İlk Aydaki Kazancım Yaş 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen daha 15 yaşında olduğun için bazı şeyleri düşünemiyorsun eğer youtube üzerine kurarsan hayatını ilerde çok pişman olursun şuanda sana herşey toz pembe geliyor anlaşılan önce üniversiteni bitir elinde bir diploman olmalı bence.

bir ayda kazandıklarınla çok fena gaza gelmişe benziyorsun. Sonun hayırlı olsun.

Ehliyet almadan araba almayı aklından bile geçirme. Sen kendine güvenirsin ama biri gelir sana vurur. Ve içindeki ölür. Ehliyetin yok diye genç yaşta hayatın kararır yıllarca hapis yatarsın youtube'dan aldığın parada kurtaramaz seni.

Babamın maaşını geçtim diye de havaya girme. Baban senin var oluş sebebin.. O yüzden ailene katkıda bulunman daha doğru bir davranış olur. Dilerim daha çok kazanırsın kardeşim. Ama buradan gelen para ömür boyu gelecek diye bir kaide yok. Youtube ne kadar daha gider, ne kadar daha kazandırır hiç kimse bunu kestiremez. Derslerinin pek iyi olması çok güzel. Derslerinide ihmal etme, Youtube uda bırakma, hem dersler hem youtube en iyi şekilde gitsin, kendine güzel bir gelecek çiz.
Hava için demiyorum. Kendime hedef aradım. Ve babamın maaşını koydum.
Sen daha 15 yaşında olduğun için bazı şeyleri düşünemiyorsun eğer youtube üzerine kurarsan hayatını ilerde çok pişman olursun şuanda sana herşey toz pembe geliyor anlaşılan önce üniversiteni bitir elinde bir diploman olmalı bence.
Hayatımı YT üzerine kurmadım. YT gittiği yere kadar kazanırım.
bir ayda kazandıklarınla çok fena gaza gelmişe benziyorsun. Sonun hayırlı olsun.
Hocam YT bitene kadar daha çok kazanacağımı ümit ediyorum. Bu ay da kazancım iyi allaha şükür. Allah sana da versin.

bu yolda devam et fazla kaptırma kendini benimde hedefim bir dogan slx :) , elimizden geldiğince yapıcaz birşeyler

Kendine güven farklı ego farklı bunu hiç bir zaman unutma.

Forumdaki herkes görmüştür ilk kazancını, saygıda kusur edilmemeliki karşılığını aynı ölçüde alabilsin insan, konu tarafımca kilitlenmiştir..

Allah herkesin gönlüne göre versin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri