Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam özgün kanal açıcam da fikrim yoközgün kanal açacaksın. hayatının sonuna kadar gelirin olacak.
YER YER YER Başka bir şey demiyorum. Şimdi Bak Şehir ne tarafa doğru ilerliyor, 5 10 yıl sonra nereler imara açılır? Belediyeye gidip sor 5 10 sene içindeki imar planı olan yerler neresi diye, herkese söylüyorlar zaten gizli bir şey değil. Arsa pahalı olur o yüzden Tarla al. Bir sürü Tarla al farklı yerlerden. Bugun 1 e aldığın tarla 5 sene sonra en kötü ihtimal 5 olur, şansın yaver giderse Toplu konut kentsel dönüşüm, eğlence merkezi benzeri planların olacağı yeri tutturursan o 1in 500 olma ihtimali bile var![]()
doğru söylüyorsun bertan abi ama söylediğim paraya tarlayı nerden bulcaz :/
evet hocam var da ben daha fazla özgün bir proje istiyorum ve aklımda bir fikir oluşmadı.Sizler yardım ederseniz sevinirimtek konu üzerinde fikirler belirtilirse daha sağlıklı olur düşüncesindeyim . dünde bununla ilgili bir konu vardı
Hocam bizim köye yavaştan yavaştan havuzlu siteler vb vb.siteler yapılmaya başladı 2 3 sene öncesinde hiçbir şey yoktu ilerde doğalgaz gelmesi planlanıyorOn bin liraya çok rahat alırsın tarla 1 dönüm.
Hatta Köyden felan alırsan Daha bile ucuza bulursun.
Bursada Harmancıkda dönümü 250 TL'ye yerler var mesela.. Ama sarp kayalık hiç bir işe yaramıyor. oraların değerlenmesi 60 seneyi bulur
Sizin Köyün durumu nasıl ileriye dönük düşündüğün zaman ne kadar yıl sonra kentleşir ? Sizin köyden bile alsanız olur bence.
Araştır işte YT'Ye biraz daha saldır 10bin 50bin olsun. Ayrı ayrı yerlerden 1er dönüm al. En güzel yatırım yer'dir. Değer kaybetmeyen Değer kazanan en güzel yatırım yerdir.
evet hocam var da ben daha fazla özgün bir proje istiyorum ve aklımda bir fikir oluşmadı.Sizler yardım ederseniz sevinirim
---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------
Hocam bizim köye yavaştan yavaştan havuzlu siteler vb vb.siteler yapılmaya başladı 2 3 sene öncesinde hiçbir şey yoktu ilerde doğalgaz gelmesi planlanıyor![]()
vardır elbet bertan abi biraz daha biriktirip babamla konuşurum anlaşırımişte bak köye varmı tarla uygun fiyata? Yoksa Sizden sonraki köye bak
yaş hala 12?
aynen hocam doğru söylüyorsunuzsen şimdi özgün kanal açsan, 3-4 yıl içerisinde o kategoride hatrı sayılır bir kanal olursun her türlü. gelirin 5k $ dan aşağı olmaz. Ne kategori olursa olsun. başlaman önemli. önünde çok zaman var çünkü.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.