İlk hava durumu tahminim İstanbul için

echelon

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

İnternetten araştırarak derlediğim hava durumu tahminimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tahminler %90 oranında doğru çıkmaktadır.%10 yanılma payım vardır.

Sabah 05:00-05:30 Sıralarında başlayacak olan yağmur, öğlen 12:00-15:00 Arası şiddetlenerek devam edecektir. Saat 15:00 sonra yavaş yavaş etkisini kaybedecektir.

17:30- 18:00 arası avrupa yakasında yağış kesilecek.

Anadolu yakasında ise 19:00 dan sonra kesilecektir.

İlk defa böyle bir tahminde bulunuyorum. Bakalım tahminlerim doğru çıkacakmı.Marmara bölgesinde başka iller için tahmin isteyenlerde konuya yazabilir.

Konya da durum ne olacak hocam ? :)

hocam sanki sizin orada suanda hafif yağmur var.Yarın aksamda 18:00-21.00 arası bir yağmur geçisi gözüküyor.Sizin otaraflara tam hakim değilim ama yinede bir tahmin yapmak istedim.

Özellikle bu tahminler kar yağışında olunca baya bi zevkli oluyor :)

İnternetten derleyerek nasıl hava durumu tahmininde bulunuyorsunuz anlayamadım :) internetteki yorumlara kendi yorumlarınızı mı ekliyorsunuz acayip merak ettim

hocam sanki sizin orada suanda hafif yağmur var.Yarın aksamda 18:00-21.00 arası bir yağmur geçisi gözüküyor.Sizin otaraflara tam hakim değilim ama yinede bir tahmin yapmak istedim.

Özellikle bu tahminler kar yağışında olunca baya bi zevkli oluyor :)

Yok hocam yağmur yağmıyor :) Bu işle mi uğraşıyosunuz ?

İnternetten derleyerek nasıl hava durumu tahmininde bulunuyorsunuz anlayamadım :) internetteki yorumlara kendi yorumlarınızı mı ekliyorsunuz acayip merak ettim

Bazı yerlerde gördüğüm hava değişim resimleriyle yağmur bulutunun hangi vakit dediğm yere geleceğini tahmin ediyorum. Çok büyük bir değişiklik olmadığı sürecede tahminler tutmaktadır.

---------- Mesaj saat 21:21:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:08 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;106211' Alıntı:
Yarın ulaşımımı motorsiklet ile saglıcaktım , şimdi vazgeçtim :)

Boşver motor şeytan arabası arabayla git.Youtube'den para kazaniyorsunuz bi dünya koleksiyonunuz vardır :)

peki yurtdışı tahminleri varmı? :)

Hangi ülke hocam

bursada durum nedir hocam :D

bursada yarın 11:30'dan sonra yağmur var taa aksam 20:00-20:30' a kadar

ohh ben yağmuru severim mis gibi kokar ortalık acayip ilham geliyo yağmurda :D bide çay :D

hocam sen eminönü beyoğlu fatih civarı yada kadıköy kartal tarafında oturuyorsun :)

---------- Mesaj saat 21:28:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:07 civarında gönderildi. ----------

yağmurmu var orda yoksa evet evet yağmur var .)

hayır yok hocam hava oldukca sıcak. gece 23 30 ama hala sıcak :(

hayır yok hocam hava oldukca sıcak. gece 23 30 ama hala sıcak :(

doğrudur hocam ama çevrenizde yağmur var her an size vurabilir :) tam o bölgeye hakim değilim ayrica saat farkını gözden kaçırdık.Ee ne de olsa amatör tahminci :)

---------- Mesaj saat 21:36:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:32 civarında gönderildi. ----------

kartal kurtköy tarafında oturan varsa yağmur nasıl güzel yağıyor dimi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri