İlk gün adsenseye izlenim yansımaması hakkında

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Arkadaşlar yeni kanalda adsenseye 1 gün önce bağlamama rağmen henüz yansıma çıkmadı, fakat videoları daha yeni attım. Yani ondan dolayı izlenimler yarın yansıyabilir heralde, 1 gün sonra, araştırdığımda yeni kanallarda izlenimlerin 1 gün falan geç yansıdığı, geciktiği yazıyordu. Her neyse umarım yarın yansır, benim soracağım şey, bugünki izlenimler de, tıklamalar da yarın yansır mı yoksa yarından itibaren mi istatistikleri alacak adsense, bilginiz var mı ?

Arkadaşlar yeni kanalda adsenseye 1 gün önce bağlamama rağmen henüz yansıma çıkmadı, fakat videoları daha yeni attım. Yani ondan dolayı izlenimler yarın yansıyabilir heralde, 1 gün sonra, araştırdığımda yeni kanallarda izlenimlerin 1 gün falan geç yansıdığı, geciktiği yazıyordu. Her neyse umarım yarın yansır, benim soracağım şey, bugünki izlenimler de, tıklamalar da yarın yansır mı yoksa yarından itibaren mi istatistikleri alacak adsense, bilginiz var mı ?

aynı durum bende de sö konusuydu.tam 3 gün sonra yansımaya başladı.Ama öncekiler yalan oldu sanırım.Bugun sırf bı kanalım 2k izlenim almıştır adsense halen 1.5k aldığımı söylüyor.diğer kanalları hıc soylemıyorum

actigin dakikadan itibaren gelen izlenim,tik vs. herseyi topluyor youtube analytics.2 gun gecikmeyle Analytics paneline yansitiyor.Adsense'te de bazen 1 ,bazen 2 gun sonra yansiyor.Genelde hesap kesinlestiginde hissedersin o ilk gunku tiklamalari.

aynı durum bende de sö konusuydu.tam 3 gün sonra yansımaya başladı.Ama öncekiler yalan oldu sanırım.Bugun sırf bı kanalım 2k izlenim almıştır adsense halen 1.5k aldığımı söylüyor.diğer kanalları hıc soylemıyorum

doğrudur hocam, hayırlısı bakalım, benimde videolar ufaktan kıpırdamaya başladı. Neyse artık tıkanmasa bunada şükür.

---------- Mesaj saat 23:17:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:51 civarında gönderildi. ----------

actigin dakikadan itibaren gelen izlenim,tik vs. herseyi topluyor youtube analytics.2 gun gecikmeyle Analytics paneline yansitiyor.Adsense'te de bazen 1 ,bazen 2 gun sonra yansiyor.Genelde hesap kesinlestiginde hissedersin o ilk gunku tiklamalari.

Kesinleşende görünmesi mantıklı. İnşallah öyle olur.

Tek 1 izlenimin bile bosa gitmez aysonunda para kesinlestiginde hepsi eklenir merak etme.

Hocam benim analytics'e 5k izlenim yansımış ama kazanç 0 yansımış.İzlenim yansıyıpta kazancık yansımadıgı oluyor mu?

Hocam benim analytics'e 5k izlenim yansımış ama kazanç 0 yansımış.İzlenim yansıyıpta kazancık yansımadıgı oluyor mu?

Kazanc hic mi gozukmuyor yoksa 0 olarak mi gozukuyor? Cunku bazen once goruntulenme sayisi gelir fakat o gunun kazanci gozukmez..Bir kac saat sonra veya ertesi gun goruntulenmesi gelen gunun kazanci gorunur..benim basima hic goruntulenmesi gorunen kazancin karsiligi 0 gorunmedi..Kanaliniz Adsense'e bagli mi bu arada?

Kazanc hic mi gozukmuyor yoksa 0 olarak mi gozukuyor? Cunku bazen once goruntulenme sayisi gelir fakat o gunun kazanci gozukmez..Bir kac saat sonra veya ertesi gun goruntulenmesi gelen gunun kazanci gorunur..benim basima hic goruntulenmesi gorunen kazancin karsiligi 0 gorunmedi..Kanaliniz Adsense'e bagli mi bu arada?

Adsense'e bağlı reklam da çıkıyor.4k izlenim var videoda 0.00 kazanç.

Hocam degisik bi mevzu,ben de anlamadim acikcasi.

Tüm ilkler benı buluyor zaten ;)

Bir gecede tüm videolara ünlem yağması ilk beni bulur,
Bir kanal para kazanmaya kapatılınca diğerlerinin de kapatılması yine ilk beni bulur,
Bir kanalda youtube analiytics'e izlenimlerin yansıyıp tıkların yansımaması yine ilk beni bulur,
Bir kanalda reklam çıkıp da o kanalın bağlı olduğu adsense'in 3 gün veriyok demesi yine beni bulur.

Bulur da bulur yani yapacak bişey yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri