İleriye nasıl bir yatırım yapabilirim?

aynen hocam doğru söylüyorsunuz :)Ama aklıma sürekli video atabileceğim hiçbir fikir gelmiyor ne yapabilirim diye hep düşünüyorum siz yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 14:10 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Arkadaşlar özgün fikirlerinizi de bekliyorum.

ingilizcen iyi değilse pek umutlanma özgünde ama iyiyse bir kategori seç kendine ve başla

En iyi yatırım kendine Yaptığın yatırımdır git program dillerini Öğren para internette senin yasında Olmayı ne çok isterdim biz sen yaşındayken sadece oyun oynamayı bilioduk

En iyi yatırım kendine Yaptığın yatırımdır git program dillerini Öğren para internette senin yasında Olmayı ne çok isterdim biz sen yaşındayken sadece oyun oynamayı bilioduk
hocam program dili bir kere denedim görünce vazgeçtim.Youtube daha cazip geliyor :)

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

ingilizcen iyi değilse pek umutlanma özgünde ama iyiyse bir kategori seç kendine ve başla
ingilizcem orta halli hocam :)Kategori olarak ne önerirsiniz :D

hocam program dili bir kere denedim görünce vazgeçtim.Youtube daha cazip geliyor :)

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

ingilizcem orta halli hocam :)Kategori olarak ne önerirsiniz :D

Kategoriden çok fikir bulman lazım senin bulamam dersen ingilizce oyun videoları çek korkma

bitcoine yatırımda düşünebilirsin eğer bütün gün pc başındaysan iyi kazanırsın bak mesela sabah 2 den 8 e kadar 1 bitcoin 736 tl idi hatta bir ara 700 tl yi gördü sonra oldu 758 tl 700 ken 10 binini yatırsaydın 758 iken bozdursaydın 1 günde 580 tl kazanacaktın :)

Katılmıyorum sana programlama öğren para kazan mantığı ile hareket ediyorsun halbuki alakası yok programlamanın yanında girişimcilik yeteneğin yoksa girişimcinin biri seni kullanır aslan payını başkasına yem edersin. Yada freelancer çalışır iş peşinde koşarsın.

Kategoriden çok fikir bulman lazım senin bulamam dersen ingilizce oyun videoları çek korkma

bitcoine yatırımda düşünebilirsin eğer bütün gün pc başındaysan iyi kazanırsın bak mesela sabah 2 den 8 e kadar 1 bitcoin 736 tl idi hatta bir ara 700 tl yi gördü sonra oldu 758 tl 700 ken 10 binini yatırsaydın 758 iken bozdursaydın 1 günde 580 tl kazanacaktın :)

Katılmıyorum sana programlama öğren para kazan mantığı ile hareket ediyorsun halbuki alakası yok programlamanın yanında girişimcilik yeteneğin yoksa girişimcinin biri seni kullanır aslan payını başkasına yem edersin. Yada freelancer çalışır iş peşinde koşarsın.
Ne güzel aferin sana

Ne güzel aferin sana

yanlış anlama beni söylediğin doğru ama girişimcilikte eklemeden buna aylık 1000 tl yi zorlanarak geçersin başarılı olan adını duyuran web developerler girişimcilikle birlikte yürütmüştür işini hani öyle alayım bir eğitim seti programcı olup zengin olayım diye bir olay yok onu demeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Memleketine güneş paneli taktır. Elde ettiğin enerjiyi sat.

Türklere yatırım sorarsan, tek diyecekleri "yer veya ev al" :D

Memleketine güneş paneli taktır. Elde ettiğin enerjiyi sat.

öyle basit değil hocam o olay dedemler taktırdı ısınma için karga kondu diye bozulmuştu en son sürekli sorunu çıkıyor yani öyle paneli tak paranı say yok yani :D

Hocam ingilizce oyun videoları az izleniyormuş biz nasıl izlettiricez? Bir de Türkiye'de paypal kabul eden btc siteleri var mı hocam? Bir de skypeınız var ise pmden atarsanız sevinirim id'yi. Fikir konusunda da yardımcı olursanjz çok sevinirim akşam.

Hocam ingilizce oyun videoları az izleniyormuş biz nasıl izlettiricez? Bir de Türkiye'de paypal kabul eden btc siteleri var mı hocam? Bir de skypeınız var ise pmden atarsanız sevinirim id'yi. Fikir konusunda da yardımcı olursanjz çok sevinirim akşam.

paypal yok epey araştırmıştım bulamamıştım bende henüz almadım bitcoin sadece takip ediyorum şimdilik ocak ödemesi gelince almayı düşünüyorum ama sana şöyle söyleyeyim bunun altın al sat yapmaktan hiç farkı yok üstelik daha fazla kazanma şansın var işin özü sürekli fiyatı takip etmek

edit: paypalda var ama şöyle bu işi yapan firmalar yurt dışında olduğudan paypal üzerinden kredi kartınla alabilirsin diğer türlü olmaz

paypal yok epey araştırmıştım bulamamıştım bende henüz almadım bitcoin sadece takip ediyorum şimdilik ocak ödemesi gelince almayı düşünüyorum ama sana şöyle söyleyeyim bunun altın al sat yapmaktan hiç farkı yok üstelik daha fazla kazanma şansın var işin özü sürekli fiyatı takip etmek

edit: paypalda var ama şöyle bu işi yapan firmalar yurt dışında olduğudan paypal üzerinden kredi kartınla alabilirsin diğer türlü olmaz
Sağ olun hocam pmden bir soru attım yardım ederseniz sevinirim.

Efsane youtube paketinden sonra bu yorumlarda da espiri arar oldum...

Bu konu multi olmus burayada yazayim.
Arkadaslar en akilli yatirim,üretilemeyen seydir.Yani talebe karsilik üretimi artirilamayacak seydir.Nedir bu ???.Ben simdiye kadar yt den veya kendi isimden kazandigimi hep buna yatirdim.(2003 ten beri) kabaca hesap yaparsam kazancim en az % 400-500 civarlarindadir.Soruyu yukarda sordum tabiiki cevabida verecegim ama önce biraz beyin firtinasi yapalim.;):)

arabadan anliyorsan 2. el araba alim satimi, herkes paraya skisabiliyor ve acil satmasi gereken bir arac oluyor.. 2-3 seneye kendi yerini acabilirsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri