ilginç evlenme teklifi :)

alpay67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
wolramnetwork.com
merhaba arkadaşlar 2 yıldır siteyi youtube için kullanıyorum :) geldik çattık düğün işlerine yt ile uğraşmaktan ilginç şaşırtıcı bir fikir bulamıyorum malum.Teklif bilen gören fikri olan yardımcı olabilir mi :)

Hocam yaz youtube var öyle videolar falan fikir edinirsin. :)

hayatti en ilginç şey zaten evlenmeyi teklif etmek değil mi ? başka çılgınlık neden arıyorsun :D

Hiç teklif etmedim ama şöyle yapabilirim eve davet ederim film izleriz derim :D (tabi size güveniyorsa :) ) sonra filmi editlerim film gider birden siyahlaşır bir video hazırlarsın 2 - 3 arkadaşında aşşagıda mumlarla benimle evlenirmisin yazar bi yandan video bi yandanda ona gösterirsin tamamdır :D

Hiç teklif etmedim ama şöyle yapabilirim eve davet ederim film izleriz derim :D (tabi size güveniyorsa :) ) sonra filmi editlerim film gider birden siyahlaşır bir video hazırlarsın 2 - 3 arkadaşında aşşagıda mumlarla benimle evlenirmisin yazar bi yandan video bi yandanda ona gösterirsin tamamdır :D

Rendera devam diyorsun :D

"Benimle beraber VDS'den render yapmaya, torrent olarak film indirmeye, dizilerin güncel tarihlerini takip etmeye ne dersin ?"

En iyi evlenme teklifi bir youtuber olarak :D

ikinizin ortak tanıdıklarını önceden ayarla deki işte sanki sana süpriz yapcaklarmış gibi gizli organizasayon yapsınlar yengenin haberi olmasın arkadaşların haberi olsun sana süpriz yapacakmış zannederken sen daha güzel bir süprizle ona evlenme teklifini yap :) olay ol haberlere cık

Arkadaşların dan yardım alarak şöyle birşey yapabilirsin youtubede izlemiştim fakat şuan videoyu bulamıyorum özel bir antika araba kiralayacaksın veya senin istediğin bir model sana kalmış birşey kız arkadaşını aldıracaksın arkadaşlarınla habersiz bir şekilde ama arkadaşların ordan geçiyormuş gibi :) daha sonra arabanın içerisine gizli kameralar go pro felan senin yanına getirecekler sahilde teknede veya dilediğin güzel bir yerde havai fişeklerle meşalelerle felan güzel bir şey çıkarabilirsin :)

merhaba arkadaşlar 2 yıldır siteyi youtube için kullanıyorum :) geldik çattık düğün işlerine yt ile uğraşmaktan ilginç şaşırtıcı bir fikir bulamıyorum malum.Teklif bilen gören fikri olan yardımcı olabilir mi :)

Kız arkadaşına bir video hazırlat yaşadığın yerin en yoğun yerinde bi reklam tv si gibi bişey vardır kocaman ( Ç.kalede var ) oradan videonu izlet evlenmeyide yapıştır videonun sonuna tamamdır . Özgün olsun videoda kendin oyna söyle güzel 2 söz söyle filan :D

benimle evlenir misin? demode

ömrünün kalan kısmını benimle paylaşır mısın? moda

haberin olsun :)

2-3 arkadaşı al yanına arabayla yanaş yanına kafasına çuval geçir ve kaçır. 15 dakka gezdir sonra güzel bir yerde tektaşınla evlenme teklifini et

boşver ne uğraşıyorsun o sana etsin :D

hocam inanırmısın en öküzce evlenme teklifi ben etmişimdir :D mutfaktan su içtim odama geçiyordum nişanlımda koridordan geçiyordu koridorda biranda benimle evlenirmisin dedim olay bitti :D ama öncesinde çok araştırmıştım en sonunda ulen altı üstü bir evlenme teklifi şekil şukeleya gerek yok dedim ettim... allah yardımcın olsun araştıra araştıra stres olma :D

ikinizin ortak tanıdıklarını önceden ayarla deki işte sanki sana süpriz yapcaklarmış gibi gizli organizasayon yapsınlar yengenin haberi olmasın arkadaşların haberi olsun sana süpriz yapacakmış zannederken sen daha güzel bir süprizle ona evlenme teklifini yap :) olay ol haberlere cık

Işte bende öyle şaşırtıcı bir süpriz arıyorum ama yemekli felan bişey değil ne olabilir onu bulmam lazım :-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri