1. ilk pinim gelmedi bende ikinci pinimi isteyeceğim yeni pin iste seçeneği açıldı ben adresimi değiştirdim istanbuldaki abime göndermek istiyorum adresi değiştirdim ama yeni pin gönder dediğimde eski adres çıkıyor bunu değiştirmek istiyor musunuz diyor ona tıklıyorum zaten değiştirdim ama yeni pin gönderme yerinde eskisi gözüküyor , ama adresi değiştirdim adsenseden de yeni adres gözüküyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
2. banka hesap doğrulamayı 3 kere yanlış girdim destek ekibiyle iletişime geçtim bana attıkları mail:
Merhaba Hasan Bey,
5001 ile biten banka hesabınıza farklı bir tutar gönderildiğini görüyorum. Bu tutarın doğrulanması, bundan sonraki ödemelerinizi alabilmeniz için büyük önem taşımaktadır.
Banka kayıtlarınızı yeniden kontrol etmenizi rica ederim. Ödeme aşağıdaki etiketlerden birini içerebilir:
AFS RE GOOGLE
AFS RE GOOGLE ADSENSE
ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
BFS FINANCE LTD
CITIBANK IRELAND FINANCIAL SERVICES
Saygılarımla,
İsmail Çınar
ben ise gönderilen tutarın 3 tl olduğunu yazdım ve gönderdim sürekli aynı msj geliyor , ne yapmam gerek veya googleye nasıl cevap vermek gerek?
ÇAVAPLAYAN HERKESE şimdiden çok teşekkürler..
2. banka hesap doğrulamayı 3 kere yanlış girdim destek ekibiyle iletişime geçtim bana attıkları mail:
Merhaba Hasan Bey,
5001 ile biten banka hesabınıza farklı bir tutar gönderildiğini görüyorum. Bu tutarın doğrulanması, bundan sonraki ödemelerinizi alabilmeniz için büyük önem taşımaktadır.
Banka kayıtlarınızı yeniden kontrol etmenizi rica ederim. Ödeme aşağıdaki etiketlerden birini içerebilir:
AFS RE GOOGLE
AFS RE GOOGLE ADSENSE
ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
BFS FINANCE LTD
CITIBANK IRELAND FINANCIAL SERVICES
Saygılarımla,
İsmail Çınar
ben ise gönderilen tutarın 3 tl olduğunu yazdım ve gönderdim sürekli aynı msj geliyor , ne yapmam gerek veya googleye nasıl cevap vermek gerek?
ÇAVAPLAYAN HERKESE şimdiden çok teşekkürler..