İkidebir Para Kazanma Devre Dışı Kalıyor

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Spamla alakası yok bence forumda bazı arkadaşlar tek kanala 500-600 video atıyor sağlam

arkadaşlar Fazla video yüklemekten para kazanma devre dışı olurmu ben 2 günde 400 video yükledimde tek kanala

Bu aralar çok hassaslaştı gene youtube temizlik yapılıyor şu anda forumda 10 larca arkadasımız bu durumla karsı karsıya 1-2 gündür.

Normalde 1 kanala günde 1000 attığım oldu ama bişey olmadı..Onunla alakası yok bu işin.Pc ve adsense kaynaklı sorunların vardır büyük ihtimal.Tavsiyem çerezleri silip modeme reset at ve yeni üyelikler almandır.

ben günde 600 attım bişi olmadı çok video atmanın tek kötü yanı telif gönderme ihtimali artıyor ne ka vidyo oka ceza ihtimali

aynı olay bendede var bugün adsenseme bağlı,10 larca kanalımın para kazanması devre dışı kalmış,hiçbir sebep yokken...

arkadaşlar bunların tek bir nedeni var "ip" ! dikkat edin

bugun iyi temizlik var galiba . benim de butun kanalların para kazanması kapanmış:mad:

Para kazanma kapanır veya kapanmaz diye %100 bişey söylemek yanlış olur ama eğer yüklediğiniz tüm videoları para kazanmaya aktif edebildiyseniz 3.eşleşen dünya engellemesi çıkmadıysa bi sorun olacağını düşünmüyorum .Yine de dikkatli olmakta yarar var.

Adsenseye bağlı sorunlu bir kanal gelmiş.
İlk başlarda para kazanması kapandığı zaman mail Gelmiştir hangi kanal olduğu, o kanalı silip+maili kapatmadıktan sürece Sürekli kanallarının para kazanması kapanacak.

arkadaslar benimde 36k izlenim almis videom bugunda bugun dolar isareti kalkmis sadece o videoda boyle bir durum var bu konuda bilgisi olan varmi?

içeriğin +18 veya erotik kelimeler içeriyodur yada şiddet

siddet kismi uygun olabilir fakat videonun kucuk bir kisminda sadece resim olarak birisinin hastanede cekili fotografi var diger hic bir yerinde siddet goruntusu yok bunun icin yapilacak birsey yok sanirim tesekkur ediyorum

aynen oyle bu hafta actıgım kanal kapatılıyor nedendır bılınmez ama bı sebebı var sanırım elımızde kanal kalmıycak yakında .:D

siddet kismi uygun olabilir fakat videonun kucuk bir kisminda sadece resim olarak birisinin hastanede cekili fotografi var diger hic bir yerinde siddet goruntusu yok bunun icin yapilacak birsey yok sanirim tesekkur ediyorum
olmazmı var şiddet etiketini ve açıklamasını başlığını içeren kısımları kaldır kategoriyi eğlence yap 2 gün bekle. ok

Hiç bir sebeb yokken en önem verdiğim tek tek uğraştığım kanalımın para kazanması direk kapatıldı neymiş telifmiş toplulukmuş kanala daha hiç böyle birşey olmamıştı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri