İlk Kazanç + Ufak Taktikler

Tebrikler.

Benim de hikayem seninkine çok benziyor. 0,01 dolar için reklam tıklamalar, blog açmalar ve son durak yt.

[MENTION=14790]chorock[/MENTION] [MENTION=11148]azi_0156[/MENTION]
Teşekkürler, ortak paydamız çok. Hepimize bol kazançlar :)

Ne çok knightten para kazanan var YTparada
Bende zamanında GM char vardı 1 hafta boyunca char bende kaldı 10 Bin lira para kazanmıştım
166n7t0.jpg

Bütün yorumları okudum, [MENTION=12643]yaktimpaca[/MENTION] , umarım kazancın ve kazancımız forumca daim olur; hayırlısı olur. Bu kadar güzel bir yazıya ve ufak ta olsa tüyolara neden muhalefet ederler anlamıyorum. Bu tarz yazılardan, tecrübelerden fikir çıkarıp yolunu bulanlara ne mutlu. Tam tersine ders çıkarıp motive olmanız gerekirken, meyve veren ağacı taşlıyorsunuz olmadı kesmeye kalkıyorsunuz.

Baktınız bu tarz paylaşım sizi kasıyor mu? Sıkıntı mı veriyor? konuyu kapatır çıkarsınız. Bir de üstüne olumsuz yapıcı değil de yıkıcı yorum yapma gereği nasıl duyuyorsunuz orası da ayrı bi tartışma konusu. Bari buradan ders çıkaracaklara set koymayın.

Bu tarz paylaşımların artması dileğiyle..Foruma bol kazançlar...

[MENTION=12643]yaktimpaca[/MENTION] hocam senin yerine sevindim, eger istersen banada ogrete bilirsin, nede olsa youtube'ta her kese yetecek kadar para var

[MENTION=12643]yaktimpaca[/MENTION] hocam senin yerine sevindim, eger istersen banada ogrete bilirsin, nede olsa youtube'ta her kese yetecek kadar para var

Şu zamanda anlatabileceğim pek birşey yok, elimde 1-2 kategori var o kadar. Kazançlar da eskisi gibi değil, akmasa da damlıyor şeklinde. Araştırıp kendine kazandıran, telif, topluluk pek yemeyen kategori bulmalısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri