Ilk engel geldi !

Arkadaşlar youtube engelliyken daha fazla tekil ziyaretçisi vardı unutmayın :)
İnsanlar istedikten sonra her şekilde girebilirler. Problem olmaz.

6 milyar yıllık evrende denk gele gele böyle bir ...... diye devam eden cümle herşeyi özetliyor.

bırakın güzel ülkemi kötülemeyi. bizimkiler en azından siteleri engelleyip bırakıyorlar peki ya avrupa ve abd, site sahiplerine dava acıp hapse tıkıyorlar...

günde en az 10 kez giriş yapıyordum hesabım tabiki vardı, birçok müziğimde orada kayıtlı ve izlenmelerimde iyiydi. Çevremde de arkadaşlarımın birçoğunun müziği vardı, vardı veya yoktu vsvs..
hadi bütün bunları geçtim. Bu engellemeler sana göre doğru demi onu anlıyorum çünki ben ? eğer öyleyse ki öyle senin mesajlarına yanıt vermiyorum ;)
Ben kendim şahsım adına hiç bir şey demedim . Özgürlük kavramını kişilerin haklarını tecevüz ederek olacaksa özgürlük değildir bu. Biraz araştırsa idin ne den kapatıldığını görürdün. Senin anladığın dediğin olayı inan bende çok iyi anladım . İster verirsin ister vermessin senin özgürlügünde olan bir şey bu .

bn ve 81 arkadaşım sadece facebook üzerinden kayıtlı dış kayıt olan da vardır tabi ki, youtube da editlediğim videolara telifsiz bir çok müziği soundcloud dan buldum kuş sesi silah sesi gibi kick snare gibi vuruş ve sampları oradan araştırırdım yeterli mi ? ayrıyetten müzikle uğraşıyorum home studiom var yaptığım müzikleride insanların indirmesi ve ya dinlemesi için oraya upload ederdim ? senin düşüncesizliğin ve ya seni ırgalamıyor diye birilerinin rahatı için benim özgürlüğüm kısıtlanamaz.

Saygılı olmayı ögren önce bir . Ben senin düşüncelerine saygı cercevesi için de cevap veriyorum değil mi ! Birilerin rahatı ne dir ? O kadar özgürlügünü düşünüyorsan eyer gider savcılıga şikeyet edersin olur biter . Gidip özgürlüğünü ara değil mi .

bn ve 81 arkadaşım sadece facebook üzerinden kayıtlı dış kayıt olan da vardır tabi ki, youtube da editlediğim videolara telifsiz bir çok müziği soundcloud dan buldum kuş sesi silah sesi gibi kick snare gibi vuruş ve sampları oradan araştırırdım yeterli mi ? ayrıyetten müzikle uğraşıyorum home studiom var yaptığım müzikleride insanların indirmesi ve ya dinlemesi için oraya upload ederdim ? senin düşüncesizliğin ve ya seni ırgalamıyor diye birilerinin rahatı için benim özgürlüğüm kısıtlanamaz.

Saygılı olmayı ögren önce bir . Ben senin düşüncelerine saygı cercevesi için de cevap veriyorum değil mi ! Birilerin rahatı ne dir ? O kadar özgürlügünü düşünüyorsan eyer gider savcılıga şikeyet edersin olur biter . Gidip özgürlüğünü ara değil mi .

Sen zaten kaçınız üye de soundcloud'a neyi savunuyorsunuz gibi bir tavır alarak saygılı yaklaştığını düşünüyorsan saygı kavramını gözden geçir. cevabınızı aldıktan sonrada bana saygı dersi vermeye kalkmayın lütfen herkesin özgürlüğü kendine bu ülke de zaten ondan böyleyiz toplumsal bir dayanışma yok hemen görüş farklılıkları ortaya atılıyor ama İNSANCA İNSANLIK HAKLARI kimseyi ırgalamıyor diyecek bir şeyim yok iyi forumlar.

bırakın güzel ülkemi kötülemeyi. bizimkiler en azından siteleri engelleyip bırakıyorlar peki ya avrupa ve abd, site sahiplerine dava acıp hapse tıkıyorlar...

hocam öyle mantık olmaz kusra bakmada avrupa ve abd günümüzdeki olaylar olsa bir tane siyasetçi yerinde durmaz mualefet olsun iktidar olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri