Bende senin gibiydim şimdi azda olsa kazanıyorum bu yazdıklarımı oku sende kazanırsın
Videoyap botu kullanıyorum öncelikle Bende böyleydim günlük kazancım 0.12 tlydi

sonra dedımkı tek kanal az vıdeo gıtmez
Öncelıkle kazanmak ıcın spam yapıyorsun galiba
10 kanalın olcak en az
Ben 7 tane açtım hiç para kazanamıyordum 1 saatte hepsıne 50 şer video yükledim günlük 10-15 tl arası kazanıyorum ve hiç uğraşmadan kanalları ve videoları katlasam çok daha para kazanabılırım ama botum bitti yarın felen alıcam.
Yapacagın iş en az 10 kanal açmak
Ben sana az da olsa bu işi yapabileceğim kategoriler söylim
10 kanalın var hepsinde birşey seç
Vine , Komik Bebekler , komik hayvanlar , türkçe dizi , film , belgesel , telefon tanıtımları teknolojiyle ilgili ( araba kazaları ve komik kavgalarda çalışabilirsin ama topluluk veriyor sürekli kanalları kontrol etmen lazım verenleride silme lazım ) tabiki en önemlileri dizi ve film uzun videolar (video arası reklamları aktifleştir %100 ) bunları yap dizi filme kendin etiket gir diğer kanalları bot özgünleştirsin . Dediklerimi yaparsan %99 kazanırsın
bu 10 kanala video yüklemek için youtube aramalara gelip az abonesi olan 1 aydır para kazanması açık olan videolar veya kanallar çekmelisinki az tehlikesi olsun .
Bunları yaptıktan sonra günde 1-2 defa kanalını kontrol et ünlem , eşleşen , dünya engellerini kaldır sıkıntı olmaz.
Bende bu işte yeniyim ama elimden geldiğim kadar anlatmaya çalıştım yanlış anlattıgım yerler olabilir 1 ayda bunları öğrenebildim
dediklerimi yaparsan az çok kazanırsın
(Dizi ve film etiketlerini sen gir diğer kategorileri videoyapla özgünleştirmen yeter)