İki siteyle kazanç sağlamak

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Gol deyince aklıma nedense Sabri reiz geldi direk

Bu videoları alttan üstten inceltip ligtv logosunu kaldırınca telif gelmez ise şimdiden Londra hotel rezervasyonumu yaptırayım :)

Bu videoları alttan üstten inceltip ligtv logosunu kaldırınca telif gelmez ise şimdiden Londra hotel rezervasyonumu yaptırayım :)

Lig tv ye bence bulaşma.Ama sen bilirsin.Gelmez diyede bişe yok.Genellikle gelmiyo.

konu paylaşım için sagol hocam.bn de bır ay kadardır çok üzerine gitmesem de bu taktikle kazanıyorum yalnız lig tv yüzünden 1 ve baska telifler yuzunden 2 kanalım banlandı..

işin garip tarafı para kazanması aktif oluyor. ve açıklama kısmına girilen metinlerle 5 dk gec bile yüklesen 1. olabiliyorsunn. yalnız 2 gun sonra 30 bini gectiğinden kanalım banlandı.(diğer kanalda 42 binden sonra gitti)lig tv de ise bir sonraki iş günü kesin telif geliyor.

logo koyarak bunun önüne geçebiliyorsak? süper!!! çünkü 3. banlanmadan sonra futbol sektörünü bırakmıştım..tekrar teşekkürler

konu paylaşım için sagol hocam.bn de bır ay kadardır çok üzerine gitmesem de bu taktikle kazanıyorum yalnız lig tv yüzünden 1 ve baska telifler yuzunden 2 kanalım banlandı..

işin garip tarafı para kazanması aktif oluyor. ve açıklama kısmına girilen metinlerle 5 dk gec bile yüklesen 1. olabiliyorsunn. yalnız 2 gun sonra 30 bini gectiğinden kanalım banlandı.(diğer kanalda 42 binden sonra gitti)lig tv de ise bir sonraki iş günü kesin telif geliyor.

logo koyarak bunun önüne geçebiliyorsak? süper!!! çünkü 3. banlanmadan sonra futbol sektörünü bırakmıştım..tekrar teşekkürler

Lig tv nin hak sahibi olduğu vdeolara logoda koysan teliften yırtabilceğinmi sanmıyorum.Ama diğer liigler veya futbolcu videoları için denenebilir.

logo olayıyla bunu çözebilirsek birçok video için üşenmeden deneyeceğim.. çünkü abonesi yüksek birçok kanalımı bu sebepten kaybettim ve bıkaç kanalımda aboneleri çok iyi olmasına karşın 2 telif oldugu için korkup yukleme yapamıyorum.. bildiğim tek şey lig tv den uzak durmak..

yahut bi farkla. mesela gs es es maçı.dk 20 goal sneijder.. hemen paylaşılabilir.. hatta o gece kaldırılmayabilir.ama sabah 6 7 dedi mi okadar izlenme de alsa abone de çekse video yu sileceksin..bu sefer unuturlar bu sefer telif gelmez manttıgıyla biçok telif yedim..

Lig tv nin hak sahibi olduğu vdeolara logoda koysan teliften yırtabilceğinmi sanmıyorum.Ama diğer liigler veya futbolcu videoları için denenebilir.

Hocam zaten telif yeme riski herzaman var.Bu yöntemle azaltıyoruz.Zaten genelde 3.taraf gelir.Ya silersiniz yada kabul eder abone kasarsınız

---------- Mesaj saat 03:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:35:59 civarında gönderildi. ----------

logo olayıyla bunu çözebilirsek birçok video için üşenmeden deneyeceğim.. çünkü abonesi yüksek birçok kanalımı bu sebepten kaybettim ve bıkaç kanalımda aboneleri çok iyi olmasına karşın 2 telif oldugu için korkup yukleme yapamıyorum.. bildiğim tek şey lig tv den uzak durmak..

yahut bi farkla. mesela gs es es maçı.dk 20 goal sneijder.. hemen paylaşılabilir.. hatta o gece kaldırılmayabilir.ama sabah 6 7 dedi mi okadar izlenme de alsa abone de çekse video yu sileceksin..bu sefer unuturlar bu sefer telif gelmez manttıgıyla biçok telif yedim..

Bu mantıklada gidilebilir.Ama bence en iyisi Lig Tv den uzak durmak.Hee çok iyi bi gol,çok izlencek bi olay olursa koyulabilir ama.

Hocam zaten telif yeme riski herzaman var.Bu yöntemle azaltıyoruz.Zaten genelde 3.taraf gelir.Ya silersiniz yada kabul eder abone kasarsınız

Daha lig tv nin 3. taraf verdiğini görmedim.Genelde telif atar.Bende azaltcağını düşünyorum önemli olan telif yememek 3. taraf gelsede olur.

---------- Mesaj saat 03:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:35:59 civarında gönderildi. ----------

Bu mantıklada gidilebilir.Ama bence en iyisi Lig Tv den uzak durmak.Hee çok iyi bi gol,çok izlencek bi olay olursa koyulabilir ama.

sabırla çalışılarak herşeye çözüm bulunabilir yalnız futbolla alakalı niche kelıme kasmak farz oldu. arkadasın dediği football games gibi tbm yi yuksek tutmanın bı yolunu bulmalı.

yoksa sürümden kazanırız mantıgıyla olmuyo.
futbolda izlenme 20bini gectıkten sonra video ayarı olmayan bomba gibi..heran patlayabiliyor..:S

Verdiğiniz Altın Bilgiler için Çok teşekkür ederim
ayrıca bu konu eleştirilmez övülür :) elinize sağlık

---------- Mesaj saat 03:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:47 civarında gönderildi. ----------

Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait değil..

---------- Mesaj saat 03:55:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:51:47 civarında gönderildi. ----------

Düşünceleriniz için sağolun hocam :)

"Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait" diye bir şey mi dedim?

"Dünyanın Bütün maçları Lig tvye ait" diye bir şey mi dedim?

Konuda lig Tv yok Siz lig tvden bahsedince ben lig tv harici Videolara bakmanız açısından yazdım. Yoksa bende biliyorum Lig tv ye ait olduğunu söylemediğinizi...

Konuda lig Tv yok Siz lig tvden bahsedince ben lig tv harici Videolara bakmanız açısından yazdım. Yoksa bende biliyorum Lig tv ye ait olduğunu söylemediğinizi...

eyw.hocam..lig tv den ziyade uefa diye bişi var..neye el atsam karsımda onu buldum..çok çektim çok..ins bu teliflere taklmama adına yeni şeyler keşfedebilirzz..

bu arada konu gayet başarılıı..çok teşekkürlerr.. herkese bol kazançlarr:rolleyes:

eyw.hocam..lig tv den ziyade uefa diye bişi var..neye el atsam karsımda onu buldum..çok çektim çok..ins bu teliflere taklmama adına yeni şeyler keşfedebilirzz..

bu arada konu gayet başarılıı..çok teşekkürlerr.. herkese bol kazançlarr:rolleyes:

Eyvallah Ustadım Ama Bak Sony ecid Pro veya vegas olmacı after efeck bu programların fulunu bul biraz videoya efeckt kat Mesela Videoda Gol atan Futbolcu etrafı parlak Kenarlarınıda Siyah Yap.. Arkadaşın dediği Gibi Vidolarından 10 tanesinde 8 tanesi telif yemez. Dediğimi yap yeni bir kanal Açar yaparsan Denemekte fayda var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri