İlk Kazanç sağlam oldu gibi

İrfanAlper

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar , adsense'yle tanışalı 2 sene oldu. Bunu başarım sayesinde öğredim. ve tam 2 sene oldugu gün günlük kazançımdada rekor kırmıştım 7*,** TL civarlarındaydi :)

Neyse ilk başta kazançlarım çok düşüktü 5$ zar zor aylık 10$ , 20$ , 30$ gümlemiştim ve sonra

Pars Yazılım ile çocuklugumuzdan tanişmişligimiz vardı sağolsun kanal alırken bi kaç taktik verdi.
Ve aynı evdede kaldık. Sonra işlerine devam etmesi için dönmüştü fakat günlük gelirim 2*,** Tl oluyordu dakika başına tıklar filan geliyodu heycanlanıp duruyodum sonra işte yukarda yazmiş oldugumum rekorumu kırdım. Ve Pars Yazılım sayesinde Ayda 7**,** TL Kazandım. 1,5 seneden beri telefonum yoktu 32GB Kapasiteli telefon alıcam marka vermiyim şimdi :)

Neyse benim hayatımda dönüş amacı oldu youtube.
Herkese bol kazançlar ve başarilar.

Pars Yazılım'ın Kanal Satış konusu :

★★★Usa Onaylı Ve Onaysız Kanallar PARS YAZILIM Kalite Ve Güvencesiyle★★★

İyi günler.

Allah daha çok versin, boğazımızdan haram lokma sokmasın

Allah daha çok versin,hiçbir zaman pes etme kardeşim böyle devam et.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ilk kazancınız ve Allah daha çok versin :)

Hayırlı olsun ilk kazancınız ve Allah daha çok versin :)
Amin amin. Cümlemize :)

Seninde yaşında olup para kazanmaya başlamak daha keyifli olsa gerek.

Abicim şimdi tarlaya genellikle gittigim için o farklı kazan bu farklı kazanç.
Bu Hafta sonu tekrar gidicem 1,5 senden beri telefonum yok işte youtube'dan gelen paraya para eklemek için elimden geleni yapıyorum işte o kazançta şansımıza vurdu dicemde Allah sevdigi kulu sevindirdi diyim daha iyi olur :)

Yani 70 000 küsür lira mı kaldırdınız aylık.

allah daha çok ve hayırlısından kazandırmayı etsin dostum :), bende yeni başladım bu işlere umarım herkes hakettiğini ve verdiği emeğinin karşlığını alır ..

Allah daha bol versin, olmayanlara kazanmak isteyenlere de heves olsun

ALLAH daha çok versin hocam fakat bu zamana kadar 6 hane kazanmış olsamda telefonum dandik demekki tercih meselesi. Kapitalizme Tüketim toplumuna hayır! :D

:D Aynı evde kaldıgımız doğrudur her sabah okula kaldırdım ben bunu tabi oda bana elleriyle kahvaltı filan getirdi çok güzeldi [MENTION=8386]İrfanAlper[/MENTION] ne kazandıysa hakediyor :D

Allah daha çok versin kardeşim.
Keşke bu YT karşıma benim de 17 yaşımdayken çıksaydı diyorum bazen. Metin2 vb. online oyunlara harcadığım zamanı YT'de harcasaydım şimdi çok güzel kazancım olabilirdi.. :)

kiminin telefon kiminin tablet parası, kiminin evinde ki ekmek parası :)

Konu sahibi yanlış anlamasın beni.. Allah bol kaznaçlar versin..

animasyon derken kendi hazırladığınız animasyonlardanmı bahsediyorsunuz eğer öyle ise kullandığınız program varmı
Animasyonlarda para var diyorum sadece tabi ki üzerinde çalişiyorum fakat şuanda program araştirmasını bende yapıyorum.

Allah daha bol versin, olmayanlara kazanmak isteyenlere de heves olsun
Amin. Cümlemiz kazansın hocam :)

ALLAH daha çok versin hocam fakat bu zamana kadar 6 hane kazanmış olsamda telefonum dandik demekki tercih meselesi. Kapitalizme Tüketim toplumuna hayır! :D
Hocam 1,5 seneden beri olmayınca en trend ve uzun süreli olmasını istedigimden eskini kırmıştım sinir sebebiyle töbe ettim kırmaya :D

:D Aynı evde kaldıgımız doğrudur her sabah okula kaldırdım ben bunu tabi oda bana elleriyle kahvaltı filan getirdi çok güzeldi [MENTION=8386]İrfanAlper[/MENTION] ne kazandıysa hakediyor :D
Senin sayende geç kalmiyordum :D

Allah daha çok versin kardeşim.
Keşke bu YT karşıma benim de 17 yaşımdayken çıksaydı diyorum bazen. Metin2 vb. online oyunlara harcadığım zamanı YT'de harcasaydım şimdi çok güzel kazancım olabilirdi.. :)
Amin. Eski zamanlarda bizde Çok metin2 oynardıkta şimdi GTA V'le ilgileniyoruz :D

kiminin telefon kiminin tablet parası, kiminin evinde ki ekmek parası :)

Konu sahibi yanlış anlamasın beni.. Allah bol kaznaçlar versin..

Amin. Cümlemize kazandırsım hocam.
Hocam yanliş anlamadımda çok güzel bir söz yazmişsin helal olsun cidden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri