İlginç TBM Oranları

• Kullanıcı deliman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

deliman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son 1 haftadır güne 0,08 tbm oranıyla başlıyorum ve bu saatlerde aksam 5 'den sonra tbm oranlarım birden yükselişe geçiyor.
Bahsettiğim adsensedeki 17:00'dan önceki istatistikler:
1347 sayfa görüntülenmesi
alınan tık 22
tbm oranı 0.07

17:00'dan sonraki istatistikler
1452 sayfa görüntülenmesi
alınan tık 24
tbm oranı 0.55

dediğim gibi bu durum bende 1 haftadır aynı şekilde tekrarlanıyor.Herhangi bir seo çalışmalarım yok.
Adsense bir hile yaptığımı falan düşünür mü,bana bir zararı olur mu ?

Hocam ülke ülke çalışıyorsanız.. atıyorum sabah Türkiye'de kiler izliyorsa akşam amerika'da kiler izlenmeye başlıyordur bu saaten sonra hani gündüz gece farkı denen olaydan yola çıkarak söylüyorum...

Ülke ülkeden kastım Adsense'de ki kanallardan ( İngilizce bi kanal, Türkçe içerik bi kanal )

Bence durum budur yani aynı olay bende de yaşanıyor çünkü

Hocam ülke ülke çalışıyorsanız.. atıyorum sabah Türkiye'de kiler izliyorsa akşam amerika'da kiler izlenmeye başlıyordur bu saaten sonra hani gündüz gece farkı denen olaydan yola çıkarak söylüyorum...

Bence durum budur yani aynı olay bende de yaşanıyor çünkü

İngilizce bildiğimden ingilizce içerik çalışıyorum genelde pek nadir Türkçe çalışmalarım var istatistiklere baktığımda çok ilginç çek cumhuriyeti ağır basıyor.Peki hocam siz kazancı yüksek veren videoları incelediğinizde yada istatisklere baktıgınızda çogunluk hangi ülke?

İngilizce bildiğimden ingilizce içerik çalışıyorum genelde pek nadir Türkçe çalışmalarım var istatistiklere baktığımda çok ilginç çek cumhuriyeti ağır basıyor.Peki hocam siz kazancı yüksek veren videoları incelediğinizde yada istatisklere baktıgınızda çogunluk hangi ülke?

Benim japonya ve ingiltere hocam. ikisi ortada dengeliyor öyle aralarında çok büyük fark yok. içeriklede alakalı tabi bu ben 2 ülkede de aynı içeriği çalıştım için farkettim yani böyle bi durumu sizin ki de buna benzer bi durumdur.

Benim japonya ve ingiltere hocam. ikisi ortada dengeliyor öyle aralarında çok büyük fark yok. içeriklede alakalı tabi bu ben 2 ülkede de aynı içeriği çalıştım için farkettim yani böyle bi durumu sizin ki de buna benzer bi durumdur.

Evet içeriklerinde etkisi muhakkak vardır.Peki hocam bilgiler için teşekkür ederim.(Adsense banlamasında sitelerimden dolayı çok adsense kaybettim,o yüzden korkuyorum )

Evet içeriklerinde etkisi muhakkak vardır.Peki hocam bilgiler için teşekkür ederim.(Adsense banlamasında sitelerimden dolayı çok adsense kaybettim,o yüzden korkuyorum )

yok hocam sorun olmaz korkulacak bi durum olacağını sanmıyorum, iyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri