İki Yeni Röportaj Videomuz

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
tebrikler dogru bi yoldasınız bence :) sorularda oldukça güzel şimdiye kadar ama yol yakınken henüz kanalınız popüler olmamısken logo ve arka planı değiştirin bencede :) belli bir takipçiye ulasdıktan sonra değiştirmek akıllıca olmaz
Edit:hakkında kısmınızda daha creative olabilir :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. :) Youtube açılır açılmaz reklam vermeye başlayacağız. Fakat içerik türkçe oldugu için reklamında pek bir önemi kalmaz, para harcadığımızla kalırız diye düşünüyorum. O ssss Ses sorununun nerden kaynaklandığını bir türlü bulamadık. Mikrofonu değiştireceğiz. Birdahaki röportajda apayrı bir mikrofon göreceksiniz bir aksilik çıkmazsa. intro olarak bende chooper motosiklet var, gitarda desperado şarkısından beş saniye kadar çalıp, kovboy şapkamı fırlatıp gitarıda kaldırıma yaslayıp elimde mikrofonla son gaz motorla uzaklaşmak gibi bir planımız var fakat çok mu saçma olur sizce ? :D

Logo ve duvar kağıdı içinde inanın herşeyi photoshopda biz yaptık. Ve gerçekten 1 hafta boyunca fikir aradık deneye deneye buna karar verdik. Çalıntı olmasını istemiyoruz hiçbirşeyin. O yüzden değiştirmek bize bayağı bir şeye mal olur. Videoları tekrar yüklemek falan.

tebrikler devamında başarılar diliyorum

Süper gerçekten devamını diliyorum videoya profesyonel bir görüntü katmak adına yeni alacağınız mikrofonun sünger olan kısmına ( orasının adı ney bilmiyorum ) ambleminizi ya da kanal isminizi yazdırabilirsiniz.

Süper gerçekten devamını diliyorum videoya profesyonel bir görüntü katmak adına yeni alacağınız mikrofonun sünger olan kısmına ( orasının adı ney bilmiyorum ) ambleminizi ya da kanal isminizi yazdırabilirsiniz.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. O süngerin üzerine yazı yazdırma fiyatını araştırdık. 100 lira dediler. Gereksiz pahalı oldugunu düşündüğümüz için şimdilik erteledık

intro olarak bende chooper motosiklet var, gitarda desperado şarkısından beş saniye kadar çalıp, kovboy şapkamı fırlatıp gitarıda kaldırıma yaslayıp elimde mikrofonla son gaz motorla uzaklaşmak gibi bir planımız var fakat çok mu saçma olur sizce ? :D

Böyle bir intro bence bayağı saçma ve alakasız olur :D Deneme için yüklersin abi sen biz sana fikrimizi söyleriz :D

intro olarak bende chooper motosiklet var, gitarda desperado şarkısından beş saniye kadar çalıp, kovboy şapkamı fırlatıp gitarıda kaldırıma yaslayıp elimde mikrofonla son gaz motorla uzaklaşmak gibi bir planımız var fakat çok mu saçma olur sizce ? :D

Böyle bir intro bence bayağı saçma ve alakasız olur :D Deneme için yüklersin abi sen biz sana fikrimizi söyleriz :D

efektlerle falan güzelleştireceğimizi düşündüm ama haklısın bayağı saçma :D

hocam görüntü kalitenizde güzel ama şu camtasianın standart müziklerini kullanmayın bence.intro müziği camtasia'dan ve güzel değil.

intro saçma olmuş . biraz paraya kıy intro yaptır grafiker arkadaşlar ilgilenir sanırım :D

soru sorarken siz arka planda durmayın kamera önünde olun sadece kolunuz görünmesin.Bu sizede bi popülerlik katar :D yarın bi gün kanal şöhrete kavuşursa dışarda görünce aa şu ropörtaj yapan çocuk veya kız degilmi deriz :D

intro saçma olmuş . biraz paraya kıy intro yaptır grafiker arkadaşlar ilgilenir sanırım :D

soru sorarken siz arka planda durmayın kamera önünde olun sadece kolunuz görünmesin.Bu sizede bi popülerlik katar :D yarın bi gün kanal şöhrete kavuşursa dışarda görünce aa şu ropörtaj yapan çocuk veya kız degilmi deriz :D

paraya kıy diyorsunda Kamerayı almak için bile bir sürü borca girdik :) . Öğrenci adamız sonuçta. Ama ilk 1 sene kazandığımız parayı cebe atmayacağız bunları düzelteceğiz. kamera önünde durduğum zaman ise kameranın bakış açısı gerçekten çok küçülüyor. röportaj yaptığımız insan tam anlamıyla gözükmüyor. O yüzden karşıdan almak iyi diye düşünüyorum :) teşekkür ederim...

Ben de yıllardır tv kanallarında çalışıyorum. Dışarıda youtube'a yıllarca yetecek kadar malzeme var. Yeter ki doğru olarak kullanılsın. Başarılar diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri