İlginç canlı aksolotl

satılıyordu bi petshop da görmüştüm 15 tl mi öyle bir şeydi sanırım güzel hayvan :)

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] hocam önereceğim tür balık sormuşsunuz, eğer ben sizin arayışlarınızı doğru algıladım ise Oscar (Astronot) Chiclid türünü biraz farklı olduğu için beğenebileceğinizi düşünüyorum. Akvaryum köpeği olarak bilinir, elinizden yem yer, yem kapmak için havaya sıçrayabilir, ancak çok geniş hacim ve iyi filtreleme ister. Tek dayanıksız olduğu konu ısı değişimi, maalesef beyaz benek olur.
Bir araştırın, eğer sevmez - beğenmez iseniz ve aileniz ya da eşiniz ikna olursa teraryumda beslenecek canlılara da bir göz atın derim. Başlangıç için bearded dragon önerebilirim.
Bazı arkadaşlarım deniz akvaryumu önermiş ama... Çok zor hocam çok.

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] hocam önereceğim tür balık sormuşsunuz, eğer ben sizin arayışlarınızı doğru algıladım ise Oscar (Astronot) Chiclid türünü biraz farklı olduğu için beğenebileceğinizi düşünüyorum. Akvaryum köpeği olarak bilinir, elinizden yem yer, yem kapmak için havaya sıçrayabilir, ancak çok geniş hacim ve iyi filtreleme ister. Tek dayanıksız olduğu konu ısı değişimi, maalesef beyaz benek olur.
Bir araştırın, eğer sevmez - beğenmez iseniz ve aileniz ya da eşiniz ikna olursa teraryumda beslenecek canlılara da bir göz atın derim. Başlangıç için bearded dragon önerebilirim.
Bazı arkadaşlarım deniz akvaryumu önermiş ama... Çok zor hocam çok.

Hocam bearded dragon çok hoşuma gitti :) Bunu beslemesi falan zor olur mu bir de ele falan alınır mı bu ısırır mı?

ısırır hocam :) en naif teraryum canlısı bukalemundur bildiğim kadarıyla, ama o bile ısırır korktuğu zaman.

Besleme olayı için araştırma yapmanız lazım, teraryumda en temel başlangıç türlerinden birisidir bearded. Akvaryum ve teraryumlarda doğal ortamın taklit edilmesi çok önemli olduğu için, bolca kaynak araştırması yapmanız gerekiyor bu konularda.

bildigin eli ayagı olan balık insan tırsar evde beslemeye bellimi olur elleri var akvaryumdan cıkar gelir yatagına gece :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri