Akşamları yatmadan önce her gece yaptığım gibi kahvemi yudumlarken google adsense hesabıma girer o günün tbm ve bgbg sine bakar kaç tıklama almışım kaç izleme almışım diye kontrol edip keyifle uyurdum. 2 gündür kazançlar işlemiyordu, bir terslik vardı. velhasılıkelam gmail i bir kontrol ettimki 3 ay önce "TOPLULUK KURALLARI" ndan ihtar almış bir kanalım yüzünden (osuruktan bir bahane) monetization disabled olmuş... O kanalı sildim, gmaili falan komple uçurdum. Zaten bana faydası olmayan ve adsense ilk kez bağlamış bulunduğum lakin sonra adsense ilişkisini de kestiğim kanal yüzünden saçma bi şekilde ban yemek. Neyse görüşeceğiz google efendi.. Adsense hesabım elbet açılacak, açılmazsa ben yenilerini açacağım. Elbet bir gün görüşeceğiz şarkısı benden google a armağan olsun efenim...
Özet ve soru:
Bir kanal yüzünden monetization disabled yedim. O kanalı ve gmailini komple uçurdum, monetization ne zaman açılır ?
Teşekkürler!!!
Özet ve soru:
Bir kanal yüzünden monetization disabled yedim. O kanalı ve gmailini komple uçurdum, monetization ne zaman açılır ?
Teşekkürler!!!