ilk 10 saniye içinde açılan Gmail kapanması

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

igunal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar rica ediyorum şu kanal açma olayındaki saçmalığı çözmeme biri yardım etsin.
Gmail alıyorum sorunsuz.hemen ardından bir gmail daha alınca ilk 10 sn içerisinde kapanıyor gmail.
VDs den alıyorum aynı şekilde 1. sorunsuz sonra kaçtane alırsam hepsi ilk 10 sn de kapanıyor.
Telefondan ise malesef suan yeni hesap istediğinize karşılık veremiyoruz diyor haspam.

Nedir bu işin oluru çaresi ?

Farklı IP'lerden almayı deneyiniz yine olmuyorsa imzamdaki konu sizi memnun edebilir :)

Arkadaşlar rica ediyorum şu kanal açma olayındaki saçmalığı çözmeme biri yardım etsin.
Gmail alıyorum sorunsuz.hemen ardından bir gmail daha alınca ilk 10 sn içerisinde kapanıyor gmail.
VDs den alıyorum aynı şekilde 1. sorunsuz sonra kaçtane alırsam hepsi ilk 10 sn de kapanıyor.
Telefondan ise malesef suan yeni hesap istediğinize karşılık veremiyoruz diyor haspam.

Nedir bu işin oluru çaresi ?

Büyük ihtimal ip den dolayı ban yemişsiniz. Çözümü temiz bir ip ve cclenaer ile çerezleri temizlemeniz

ip değil hocam aynı telefon ile 24 saat içerisinde 1 tane daha hesap açarsanız sorgusuz sualsiz kapatılıyor.tek telefon tek mail ile ayni gün içinde 10+ account alabiliyorum.

Geçmiş olsun zor bir durum Geçmiş temizleyici Programlar ile geçmişi ve çerezleri silebilirsiniz.

Büyük ihtimal ip den dolayı ban yemişsiniz. Çözümü temiz bir ip ve cclenaer ile çerezleri temizlemeniz

Çerezler temizledim ip zaten ttnet in bölgesel sunucusunda 250-300 e yakın farklı ip var her res attıgımızda onlardan biri geliyor diye biliyorum.

Bu konuda yok mu yardım edebilecek biri şevkim kırıldı resmen vds var kanal açamıyoruz

---------- Mesaj saat 05:49:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:44:50 civarında gönderildi. ----------

ip değil hocam aynı telefon ile 24 saat içerisinde 1 tane daha hesap açarsanız sorgusuz sualsiz kapatılıyor.tek telefon tek mail ile ayni gün içinde 10+ account alabiliyorum.

Aynen hocam o yüzdenmiş.Her numara ile 1 hesap açıyorum eyw

1-mozilla-firefox kullan - gizli gezinmeyi etkinleştir
2-gmailleri gercek isimlerle aç(isim komedi soyad izle yapma sakın) arif ağaç yap
3-telefon onaylı yap mutlaka
4- her sonraki açacağın gmaili açmadan modeme reset at ki ip adresi değişsin.
5- her gmaile plus hesabı aç ve profil resmi ekle
6- youtube hesabında kanal olustur. ama kanala 3 gün sonra video at
7- kanala video açmadan önce birkaç video izle- beğen-yorum at ve birkaç kanala abone ol

bu sekilde benim hiçbir gmaillim kapanmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri