İleriye Yatırım Nasıl Yapma ?

Orta ve Uzun vade de borsa kazandırır, tabi ki hisse analizini sağlam yapmak lazım.

Net aleminde diyorsanız odaklı site kurun yada sağlam,belirli geçmişi ve geleceği olan siteler satın alın.

Paranızı dağıtın, dağıtmak derken yanlış anlaşılmasın:) yani riski bölün, borsaya,dövize,arsaya,gayrimenkule yatırın. İhtiyaç fazlasını bağışlayabilirsiniz.

Arkadaslar en akilli yatirim,üretilemeyen seydir.Yani talebe karsilik üretimi artirilamayacak seydir.Nedir bu ???.Ben simdiye kadar yt den veya kendi isimden kazandigimi hep buna yatirdim.(2003 ten beri) kabaca hesap yaparsam kazancim en az % 400-500 civarlarindadir.Soruyu yukarda sordum tabiiki cevabida verecegim ama önce biraz beyin firtinasi yapalim.;):)

Arkadaslar en akilli yatirim,üretilemeyen seydir.Yani talebe karsilik üretimi artirilamayacak seydir.Nedir bu ???.Ben simdiye kadar yt den veya kendi isimden kazandigimi hep buna yatirdim.(2003 ten beri) kabaca hesap yaparsam kazancim en az % 400-500 civarlarindadir.Soruyu yukarda sordum tabiiki cevabida verecegim ama önce biraz beyin firtinasi yapalim.;):)

çok merak ettim neymiş bu :)

seninkide gösterip vermemek olmuş :D

Başlığı googla translate'ten çevirip mi koydunuz.Bence geleceğe dair en akıllı yatırım bağış yapmaktır.En uzak geleceği düşünün ve bağış yapın.Bu gezegende zamanımız çok kısıtlı dünya malına aldanıp gitmek yerine, insanları sevindirmek onları mutlu etmek yüzlerinde tebessümün nedeni olabilmek için çalışın.Bir çocuğun güzel yüzündeki tebessümden daha kârlı bir yatırım olabilir mi ?

Yada boşverin bu aralar dolar alın yükselecek diyorlar

limitleri zorluyoruz brainstormingte. ımmm 2003 ten beri bu alana yatırım yapıyorsunuz karı yüksek , üretilemiyor , yok aklıma gelmiyor :D

Ev al
paran yetmiyorsa maks elli altmış bin kredi çek yine ev al
koy kiracıyı
kiracı kredinin taksidini ödesin
sen kazanırsan krediyi de kaparsın.kazanamasan da hem kiradan yersin hem de 4-5 sene sonra evden etceğin minimum 40 50 binlik kardan.

kesinlilke borsada uzun vadeyi tavsiye ederim buhur 25 hisselerine başladım ben de yatırım yapmaya. hemen kara geçmeye başladım. hisse.net halil hoca süper bu işte takip edebilirsin.

Youtube işi bitmez özgün her zaman kazandırır ama spam işi bitebilir.Bence günlük kazancınız yüksekse ayda 5-10 altın alıp bir kenara atın spamdan kazanmak imkansız hale geldiğinde bir dükkan falan açarsınız

varsa paran yüklü devlet tahvili al, hem kafan rahat olur hem de paranın kaynağı sorgulanmaz ;)

YT'nin daha bebek adımları bu gördüğümüz, bitmez meraklanma..

Çok param var diyorsan paranı altına bağla şimdi tam sırası, daha da çok param var diyorsan betona(ev) göm ve unut ;)

daire satın al. doğru bir yatırımla yıllık ortalama %20 değer kaybı + kira geliri sağlarsın.

[MENTION=8295]Sume[/MENTION] değer kaybı?

Ben boyna arabaya yatırıyorum valla :) Az kazandın mı model yükseltme şekli. Ama artık ev için uğraşıyorum Allah'ın izniyle onuda aldımmı gerisi gelir.

Arkadaslar birazda konuda espiri olsun dedim.Soruma cevabi @nicholaihel hocam vermis tebrikler.Evet arkadaslar dünyada en akillica ve kesinlikle kaybettirmeyen ancak yeri,ve alis fiyatina bagli olarak degisik oranlarda kazandiran,riski ve (günahi:) ) olmayan ayricada ne kadar talep olursa olsun talebe karsi üretilemeyen yani enflasyonu olmayan tek seydir topraktir.Her yatirimda kaybetme sansiniz mutlaka vardir ama toprak haric.Topraga altarnatif olabilecek tek sey Ev/Dükkan yatirimidir ki,buda yanabilir,yikilabilir vs.vs.2004 yilinda Bursa da armut tarlasi almistim Izmir yolunda (ürünlü civari) 32.000 tl ye su an Türkiyenin bazi büyük firmalari burayi benden almak istiyorlar,sadece burdaki kazancim %500 civaridir.Yine 2007 de Tokatta aldigim 20 000 tl degerindeki arsaya karsilikta müteahhit en son bir daire ve alttan kücük bir dükkan teklif etti.Bu örnekleri vermemdeki sebep anlatmak istedigimin daha iyi anlasilmasidir.Herseyde kaybedebilirsiniz,kiraciniz kirayi ödemez.kavga cikar,borc takar,evin agzina eder....hic ugrasilmiyor,güzelce arastirin ve toprak,arsa,arazi alin.Mesela enteresandir Urfa Istanbuldan pahali bu konuda.Bununda sebebi Avrupada calisan gurbetci urfalinin cok olmasi.Ben sahsen 15-20 bin biriktirince hemen herhangi bir sehirden kelepir arsa-arazi aramaya basliyorum,hic acele etmiyorum ve sonunda mutlaka bulunuyor.(bu arada yatirim yapmak isteyenler size SIDDETLE borsadan,mining olaylarindan uzak durmanizi tavsiye ederim.Bunlar yüzünden intihar edenleri unutmayin)Herkese kolay gelsin,cevabi beklettigim icinde özürdilerim;):D @Anivaliant @jakabvo @desperado596 @jixmy

Ben şahsen ev almazdim 150.000 lirayi yatiracagima degerlendirirdim 500 TL kira veririm daha iyi

ileride degerlenecek bi yerden arsa al. 5 sene sora bi mütehayite ev diktir. 3 dairesi senin olsun :D

Arkadaslar birazda konuda espiri olsun dedim.Soruma cevabi @nicholaihel hocam vermis tebrikler.Evet arkadaslar dünyada en akillica ve kesinlikle kaybettirmeyen ancak yeri,ve alis fiyatina bagli olarak degisik oranlarda kazandiran,riski ve (günahi:) ) olmayan ayricada ne kadar talep olursa olsun talebe karsi üretilemeyen yani enflasyonu olmayan tek seydir topraktir.Her yatirimda kaybetme sansiniz mutlaka vardir ama toprak haric.Topraga altarnatif olabilecek tek sey Ev/Dükkan yatirimidir ki,buda yanabilir,yikilabilir vs.vs.2004 yilinda Bursa da armut tarlasi almistim Izmir yolunda (ürünlü civari) 32.000 tl ye su an Türkiyenin bazi büyük firmalari burayi benden almak istiyorlar,sadece burdaki kazancim %500 civaridir.Yine 2007 de Tokatta aldigim 20 000 tl degerindeki arsaya karsilikta müteahhit en son bir daire ve alttan kücük bir dükkan teklif etti.Bu örnekleri vermemdeki sebep anlatmak istedigimin daha iyi anlasilmasidir.Herseyde kaybedebilirsiniz,kiraciniz kirayi ödemez.kavga cikar,borc takar,evin agzina eder....hic ugrasilmiyor,güzelce arastirin ve toprak,arsa,arazi alin.Mesela enteresandir Urfa Istanbuldan pahali bu konuda.Bununda sebebi Avrupada calisan gurbetci urfalinin cok olmasi.Ben sahsen 15-20 bin biriktirince hemen herhangi bir sehirden kelepir arsa-arazi aramaya basliyorum,hic acele etmiyorum ve sonunda mutlaka bulunuyor.(bu arada yatirim yapmak isteyenler size SIDDETLE borsadan,mining olaylarindan uzak durmanizi tavsiye ederim.Bunlar yüzünden intihar edenleri unutmayin)Herkese kolay gelsin,cevabi beklettigim icinde özürdilerim;):D @Anivaliant @jakabvo @desperado596 @jixmy

günün en anlamlı ve mantıklı yazısı diyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri