İlk Aydaki Kazancım Yaş 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abin olarak değilde arkadaşın olarak akıl vereyim.

Hem kazanmana köşeye para atmana hemde okuluna bak. Misal aylık 5-10k değil de az uğraş 2-3k kazan. Diğer zamanlarında okulunla ilgilen. Araba hevesi var belli ama şimdi eline para geçip hemen araba almak bence saçma. Önce ailene destek ol birikim yapmaya bak. Yani eline geçince hemen bir şeyler almaya değil de hesaba at kalsın. 22-23 lü yaşlarda "hızlı, yerinde duramayan bir genç" olacağın için çok lazım olacak. Gerçi hep lazım ama.. :)
Saol abi yorum için.

Bostancıda nerde okuyon.

Doğa Kolejinde okuyorum. Yüksek burslu olarak :D

Kardeş Orta-Lise notların seni yanıltabilir. Üniversiteye geçince iş "Neoluyoruz bea" durumuna dönüşebiliyor. "Sürekli takdirle geçiyorum, liseyi de üniversiteyi de kolaylıkla geçerim" diye düşünme :)

Arkadaşların da söylediği gibi önemli olan eğitimini en iyi şekilde tamamlayıp eline diplomanı ve mesleğini alman. Onu yaptıktan sonra yine internet işlerine devam edebilirsin, ama bu işler bir gün sekteye uğrarsa afedersin sap gibi ortada kalmazsın bir dayanağın olur.

Okul gerçekten uzakmış ama bu yaşta araba almak da hata. Trafik kontrolü olmasa bile hem kendini hem de trafikleri tehlikeye atmış oluyorsun, her ne kadar çok iyi araba kullanırım desen de. Oldu olacak 3 haneyi 4 haneye çıkar okulun yakınında ev al ama araba alma :D

Senin yaşının katlarına sahip abilerinden nasihatler :)

"nehirden su akarken testiyi doldur. Birgün nehir bile kuruduğunda susuz kalma" çok güzel bir sözmüş hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bu sözü tekrar tekrar okumalısn [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION]
Tebrikler bu arada bu yaşta bu işden güzel rakamlar kazanıyo olmana sevindim :)

Şimdi Diploma diyorsunuz, tmm güzel ama, bana fazla abartılı geldi, bu Diploma olayını yapan bazı kişiler veya kurumlar kim bilmiyorum benden biyerlerden duydum, Belirli bir miktar para karşılığında, Hem Kağıt üstünde hem Sistem de gözükücek şekilde, Sahte diploma yapıyorlar, bana sorarsanız yaparmıyım, bence gerek yok Açık Üni okumayı düşünüyorum, sınavlara girerek, buda bi alternatif sonuçta :)

senden bir cacık olmıcak :D git sınav kaydını hallet valla sınav gününüde bilmessin sen şimdi ama artık hatırlatmıcam herkes kendi yoluna :cool:

Adamın kaydını bile zorla yaptırıyoz okuma niyeti yok okuyamazda okusada senden bi şey olmaz yazmıyım şimdi :D

Saol abi yorum için.

Doğa Kolejinde okuyorum. Yüksek burslu olarak :D

Çocuk yolunuz çizmiz boşverin eminim forumdaki birçoğumuzdan akıllı hareket ediyordur. Okulunda başarılıl yt'den para kazanıyor ve bunları yaparken günde 4 saatini yolda harcayor. Durumları çok iyi değil ki taa gebzeden geliyor. Steve Jobs yada Billl Gates vs'lerde çok iyi okullarını bırakarak bu hale gelmişlerdi hatırlasınız öyle bir yazı dolaşırdı face'te falan. Bu kardeşimizin konusuyla pek alakası olmasada o durumla şöyle bir bağlantısı var. Bazıları kaderleriyle oynarlar. Kendi oynadığı için bilinçli hareket ederler ve o bilinçle hareket ettikleri için istediklerini elde ederler. Çünkü kazanacaklarının yanında kaybedecek çok şeylerinin olduğunu bilirler.

Yolun açık olsun kardeşim. Bolşans diliyorum.

Şimdi Diploma diyorsunuz, tmm güzel ama, bana fazla abartılı geldi, bu Diploma olayını yapan bazı kişiler veya kurumlar kim bilmiyorum benden biyerlerden duydum, Belirli bir miktar para karşılığında, Hem Kağıt üstünde hem Sistem de gözükücek şekilde, Sahte diploma yapıyorlar, bana sorarsanız yaparmıyım, bence gerek yok Açık Üni okumayı düşünüyorum, sınavlara girerek, buda bi alternatif sonuçta :)

Şu olayı bana öğrenirmisin hocam :D

Tebrik ederim ama okulun daha önemli kendini bu kadar kaptırman yanlış.Özgün bir kanal olsa ona eyv diyebïlirim özgün büyük yatırım ama spama güven olmaz her gün dah da zorlaşıyor.Derslerinden arta kalan zamanlarda uğraş ve bir özgün proje bul zeksiin bulursub spam bir yere kadar ama özgünle belkide ömürlük kazanırsın.Azmini tebrik etim, başarılar...

Hepinizde odtü mezunu gibi yazmış arkadaşım ben liseyi kitap defter açmadan,okula uğramadan bitirdim,kardeşim ygs dışında dersleri takma kafana devam et hayırlı kazançlar.

Okulun uzak araba alma ihtimalin var he ilk defa 4hanelı kazandın diye ? 15yaşında bide koçum sen bu kafayla devam et
ben 15 yaşımda motor almıştım babamı ikna edip vekalet aldım :D tabi zamanla hevesim geçti amaç arkadaşlara hava atmaktı

pekiyi kelimesini duymayalı seneler olmuş, anlık kalp krizi geçiriyordum.

ulen ben 5 yıldr üni okuyorm benim okulumda uzak daha ben almadım araba :D daha 15 yasında ne arabası :D (Allah daha çok versin - arabayı bosver ailene destek ol)

Daha çok kız seviceksin ama tek kızla evlenicen at kenarı yarın öbürgün (10 sen sonra) eşin şunu istiyorum dediğinde koltuk takımı seçerken annenin yüzü ekşimesin:D at kenara kardeşim at valla dinle beni:D daha ne yasadınki sen 15 die yaşmı olur la:D daha çok yaşıcan:d

15 yasinda ki bi cocugun aylik 10k getirisi olan bir adsenseyi organize edecek sabra iradeye ve zekaya sahip olacagina inanmiyorum.

Babanın kazancı değil, seni yetiştiren insan olmasıdır ölçüt, anne-baba dünya malıyla/değerleriyle ölçülmez.. Bunu aklına yaz ve hiç çıkartma delikanlı..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin yazısı gençler için büyük dersler içeriyor, dikkatli dikkatli oku o yazıyı..

Hakkında Hayırlısı..

15 yaşında okul uzak diye araba alacakmış zihniyete bak daha dün haberlerde 17 yaşında ehliyetsiz gerçi onda alkolde vardı 2 kişiyi biçti öldürdü ayağını denk al parayı görüp gaza gelme

Kardeş Orta-Lise notların seni yanıltabilir. Üniversiteye geçince iş "Neoluyoruz bea" durumuna dönüşebiliyor. "Sürekli takdirle geçiyorum, liseyi de üniversiteyi de kolaylıkla geçerim" diye düşünme :)

Arkadaşların da söylediği gibi önemli olan eğitimini en iyi şekilde tamamlayıp eline diplomanı ve mesleğini alman. Onu yaptıktan sonra yine internet işlerine devam edebilirsin, ama bu işler bir gün sekteye uğrarsa afedersin sap gibi ortada kalmazsın bir dayanağın olur.

Okul gerçekten uzakmış ama bu yaşta araba almak da hata. Trafik kontrolü olmasa bile hem kendini hem de trafikleri tehlikeye atmış oluyorsun, her ne kadar çok iyi araba kullanırım desen de. Oldu olacak 3 haneyi 4 haneye çıkar okulun yakınında ev al ama araba alma :D

Senin yaşının katlarına sahip abilerinden nasihatler :)

Saol abicim nasihatlar için.
"nehirden su akarken testiyi doldur. Birgün nehir bile kuruduğunda susuz kalma" çok güzel bir sözmüş hocam @Web_Scripti
Bu sözü tekrar tekrar okumalısn @kahraman638
Tebrikler bu arada bu yaşta bu işden güzel rakamlar kazanıyo olmana sevindim :)
Saol abi. Evet düşündüm. Kafamda bir şeyler oluştu.
Çocuk yolunuz çizmiz boşverin eminim forumdaki birçoğumuzdan akıllı hareket ediyordur. Okulunda başarılıl yt'den para kazanıyor ve bunları yaparken günde 4 saatini yolda harcayor. Durumları çok iyi değil ki taa gebzeden geliyor. Steve Jobs yada Billl Gates vs'lerde çok iyi okullarını bırakarak bu hale gelmişlerdi hatırlasınız öyle bir yazı dolaşırdı face'te falan. Bu kardeşimizin konusuyla pek alakası olmasada o durumla şöyle bir bağlantısı var. Bazıları kaderleriyle oynarlar. Kendi oynadığı için bilinçli hareket ederler ve o bilinçle hareket ettikleri için istediklerini elde ederler. Çünkü kazanacaklarının yanında kaybedecek çok şeylerinin olduğunu bilirler.

Yolun açık olsun kardeşim. Bolşans diliyorum.
Saol hocam sana da bol kazançlar.
Tebrik ederim ama okulun daha önemli kendini bu kadar kaptırman yanlış.Özgün bir kanal olsa ona eyv diyebïlirim özgün büyük yatırım ama spama güven olmaz her gün dah da zorlaşıyor.Derslerinden arta kalan zamanlarda uğraş ve bir özgün proje bul zeksiin bulursub spam bir yere kadar ama özgünle belkide ömürlük kazanırsın.Azmini tebrik etim, başarılar...
Saolun size de başarılar.
Hepinizde odtü mezunu gibi yazmış arkadaşım ben liseyi kitap defter açmadan,okula uğramadan bitirdim,kardeşim ygs dışında dersleri takma kafana devam et hayırlı kazançlar.
Yok ben öyle bitirme taraftarı değilim :D
youtube ikinci planında kalsın. oku hayatını kurtar.
Okuyorum. Her şey pekiyi. Hocam.
ulen ben 5 yıldr üni okuyorm benim okulumda uzak daha ben almadım araba :D daha 15 yasında ne arabası :D (Allah daha çok versin - arabayı bosver ailene destek ol)
Şans-Azim-Zeka
15 yasinda ki bi cocugun aylik 10k getirisi olan bir adsenseyi organize edecek sabra iradeye ve zekaya sahip olacagina inanmiyorum.
İnanılmayan şey gerçek olsaydı .....
Bugünün gençleri 1980'lerin bilim adamlarında zeki. İnanmıyorsun ama ben yapıyorum. Canlı örneğim nolcak hocam?
Babanın kazancı değil, seni yetiştiren insan olmasıdır ölçüt, anne-baba dünya malıyla/değerleriyle ölçülmez.. Bunu aklına yaz ve hiç çıkartma delikanlı..

@Web_Scripti nin yazısı gençler için büyük dersler içeriyor, dikkatli dikkatli oku o yazıyı..

Hakkında Hayırlısı..

Ben babamı kıyaslamak için söylemedim hocam. Belli bir para hedefi seçtim sadece. Hayırlısı saolun.
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/58910-kanalim-ne-kadar-eder.html
bu kanalın gazıyla konu açtıysan;benden söylemesi forumda kanal kazançlarını dillendirince ters teper.
Kapandı o kanal kapandı :D

Ehliyet almadan araba almayı aklından bile geçirme. Sen kendine güvenirsin ama biri gelir sana vurur. Ve içindeki ölür. Ehliyetin yok diye genç yaşta hayatın kararır yıllarca hapis yatarsın youtube'dan aldığın parada kurtaramaz seni.

Babamın maaşını geçtim diye de havaya girme. Baban senin var oluş sebebin.. O yüzden ailene katkıda bulunman daha doğru bir davranış olur. Dilerim daha çok kazanırsın kardeşim. Ama buradan gelen para ömür boyu gelecek diye bir kaide yok. Youtube ne kadar daha gider, ne kadar daha kazandırır hiç kimse bunu kestiremez. Derslerinin pek iyi olması çok güzel. Derslerinide ihmal etme, Youtube uda bırakma, hem dersler hem youtube en iyi şekilde gitsin, kendine güzel bir gelecek çiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri