İlginç Bilgiler Serisi {PART 2}

• Kullanıcı Darkvenom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar

Darkvenom

Kayıtlı Üye
İlginç Bilgiler Serisi {PART 2} {Çıktı 06.12.2013}

https://www.youtube.com/watch?v=2JCOoLW8PyI

PART 2 ÇIKTI İYİ SEYİRLER ! YORUMLARINIZ BENİM İÇİN DEĞERLİ
+++++++++

---------- Mesaj saat 18:28:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:14:14 civarında gönderildi. ----------

Güncel Yorumlarınızı bekliyorum.

darkvenom imleme sitelerinden daha fazla kazanırsın güzel gardeşim.

beyler adam emek vermiş paylaşmış. Şu forum sitesinde konuyu baltalamak isteyen yada bilmişlik taslayanları hala anlayamadım. Kimisi gelir bana gelirlerimi gösterdirtme der, kimisi gelir bunlar basit başlıklar der. Forum iyice saçmalamaya başladı. İnsanların emeklerine saygı göstermek yerine baltalamak ve bilmişlik taslamak çoğu kişinin işine geliyor olsa gerek..

konunun hangi başlıkta açıldığına hiç dikkat ettiniz mi?

Hangi başlıkta açıldıgının ne önemi var reklam yeri değil burası. Bilmeden konuşmanın anlamıda yok. Arkadaşın daha önceki konularına bakarsan hepsi reklam amaçlı.

Kardeşim bunlara ne yapsan yaranılmıyor . kendi hazırladığınız videolar bölümüne yaptığım videomu koyuyorum . adam laga luga yapıyor hala

Aramızda 10 yaş var nasıl konuşman gerektiğini söylemeyeceğim. Bunu ben değil ailen öğretmeli sana.

beyler adam emek vermiş paylaşmış. Şu forum sitesinde konuyu baltalamak isteyen yada bilmişlik taslayanları hala anlayamadım. Kimisi gelir bana gelirlerimi gösterdirtme der, kimisi gelir bunlar basit başlıklar der. Forum iyice saçmalamaya başladı. İnsanların emeklerine saygı göstermek yerine baltalamak ve bilmişlik taslamak çoğu kişinin işine geliyor olsa gerek..

Kimsenin ne konusunu baltalarım, ne bilmişlik taslarım. Arkadaşın açtığı konuları kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bilmeden konuşmamak lazım.

Çok emek harcıyorsun tutmaz böyle. Bence sen okuluna odaklan o daha önemli

ben beğendim. hangi programla yaptın bu videoyu ? güzel etiket ve icerik acıklaması yaparsan + sosyal imleme +zamanla izlenim de alırsın heralde.

icerik acıklamasında belli anahtar belirle ve kullan, at videolarını zamanla o kelimede sıra yükselirisin diyorum. aceleye de gerek yok daha yaşın 16 ek iş olarak veya hobbyin olsun :)

ben beğendim. hangi programla yaptın bu videoyu ? güzel etiket ve icerik acıklaması yaparsan + sosyal imleme +zamanla izlenim de alırsın heralde.

icerik acıklamasında belli anahtar belirle ve kullan, at videolarını zamanla o kelimede sıra yükselirisin diyorum. aceleye de gerek yok daha yaşın 16 ek iş olarak veya hobbyin olsun :)

Tavsiyeniz için teşekkürler . doğru hobi olarak yapıyorum :)))

Yılma devam et yavaşda olsa ilerleme kaydediceksin kardeşim, fakat sürekli öğrenmeye çalış kullandığın programı geliştir kendiliğinden bir noktaya gelirsin.

Yılma devam et yavaşda olsa ilerleme kaydediceksin kardeşim, fakat sürekli öğrenmeye çalış kullandığın programı geliştir kendiliğinden bir noktaya gelirsin.

Eyvallah abim yavaşda olsa ilerleme kaydettiğime inanıyorum şuan camtasia kullanıyorum . kendimi yavaş yavaş geliştiriyorum. ilk videomla son videomun arasında farklar var. belli olur herhalde. yeniden teşekkürler bana destek olduğunuz için

1 saat kulaklıkla müzik dinlemek kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırıyomu ben hergün nerdeyse 10 saat kulaklık takıyorum kulağım bakteri gezegenine dönmüş :)

kardeşim güzel ama çok kısa videolar, daha uzun videolar ve daha kapsamlı yapmalısın ve sabredersen zamanla tutar bence sonuçta özgün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri