İkinci kanalımdan para kazanamıyorum

• Kullanıcı heryerdeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

heryerdeksk

Kayıtlı Üye
Öncelikle yeni forumunuz hayırlı olsun, diğer forumda takip ediyordum sizi sayenizde 15 günde 200 dolar kazandım. Allah razı olsun, günlük düzenli olarak benden hayır duası alıyorsun :) . Bu devirde parmak ile gösterilecek insanlardansınız bilgi paylaşımında özellikle Muslera :).

Sorunuma gelecek olursak, ikince kanalımı adsense ye bağladım iki üç günde iyi hit aldım ama biraz gelirim düşük gibi geliyordu bana sonra bi inceleyeyim dedim analtyicsten ve farkettim ki tıklama üzerine para kazanamıyorum sadece izlenme üzerinden kazanabiliyorum. 45bin izlenmeye 0.20 $ dolar bile kazanamamışım.

Para kazanma sekmesinde her şey normal görünüyor. Niye böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Öncelikle yeni forumunuz hayırlı olsun, diğer forumda takip ediyordum sizi sayenizde 15 günde 200 dolar kazandım. Allah razı olsun, günlük düzenli olarak benden hayır duası alıyorsun :) . Bu devirde parmak ile gösterilecek insanlardansınız bilgi paylaşımında özellikle Muslera :).

Sorunuma gelecek olursak, ikince kanalımı adsense ye bağladım iki üç günde iyi hit aldım ama biraz gelirim düşük gibi geliyordu bana sonra bi inceleyeyim dedim analtyicsten ve farkettim ki tıklama üzerine para kazanamıyorum sadece izlenme üzerinden kazanabiliyorum. 45bin izlenmeye 0.20 $ dolar bile kazanamamışım.

Para kazanma sekmesinde her şey normal görünüyor. Niye böyle bir sorun ile karşılaşmış olabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Ustadim iyi mesajlariniz icin tesekkurler oncelikle.

Kanalinizda turkce icerikmi sunuyorsunuz.Eger turkce icerikse reklamlarin goruntulenmemesinden dolayi bu durumla karsilasmis olabilirsiniz.Bazi sorunlar var turkiyede reklamlar bazen cikmiyor.
Yabanci icerik ise eger,bunun sebebini ogrenmek zor ama kanali incelemek gerekiyor.Normalde tik uzerinede kazanc almalisiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim.

İlk kanalım ile aynı içerikler ve aynı ayarlara sahip, tekrardan adsense hesabını bağladım ama yine aynı sonuç, o kadar izlenme var yazık oluyor vallahi.

İlk kanalımın reklam performansı bölümüne baktığımda aşagıdaki reklam türleri görünüyor:
Akışta TrueView
Standart Ayrılmış Yayın İç
Yayın İçi Açık Artırma
Ayırtılmış görüntüleme
Bilinmeyen açık arttırma
Açık artırma görüntüleme

Ama ikinci kanalımdan bunların aşağıdaki yalnızca üçü görünüyor:

Akışta TrueView
Bilinmeyen açık arttırma
Açık artırma görüntüleme

Nerede yanlış yaptım anlamadım. Bir başka kanalım var onda bir sorun yok reklam performansında her şey çıkıyor ilki gibi.

Allahala bende bugün yeni kanal bağladım
bakalım umarım bu sorunla karşılaşmam

Hala kanalımdan ciddi bir gelir elde edemiyorum.

Bu konu da başka fikri olan var mı arkadaşlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri