İkinci adnsenseden ödeme alma sorunsalı

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Öncelikle lütfen rica ediyorum çoklu adsense ile çalışanlar nasıl bir yol izlememiz gerektiğine bir açıklık getirirse sevinirim... Benim konuma gelecek olursak kendi adıma olan bir adsense hesabım ve bu hesabımdan ödeme almak için kullandığım yine kendi adıma olan bir garanti bankası hesabım var... Yaklaşık 3 - 4 ay önce 2. bir adsense hesabı oluşturdum babamın adına ve adres bilgilerinide ilk açtığımda hesapta olduğu gibi aynı verdim sadece daire no farklı olarak ve pin bilgilerimi girip hesabı onayladım.. Aynı şekilde banka hesabımıda doğrulamak için garanti bankası int şubeden farklı bir iban oluşturarak bu hesabıda doğruladım..Fakat bugün yatması gereken para malesef hesabıma geçmemiş.. Bunun nedeni ne olabilir ben nerede yanlış yapmış olabilirim arkadaşlar ? Ödeme makbuzuyla bu parayı alma şansım var mıdır ?

konu hakkında bir fikrim yok ama kesinlikle sorunun iban olmadığını söyleyebilirim..umarım paranızı alırsınız..

garanti bankasında oluşturmuş olduğun farklı hesap yine senin adına mı ?

Farklı iban no evet benim adıma..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Sorun olabilir arkadaşım son zamanlarda Google kemeri baya bir sıktı. Keşke kendi adına farklı bir bankanın hesabını veya babanın banka hesabını kullansaydın. İnşallah paranı alırsın.

Sorun olabilir arkadaşım son zamanlarda Google kemeri baya bir sıktı. Keşke kendi adına farklı bir bankanın hesabını veya babanın banka hesabını kullansaydın. İnşallah paranı alırsın.

Peki bu adsense çöp mu oldu dersin sanırım tecrubelisin nasıl bir değişiklik yapmamı tavsiye edersin...

Alacaklı adini kendi ismini yazsan sorun cikarmi bilmem

adsense panelinde paran gonderildi yazıyorsa korkmana gerek yok
banka parayı geri gonderse bile adsense senden baska bi banka girmeni ve paranı almanı istiyor senden.

adsense panelinde paran gonderildi yazıyorsa korkmana gerek yok
banka parayı geri gonderse bile adsense senden baska bi banka girmeni ve paranı almanı istiyor senden.

Üstad biraz içimi rahatlattin umarım bir şekilde bu sorunu asariz ilerisi için bu tarz bir sorun yaşamamak için ne yapabilirim..
Yani bu açtığım hesapta nasıl bir değişiklik yapmalıyım...

Peki bu adsense çöp mu oldu dersin sanırım tecrubelisin nasıl bir değişiklik yapmamı tavsiye edersin...

Hocam bu banka hesabını kullanmanız şimdi olmasa bile ileride senin adına risk oluşturur. Sen sen ol farklı bir bankadan hesap açtır kendi adına ve baban adına açmış olduğun adsenseye o bankanın iban numarasını kaydet. Adsense banlanmadığı sürece çöp olmaz.

Hocam bu banka hesabını kullanmanız şimdi olmasa bile ileride senin adına risk oluşturur. Sen sen ol farklı bir bankadan hesap açtır kendi adına ve baban adına açmış olduğun adsenseye o bankanın iban numarasını kaydet. Adsense banlanmadığı sürece çöp olmaz.

Üstad o zaman ben ilk açıp ödeme aldığım adsensedeki iban nomuda değiştirmeli miyim diyorsun yani..

Üstad o zaman ben ilk açıp ödeme aldığım adsensedeki iban nomuda değiştirmeli miyim diyorsun yani..

Sadece 2. adsensene girmiş olduğun iban numaranı değiştirsen kafi.

Üstad biraz içimi rahatlattin umarım bir şekilde bu sorunu asariz ilerisi için bu tarz bir sorun yaşamamak için ne yapabilirim..
Yani bu açtığım hesapta nasıl bir değişiklik yapmalıyım...

kardeşim benim basıma geldi oncelikle sunu belirteyim korkmana gerek yok bende 15 gun gozume uyku girmedi.
işleyiş şöyle oluyor paran 7 gun sonra adsenseye geri ulasıyor bu para saten adsense paneline gecerli bakiye diye yansıyor
sonra senden yeni bi banka hesabı eklemeni istiyor yeni bankadan sonra hemen paran hesaba geciyor
bu arada [email protected] ile iletişime gecebilirsin en hızlı bilgiyi bu mailden alırsın.

kardeşim benim basıma geldi oncelikle sunu belirteyim korkmana gerek yok bende 15 gun gozume uyku girmedi.
işleyiş şöyle oluyor paran 7 gun sonra adsenseye geri ulasıyor bu para saten adsense paneline gecerli bakiye diye yansıyor
sonra senden yeni bi banka hesabı eklemeni istiyor yeni bankadan sonra hemen paran hesaba geciyor
bu arada [email protected] ile iletişime gecebilirsin en hızlı bilgiyi bu mailden alırsın.

Yani yine alacakli adiyla, banka hesabi adi farkli sekilde parayi alabildiniz?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani yine alacakli adiyla, banka hesabi adi farkli sekilde parayi alabildiniz?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostum benim sorunum esimin adına acmıstım hesabı bankasındaki soyadı bekarlık soyadıymıs.
yeni soyadına isteyince bankada geri gondermis sonra baska bankadan hesap actım
o hesabı ekledim gonderdi paramı.
yine eşimin adına actım hesabı (adsensede yazan adı soyadıyla aynı banka hesabı )

aynı sey benimde basıma geldiydi alacaklı adının yanlıs yazmısım düzelttim ekledim yarın sabah param geldi.

Çok teşekkürler dediğin adrese mail attım şimdi..

Birde şöyle birşey farkettim 2. adsense hesabım ben etkisi olur mu bilmiyorum fakat.. Banka hesabı kısmında sadece ismim yazıyor yani sadece ismim le onaylamıştım banka hesabını... Ama ilk adsense hesabımda hem ismim hep soyismimi ingilizce karakter olarak girmiştim.. Yarın daha net bilgileri almak adına ilk işim bağlı şubeye gidip görüşmek olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri