İkinci topluluk ihtarı geldi.

ismail_srp

Kayıtlı Üye
İkinci topluluk ihtarı geldi. (Kapandı)

Merhaba slayt tarzında bir kanalım vardı. Kanalıma 2. topluluk ihtarı geldi.Telif ihtarı almadım şimdiye kadar, yalnızca topluluk.Gelen açıklamada;

"Video içeriği kısıtlamaları

YouTube'a büyük miktarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya yinelenen içerik yerleştirmek uygun değildir. İçeriğinizin asıl amacı, kullanıcıları YouTube'dan çıkarmak ve başka bir siteye çekmek ise, spam politikalarımızı muhtemelen ihlal edecektir. Buna ek olarak, görüntülemeleri artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar veya küçük resimlere izin verilmez. Etiketler yalnızca açıklama bölümünde değil, uygun etiket bölümüne yerleştirilmelidir."

yazıyor.

2.ihtardan sonra para kazanma aktif, uzun video yükleme kapalı, kanal video yüklemesi kapalı ve video editör kapalı. YouTube iki hafta sonra eğer aksi durum olmazsa açılacağını söylüyor.

Kanalım adsenseye bağlı.Adsensemde birkaç kanalım daha mevcut.Bu diğer kanallar için bir risk yaratır mı? Para kazanma durumunun kapanacak tarzında mail veya bildirim almadım.Sadece 3.ihtar gelirse kanalınız kapanır deniyor.Bu saatten sonra kanala 3 ay süreyle video yüklememe kararı aldım. Kanalda 3.ihtarın video yüklememem durumunda geleceğini pek düşünmüyorum.

Düzenleme: Hesabım fesih edildi. İtiraz edeyim mi sizce düzelme şansı var mıdır, yoksa risk almaya değmez mi?

Kanal içeriği: Buradan bir arkadaşın söylediği yöntem ile yola çıkmıştım.Text to speech kullanarak ses hazırlıyor ve haber slaytları yapıyordum.Kapandığına dair ne bir mail ne de bildirim geldi.Bugün baktım kanal uçmuş.Telif hakkı içerecek bir durum olacağını zannetmiyorum.Ama iki kez topluluk geldi.3. gelmesin diye video yüklemeyi bıraktım ve bazı videoları da kaldırmıştım.İtiraz etsem zararlı mı çıkarım.Başka kanallarım da var bu alt kanaldı.

Hesap fesihleri

Hesabı feshedilen kullanıcıların başka YouTube hesaplarına erişmesi, sahip olması veya başka hesaplar oluşturması yasaktır. Bir hesap feshedildiğinde hesap sahibi askıya alma işleminin nedenini açıklayan bir e-posta alır.

Topluluk Kuralları fesihleri
Hesapların feshedilme nedenleri:

Topluluk Kuralları veya Hizmet Şartları'nın tekrarlanan ihlalleri
Ciddi bir kötüye kullanım örneği (saldırgan davranış veya spam gibi)
Bir politikayı sürekli olarak ihlal etmeye (nefret dolu konuşma, taciz, başkasının kimliğine bürünme vb.) yönelik hesaplar
Hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşünüyorsanız bu formu doldurarak askıya alma işlemine itiraz edebilirsiniz.

Telif hakkı fesihleri
Hesabınız telif hakkı ihlali hak talepleri nedeniyle feshedildiyse ve hesabınıza karşı yapılan telif hakkı hak taleplerinin yanlış veya geçersiz olduğunu düşünüyorsanız bir DMCA karşı bildiriminde bulunabilirsiniz. Bu süreç hesabı feshedilmiş kullanıcılar için de kullanılabilir; hesabınıza erişmeniz gerekmez.

Karşı bildirim süreciyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin. Yanlış bir karşı bildirimde bulunmanın olumsuz yasal sonuçları olabileceğini lütfen unutmayın.

Son düzenleme:
Merhaba slayt tarzında bir kanalım vardı. Kanalıma 2. topluluk ihtarı geldi.Telif ihtarı almadım şimdiye kadar, yalnızca topluluk.Gelen açıklamada;

"Video içeriği kısıtlamaları

YouTube'a büyük miktarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya yinelenen içerik yerleştirmek uygun değildir. İçeriğinizin asıl amacı, kullanıcıları YouTube'dan çıkarmak ve başka bir siteye çekmek ise, spam politikalarımızı muhtemelen ihlal edecektir. Buna ek olarak, görüntülemeleri artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar veya küçük resimlere izin verilmez. Etiketler yalnızca açıklama bölümünde değil, uygun etiket bölümüne yerleştirilmelidir."

yazıyor.

2.ihtardan sonra para kazanma aktif, uzun video yükleme kapalı, kanal video yüklemesi kapalı ve video editör kapalı. YouTube iki hafta sonra eğer aksi durum olmazsa açılacağını söylüyor.

Kanalım adsenseye bağlı.Adsensemde birkaç kanalım daha mevcut.Bu diğer kanallar için bir risk yaratır mı? Para kazanma durumunun kapanacak tarzında mail veya bildirim almadım.Sadece 3.ihtar gelirse kanalınız kapanır deniyor.Bu saatten sonra kanala 3 ay süreyle video yüklememe kararı aldım. Kanalda 3.ihtarın video yüklememem durumunda geleceğini pek düşünmüyorum.

Hocam tavsiyem kanalındaki videoları silmen 3 ay sonra kaldıgın yerden devam etmem, veya yeni kanal acarak abonlerine özel mesaj atmandır. büyük ihtimalle rakibin seni rahat bırakmaz kapatana kadar.

Hocam tavsiyem kanalındaki videoları silmen 3 ay sonra kaldıgın yerden devam etmem, veya yeni kanal acarak abonlerine özel mesaj atmandır. büyük ihtimalle rakibin seni rahat bırakmaz kapatana kadar.

Kanal çok yeni bu yüzden rakip olarak görülmeyebilirim. Topluluk gelen videoların türlerinde videoları silmeye çalıştım.Açıkçası video yüklemzsem bu seviyede 3 ay gidebileceğimi düşünüyorum.

3 ay süresince olumsuz bir durum olmazsa sanırım tüm özelliklerim geri gelecek.Kanal adsenseye bağlı birazda korkum o yüzden aslında.Diğer kanalları da etkiler mi diye.

En son noktadasınız, diğer mesajınız para kazanmam gitti onu nasıl açtırabilirim olacaktır ve sonuç kanalı kökten silmeniz olacaktır.
Videolarınızı gizliye alın, çok önemli izlenimleri yoksa siliniz (Videolarınızın bi kopyasını alınız).
Kanalınızın kapanması veya para kazanmasının gitmesi diğer hesaplarınızı etkilemez (çerezlerinizi her daim silip, modeminizi reset atarsanız), lakin çok küçük bir ihtimalde olsa adsensenizin spama düşmesine neden olabilir.
Felaket tellalcisi gibi oldum ama sonuçlar bunlar. Saygılarımla.

Kanal içeriği: Buradan bir arkadaşın söylediği yöntem ile yola çıkmıştım.Text to speech kullanarak ses hazırlıyor ve haber slaytları yapıyordum.Kapandığına dair ne bir mail ne de bildirim geldi.Bugün baktım kanal uçmuş.Telif hakkı içerecek bir durum olacağını zannetmiyorum.Ama iki kez topluluk geldi.3. gelmesin diye video yüklemeyi bıraktım ve bazı videoları da kaldırmıştım.İtiraz etsem zararlı mı çıkarım.Başka kanallarım da var bu alt kanaldı.

Düzenleme: Hesabım fesih edildi. İtiraz edeyim mi sizce düzelme şansı var mıdır, yoksa risk almaya değmez mi?

Hesap fesihleri

Hesabı feshedilen kullanıcıların başka YouTube hesaplarına erişmesi, sahip olması veya başka hesaplar oluşturması yasaktır. Bir hesap feshedildiğinde hesap sahibi askıya alma işleminin nedenini açıklayan bir e-posta alır.

Topluluk Kuralları fesihleri
Hesapların feshedilme nedenleri:

Topluluk Kuralları veya Hizmet Şartları'nın tekrarlanan ihlalleri
Ciddi bir kötüye kullanım örneği (saldırgan davranış veya spam gibi)
Bir politikayı sürekli olarak ihlal etmeye (nefret dolu konuşma, taciz, başkasının kimliğine bürünme vb.) yönelik hesaplar
Hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşünüyorsanız bu formu doldurarak askıya alma işlemine itiraz edebilirsiniz.

Telif hakkı fesihleri
Hesabınız telif hakkı ihlali hak talepleri nedeniyle feshedildiyse ve hesabınıza karşı yapılan telif hakkı hak taleplerinin yanlış veya geçersiz olduğunu düşünüyorsanız bir DMCA karşı bildiriminde bulunabilirsiniz. Bu süreç hesabı feshedilmiş kullanıcılar için de kullanılabilir; hesabınıza erişmeniz gerekmez.

Karşı bildirim süreciyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin. Yanlış bir karşı bildirimde bulunmanın olumsuz yasal sonuçları olabileceğini lütfen unutmayın.

Kanalınızda çok abone yoksa ve videoyu attığınızda hemen hit almama gibi zorluklar ile karşılaşıyorsanız
Yeni bir başlangıç yaparak, devam etmen daha mantıklı olur.
Yaptığın videolar şikayet edilmiş sanırım.
Aynı kategori de geliri güzel ve size cazip geliyorsa, şikayet edilebilecek videolardan yapmamaya özen göstererek devam edebilirsiniz.
Ve bu aralık ayında Yt bayağı acımasız davrandı.
Kendimin görüşleri bunlar.Saygılar, Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri