmayabilir.ama sabah 6 7 dedi mi okadar izlenme de alsa abone de çekse video yu sileceksin..bu sefer unuturlar bu sefer telif gelmez manttıgıyla biçok telif yedim..
Hocam zaten telif yeme riski herzaman var.Bu yöntemle azaltıyoruz.Zaten genelde 3.taraf gelir.Ya silersiniz yada kabul eder abone kasarsınız
Hocam zaten telif yeme riski herzaman var.Bu yöntemle azaltıyoruz.Zaten genelde 3.taraf gelir.Ya silersiniz yada kabul eder abone kasarsınız
---------- Mesaj saat 03:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:35:59 civarında gönderildi. ----------
Bu mantıklada gidilebilir.Ama bence en iyisi Lig Tv den uzak durmak.Hee çok iyi bi gol,çok izlencek bi olay olursa koyulabilir ama.
logo olayıyla bunu çözebilirsek birçok video için üşenmeden deneyeceğim.. çünkü abonesi yüksek birçok kanalımı bu sebepten kaybettim ve bıkaç kanalımda aboneleri çok iyi olmasına karşın 2 telif oldugu için korkup yukleme yapamıyorum.. bildiğim tek şey lig tv den uzak durmak..
yahut bi farkla. mesela gs es es maçı.dk 20 goal sneijder.. hemen paylaşılabilir.. hatta o gece kaldırılmayabilir.ama sabah 6 7 dedi mi okadar izlenme de alsa abone de çekse video yu sileceksin..bu sefer unuturlar bu sefer telif gelmez manttıgıyla biçok telif yedim..
Verdiğiniz Altın Bilgiler için Çok teşekkür ederim
ayrıca bu konu eleştirilmez övülürelinize sağlık
---------- Mesaj saat 03:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:47 civarında gönderildi. ----------
Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait değil..
Verdiğiniz Altın Bilgiler için Çok teşekkür ederim
ayrıca bu konu eleştirilmez övülürelinize sağlık
---------- Mesaj saat 03:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:47 civarında gönderildi. ----------
Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait değil..
"Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait" diye bir şey mi dedim?
Konuda lig Tv yok Siz lig tvden bahsedince ben lig tv harici Videolara bakmanız açısından yazdım. Yoksa bende biliyorum Lig tv ye ait olduğunu söylemediğinizi...
eyw.hocam..lig tv den ziyade uefa diye bişi var..neye el atsam karsımda onu buldum..çok çektim çok..ins bu teliflere taklmama adına yeni şeyler keşfedebilirzz..
bu arada konu gayet başarılıı..çok teşekkürlerr.. herkese bol kazançlarr![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.