İlk Kazanç Hikayem. Aralık 2012 Civarları )

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum sayılır ama Youtube'den para kazanma maceram çok eskilere dayanıyor.

Çok eski olduğundan dolayı çoğu resimlere ulaşamıyorum. Ve her detay aklımda değil. Olayı tam detayıyla anlatamayacağım ama kısa bir konu da açmayacağım. )

Önce sadece abone kasmak için video paylaşımları yapardım(Süper lig maçları vb.) Dedim ki bir sürü abonem olsun ileride kendime ait video atarsam izleyecek adam buluruz :) Sonra telif hakkı falan geldi bu videolara tabi ben hiç bir şey bilmiyorum bu konular hakkında . Telif hakkı olayını araştırmaya başladım. Derken oradan para kazanma konuları falan gördüm. Tabi çoğumuz gibi bende inanmadım internetten çok para kazanılacağına. Dedim zaten ben video yüklüyorum hem abone hayalimi gerçekleştiririm hem de para kazanırım.

13. sınıftım(Mezun grubu) İlk önce ailemden tepki aldım haklı olarak, ders çalışmam gerekiyordu ama bende de hayatımda ilk kez para kazanmanın verdiği bir heyecan vardı tabi ve hiç bir engel duramazdı önümde :)

Hemen Adsense hesabı açtım youtube kanalına bağladım. Maç yüklediğim için anlık kazançlar fena değildi. Hemen 10 dolar sınırını geçtim ve pin istedim. Ayrıca kredi kartı tanıtmak gerekiyordu. Annem'in itirazları babamın bana bir şans tanıması falan derken babamdan kartı aldım ve tanıttım.(Babam yine çok güvenmeyip içi boş bir banka kartı verdi orası ayrı). Sonra hesabıma 2.48 tl yatırdılar o zaman çok sevinmiştim :)

-Baba bunu geri alamazlar değil mi diye bile sormuştum.
+Alsalar ne olacak bu parayı demişti ama yine de alamazlar dedi )
-Ama benim için değerliydi 2.48 tl :)

Sonra arkadaşlarım ve ailemin kazanamazsın, para vermezler sözleri ile devamlı beni yıldırmaya çalışmaları sürerken ben de bu arada hafta sonlarını bekleyip süper lig maçlarını yüklemeye çalışıyordum. Attığım maçların neredeyse hepsinde sıralamada ilk 3'e giriyor ve Ortalama bir süper lig maçını en az 25 30k izletebiliyordum. (Aldığım para ise 1000 izlemeye 1 dolar idi)
O kadar uğraş sonunda toplamda 255.49 dolar toparlıyorum ve kesinleşen kazanç 247.34 dolar oluyor ama parayı alamıyorum çünkü pin kodu daha gelmedi. Ve Aradan 20 gün geçmiş ortalıkta pin falan yok. İyice korkmaya başlıyorum. İlk kesinleşen paramın resmini atayım. Zar zor da olsa bulabildim. 07-12-2012 tarihli resim.

gnkuc.png

Veeee Tam 29 gün sonra(14.12.2012) pin kodu elime geçiyor. Babam ben dershanede iken posta kutusundan almış ve bana sürpriz hazırlamış bir nebi. Tabi ben havalara uçuyorum :) Hemen kodu giriyorum. Ve ay sonu kesinleşmiş paramın bankaya yatmasını bekliyorum. Bu arada zarfı da saklıyorum taa Amerika'dan google zarf göndermiş saklanmaz mı )

Ve günlerden 20.12.2012 para hesaba gönderiliyor ama bankaya yatmıyor. Bende heyecan dorukta ) Her 5-10 dakika da bir kontrol ediyorum. Ama o gün boşa çıkıyor iş yarına kalıyor.

Ve büyük gün 21.12.2012 para banka hesabına yatıyor. Ve bana inanmayan bir çok arkadaşa kapak yapacağım bir fotoğraf sahneye çıkıyor.

ekknqe.png

Şuanda bu paranın kat kat fazlasını kazanıyorum ama o günlerde ki heyecan zevk kalmadı. Para gelince böyle bir sevinç olurdu ay sonunu beklerdik günlerce. Şimdi yüzüne bile bakmaz olduk :)
Konuyu okuyan-okumayan-şöyle bir göz atan-bu kadar şeyi kim okuyacak diyen herkese teşekkür ederim.

Hepinize Bol Kazançlar

[MENTION=4471]umuttekin3358[/MENTION] alıntı: Bu arada zarfı da saklıyorum taa Amerika'dan google zarf göndermiş saklanmaz mı )

Bende halen saklıyorum ne işe yarayacaksa :D

çok iyimiş ya :)
Eskileri görünce geç başladığım için bi eksiklik hissediyorum :)

Allah 10,1000 Katını Versin inşallah

Olmayacak duaya amin denmez ama inşallah diyelim )

[MENTION=4471]umuttekin3358[/MENTION] alıntı: Bu arada zarfı da saklıyorum taa Amerika'dan google zarf göndermiş saklanmaz mı )

Çocuklarımıza torunlarımıza anlatırız :)

çok iyimiş ya :)
Eskileri görünce geç başladığım için bi eksiklik hissediyorum :)

Aynen Kasım 2012 de başladım ama taa 2006 da 2007 de başlayanlar var mış )

Herkese Allah şu an ki kazancının en az 100 katını versin.Zarfı bende saklıyorum şahsen.

Bende de duruyor Pin Postası.
Demekki yalnız değilmişim.
:D

Zarfı ben de saklıyorum ve aynı ben de umut gibi dersleri falan saldım bütün günüm video yüklemekle geçiyor :) Umarım bir gün onun kadar kazanırım :)

waybe millet eskiden bu işleri yapıyomuş ben daha 5 ayımın içindeyim :D ahh muslere06 neden 2005 lerde video çekip koymadın internete :D ulee senın videoda çıkmasa haberim olmayacak... ki bu işlerin gerçek olduguna bil einnamıyordum hep hüsran ve yalan dolan larla uğraştım.... neyse bunada , bugunumuze de şükür...

İnşallah bende ilk paramı bu ay alacağım çok heyecanlıyım 400 TL fazla değil ama olsun :)

Allah 10.000 katını verir inşallah kardeşim

Allah daha cok versin ins daha cok kazanirsin. :) Fakat aklima birsey takildi bu superlig maclari vs telif yolluyor bunlarla nasil basa cikiyosun?

Allah daha cok versin ins daha cok kazanirsin. :) Fakat aklima birsey takildi bu superlig maclari vs telif yolluyor bunlarla nasil basa cikiyosun?

Onlar telif verene kadar aradan 1 gün geçiyordu. Zaten maç videosu bu ilk 2-3 gün izlenir daha da uğrayan pek olmaz.

Bende yüklüyordum 1 gün bazen 2 gün içinde telif hakkı geliyordu. O zamana kadar kazanabildiğimi kazanıyordum.

Kanallar habire siliniyor habire yeniden açıyordum.

Siz yine iyisiniz ben kimlikle onaylattım, doğal olarak saklayacak bir zarfımda yok malesef :(

Allah daha çok kazandırsın üstad, inşallah bizde düzenli kazanç sağlarız birgün:)

12 aydır kazanıyorsun, Allah daha çok versin, o paraları nerede değerlendiriyorsun kardeşim :) [MENTION=4471]umuttekin3358[/MENTION]

12 aydır kazanıyorsun, Allah daha çok versin, o paraları nerede değerlendiriyorsun kardeşim :) [MENTION=4471]umuttekin3358[/MENTION]

Ailemin borçları vardı birazı oraya gitti. Birazını da ben yedim :)
Geri kalanı banka da duruyor. Altın alıp satıyorum. Yatırım bir nebi. Hedefim ev almaya kadar çıktı :) Ama daha çok çok erken

Ailemin borçları vardı birazı oraya gitti. Birazını da ben yedim :)
Geri kalanı banka da duruyor. Altın alıp satıyorum. Yatırım bir nebi. Hedefim ev almaya kadar çıktı :) Ama daha çok çok erken

Allah artırsın, helalinden kazanmayı nasip etsin kardeşim.

Daha da çok kazanırsın inşallah. Bende de 2 tane pin vardı İngilizce olanını kaybettim Türkçe olanını çerçevelettim. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri