İkinci Kanalım Adsenseye Baglanmıyor ?

S
  • Kullanıcı SyHnL63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
S

SyHnL63

Guest
Dostlarım Onaylı adsense hesabımı ilk kanalımda kullanıyorum sorunsuz ama ikinci kanalımı eklerken:

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Hatasını alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

---------- Mesaj saat 17:48:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:17 civarında gönderildi. ----------

güncel ++

---------- Mesaj saat 17:51:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:11 civarında gönderildi. ----------

güncel ++

hesap ayarları - en altta davet et var oraya mail adresini yazdıkdan sonra önceden yaptığınız işlemleri tekrar edin

Kardeş yine aynı şeyi soyluyor :S

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Bu arkadasimiza bir yardim edelim. Ben daha once yasamadigim icin bu durumu cozumunu bilmiyorum . Bilenler bir el atsin bir zahmet .

Hocam adsense hesabınıza girdiğinizde, sağda solda yukarıda herhangi bir uyarı vermiyor mu?

Adsense hesabınıza bunlar dışında günlük paranız yansıyor mu?

İlginç, bende hiç yaşamadım böyle bir sorun.

Hocam adsense hesabınıza girdiğinizde, sağda solda yukarıda herhangi bir uyarı vermiyor mu?

Adsense hesabınıza bunlar dışında günlük paranız yansıyor mu?

İlginç, bende hiç yaşamadım böyle bir sorun.

hiçbir uyarı vermiyor ve kazançlarım işliyor günlük

İsterseniz tw ile baglanıp bi siz kontrol edin

hiçbir uyarı vermiyor ve kazançlarım işliyor günlük

İsterseniz tw ile baglanıp bi siz kontrol edin

Benim pek fazla bir tecrübem yok hocam bu konularda, zamanınızı çalmış olurum. Bende bakınırım öyle etrafa salak salak :)

Bu arada 2. kanal dışında, başka bir kanal açıp, bağlamayı denediniz mi?

Belki o kanal sıkıntı çıkartıyordur?

Benim pek fazla bir tecrübem yok hocam bu konularda, zamanınızı çalmış olurum. Bende bakınırım öyle etrafa salak salak :)

Bu arada 2. kanal dışında, başka bir kanal açıp, bağlamayı denediniz mi?

Belki o kanal sıkıntı çıkartıyordur?

5.kanal deneyişim malesef :S

---------- Mesaj saat 21:34:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:36 civarında gönderildi. ----------

Acaba pın kodum daha işlenmemiş adsenseye ondan onaylanmamış diyor olabilirmi ?

5.kanal deneyişim malesef :S

---------- Mesaj saat 21:34:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:36 civarında gönderildi. ----------

Acaba pın kodum daha işlenmemiş adsenseye ondan onaylanmamış diyor olabilirmi ?

Google'da biraz araştırma yaptım şöyle birşey buldum;

AdSense hesabınızda oturum açın.
Ana Sayfa sekmesinde Hesap ayarları sayfasına gidin.
"Erişim ve yetkilendirme" bölümünde, "Hesabınız için yalnızca barındıran sitelerin reklam göstermesine izin verilir"in yanındaki düzenle'yi tıklayın.
Görüntülenen "Diğer web sitelerinde reklam göster" sayfasında, reklam göstermeyi planladığınız sitenin URL'sini girin.
Gönder’i tıklayın.
Son olarak, AdSense reklam kodunu yukarıda belirttiğiniz URL'de trafik alan bir sayfaya uygulamanız gerekir.

Google'da biraz araştırma yaptım şöyle birşey buldum;

AdSense hesabınızda oturum açın.
Ana Sayfa sekmesinde Hesap ayarları sayfasına gidin.
"Erişim ve yetkilendirme" bölümünde, "Hesabınız için yalnızca barındıran sitelerin reklam göstermesine izin verilir"in yanındaki düzenle'yi tıklayın.
Görüntülenen "Diğer web sitelerinde reklam göster" sayfasında, reklam göstermeyi planladığınız sitenin URL'sini girin.
Gönder’i tıklayın.
Son olarak, AdSense reklam kodunu yukarıda belirttiğiniz URL'de trafik alan bir sayfaya uygulamanız gerekir.

Yine olmadı acaba pın dogrulamamı istiyor

Aynı sorun bende de var 2. kanalı bağlayamıyorum şu 1 nisan dan sonra ortaya çıkan sorunlardan buda yani bence biz bir yerde hata yapmıyoruz youtube dan kaynaklanan bi sorun...

bu arada senin adsense de barındırılan hesap yazısı varmı sağ üst köşede ??

bendede aynı soru var bune şimdianlamadım. bilen varsa yardım etsin lütfen.....

merhaba
benim gmail hesabına ait 3 kanal açtım, aynı adsenseye bağlı, ana hesap para kazandır etkin, fakat bağladığım diğer kanallarda para kazama uygun görünmüyor
ne yapabilirim, ayrıca daha fazla kanal açabiliyormuyum, aynı gmail hesabına mesela 5 adete çıkarabiliyormuyum,

yeni gmail almış olsam, aynı bilgisayardan işlem yapabiliyormuyum, yeniden adsenseye kayıtmı olmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri