İkinci adsense için dikkat etilmesi gerekenler

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tek adsense ile devam ettim bugüne kadar ikinci adsenseimi açmayı düşünüyorum. İkinciyi açarken ve açıktan sonra kullanım açısından ne gibi şeylere dikkat dikkat etmeliyim? (İsim-Banka vs...)

Not: Eski konuları okudum aynı isimle açıp sıkıntı yaşamayanlar banka hesap ismi aynı olanlar vs sorun yaşanmamış fakat merak ettiğim adsense'de kesinleşmeme sorunlarından sonraki güncel durum.

ikinci adsenseyi aynı isimle açmanın sorun olacağını sanmıyorum çünkü isim benzerliği olabilir diye o alana bulaşmaz google botu. ismin ve verdiğin lokasyon paralelse ondan yakalabilir. bu veriyi de iban'a bakarak yakalar. aynı pc de iki adsense çalışmak çok riskli geliyor bana çok dikkat etmen gerek.

bu teknik kısım, ban olayların da çoklu adsense de verdiğin açık yanında gözlemlediğim kadarıyla çalışma yöntemi etken.

aynı isim sorun olmuyor adres ve tel farklı oldugu sürece bide banka hesabın farklı subeden olursa daha iyi olur

iban lokasyonunu istanbul gibi büyük bir şehir de yaşamıyorsanız farklı şehirler de gösterirseniz daha iyi olur. isim benzerliği olabilir diye isimden değerlendirme yapamaz. tek değerlendirme yapabileceği yer iban'dır; ibanda hem isim hem lokasyon hem hesap bilgisi var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri