İlk Kazancım Gayet Başarısız

hocam kazanç sadece video süresiyle doğru alakalı değil aynı zamanda ilgiyi ne kadar çekebildiğinle,yazdığın etiketle ve eklediğin bilgiyle alakalı ben 2 ile 25 dk lık videolar yüklüyorum buraya adsense in ekran görüntüsünü koysam photoshop diyecekler biliyorum çünkü bendeki izlenime göre tık , tıka göre tbm çok farklı diyeceksinki hile hurdamı var? hayır... isterse olsun google yemez;) sabır ve düz mantık kullan gerisini sal-ma tabikide takip et arada;D
Hocam merak ettim. Koy ufak bir görüntü bakalım :)

Bende senin gibiydim şimdi azda olsa kazanıyorum bu yazdıklarımı oku sende kazanırsın

Videoyap botu kullanıyorum öncelikle Bende böyleydim günlük kazancım 0.12 tlydi :D
sonra dedımkı tek kanal az vıdeo gıtmez

Öncelıkle kazanmak ıcın spam yapıyorsun galiba

10 kanalın olcak en az

Ben 7 tane açtım hiç para kazanamıyordum 1 saatte hepsıne 50 şer video yükledim günlük 10-15 tl arası kazanıyorum ve hiç uğraşmadan kanalları ve videoları katlasam çok daha para kazanabılırım ama botum bitti yarın felen alıcam.

Yapacagın iş en az 10 kanal açmak

Ben sana az da olsa bu işi yapabileceğim kategoriler söylim

10 kanalın var hepsinde birşey seç

Vine , Komik Bebekler , komik hayvanlar , türkçe dizi , film , belgesel , telefon tanıtımları teknolojiyle ilgili ( araba kazaları ve komik kavgalarda çalışabilirsin ama topluluk veriyor sürekli kanalları kontrol etmen lazım verenleride silme lazım ) tabiki en önemlileri dizi ve film uzun videolar (video arası reklamları aktifleştir %100 ) bunları yap dizi filme kendin etiket gir diğer kanalları bot özgünleştirsin . Dediklerimi yaparsan %99 kazanırsın

bu 10 kanala video yüklemek için youtube aramalara gelip az abonesi olan 1 aydır para kazanması açık olan videolar veya kanallar çekmelisinki az tehlikesi olsun .

Bunları yaptıktan sonra günde 1-2 defa kanalını kontrol et ünlem , eşleşen , dünya engellerini kaldır sıkıntı olmaz.
Bende bu işte yeniyim ama elimden geldiğim kadar anlatmaya çalıştım yanlış anlattıgım yerler olabilir 1 ayda bunları öğrenebildim
dediklerimi yaparsan az çok kazanırsın :)

(Dizi ve film etiketlerini sen gir diğer kategorileri videoyapla özgünleştirmen yeter)

Bu aralar video bile yükleyemiyorum vaktim olmuyo.Botta 2000 video birikmiş 2 günü kaldı onu hemen bitirmem lazım boşa gitmesin :D Hertürlü kategoriyi dene bana kazandırmayan sana kazandırır belli olmaz.

Benimde 8726 birikmiş. :)

Ama ihtiyaç varsa kullanıyorum öyle her gün 300 video atayım bana biraz saçma geliyor. (:

----
hayır ama tıklanma bekliyordum sadece 2 hiç değil 20-30 kuruş daha fazla bekliyordum

Bu arada semih arkadaşım ben ilk 3 5 gün 1 tl felan kazandım çok mutluydum sonra bir anda 13 tl gördüm daha sonra 3 5 gün boyunca 5 6 tl standart gitti sonra geçenlerde bir kaç kez 40 50 tl oldu bugünlerde düşüşteyim içimde üzüntü oluşuyor :D yani demek istediğim insan oğlu böyle sen 0.35 kuruş kazanayım gece gündüz çalışayım diyorsun ama bence hikaye bunlar. :) Bu arada bazı arkadaşlar olumlu yorum yapmış fakat kendini kandırmaya gerek yok, senin istatistikler oldukça kötü görünüyor. Hemen kategori değiştirmen lazım, ayrıca videoyap botunun özgünleştirme özelliği sana çok yardımcı olacaktır. Bir kaç gün güncel olaylar ve telif yemeyen dizileri dene. İstersen dizi ismi atabilirim.

Sana tek önerim kazancı artırmak için özgün çalışmıyorsan kanal ve video sayısını artır.

Abiler Yardımlarınız İçin Teşekkürler 1 Günde 1 TL ye Ulaştım Hepinize Çok Çok Teşekkür Ederim Bana Zaman Ayırdınız

sanırım başlar başlamaz kazanan bir ben varım forumda başladığımın 4. günü 25 tl kazanıyodum günde gerçi şuanda 15 tl ye kadar düştü ama yetiyo daha ödeme alamadım mart ın sonuna kadar botun parasını cepden zar zor ödüyorum :D

Canını sıkma dostum yüklemeye devam kategori çok önemli ister tek bir kategoride yogunlaş istersen 2-3 kategoride önem ve özen göster gerisi gelir.

sanırım başlar başlamaz kazanan bir ben varım forumda başladığımın 4. günü 25 tl kazanıyodum günde gerçi şuanda 15 tl ye kadar düştü ama yetiyo daha ödeme alamadım mart ın sonuna kadar botun parasını cepden zar zor ödüyorum :D

Youtubeda para kazanma isini duydun ve 4. gunu 25 tl mi kazandin? Yoksa baslamadan once uzun bi sure arastirma yapip sonra mi bu ise girdin? Eger 2. soyledigim gibiyse burada bu sekilde yazman digerlerinin moralini bozar. Insanlar aylarca ugrasip hic bisey kazanamiyor. Bende ilk basladigimda 2 ay kazanamadim ve biraktim. Aradan 3 ay falan gecmisti ve aklima bi fikir geldi, tabii bu 3 aylik surede arada sirada arastirmada yapiyodum. Kanalimi actim ve ilk gunden zaten 10k civari izlenim ve bi miktar para kazandirmaya baslamisti. Bu demek degil ki ben basladigim ilk gun bu kadar para kazandim, sonucta bunun oncesinde bi arastirma evresi var. Bodoslama bu ise girip ilk ayinda adam akilli para kazanan biri oldugunu sanmiyorum.

Youtubeda para kazanma isini duydun ve 4. gunu 25 tl mi kazandin? Yoksa baslamadan once uzun bi sure arastirma yapip sonra mi bu ise girdin? Eger 2. soyledigim gibiyse burada bu sekilde yazman digerlerinin moralini bozar. Insanlar aylarca ugrasip hic bisey kazanamiyor. Bende ilk basladigimda 2 ay kazanamadim ve biraktim. Aradan 3 ay falan gecmisti ve aklima bi fikir geldi, tabii bu 3 aylik surede arada sirada arastirmada yapiyodum. Kanalimi actim ve ilk gunden zaten 10k civari izlenim ve bi miktar para kazandirmaya baslamisti. Bu demek degil ki ben basladigim ilk gun bu kadar para kazandim, sonucta bunun oncesinde bi arastirma evresi var. Bodoslama bu ise girip ilk ayinda adam akilli para kazanan biri oldugunu sanmiyorum.

1 sene önce mayıs ayı gibi muslera hocamın 1 videosunu izlemiştim ve bu işe girmiştim günde 0.30 tl 1 tl arası kazanmıştım youtube kanalımla adsensemi aynı maile açtığım için adsensem kapanmıştı pekde anlamamıştım durumu zaten sonra bir satış konusu açmak için foruma girdim satışı yaparken konulara denk geldikçe okudum 27 aralık gibi başladım okumaya 31 aralığa kadar gece gündüz konuları takip edip okudum sonunda neden olmasın dedim başladığım gün videoyap.com botu aldım 3 gün hiç bir şeyi otomatiğe almadım katagoriler göre otomatik kanal çekmeye kanallar ekledim ve otomatiğe aldığım günün ertesi günü 6 tl yi gördüm ertesi gün 10 tl yi ertesi günde 25 tl yi gördüm :)

Yeni dönem adsenselerde ilk 2 ay rahat kazanamıyorsun wiew gelse bile yansımıyor düzen li olmasıda gerekiyor yedek adsemsede neler gördüm neler düzenli olarak günlük 10k wiew alan kanal 4k yansıyor ve tıkları çok kötü iyidi zamanla düzeliyor 2 ay google çalışacan bedava yani kısaca oturtdun mu düzeni gelsin milyarlar

1 sene önce mayıs ayı gibi muslera hocamın 1 videosunu izlemiştim ve bu işe girmiştim günde 0.30 tl 1 tl arası kazanmıştım youtube kanalımla adsensemi aynı maile açtığım için adsensem kapanmıştı pekde anlamamıştım durumu zaten sonra bir satış konusu açmak için foruma girdim satışı yaparken konulara denk geldikçe okudum 27 aralık gibi başladım okumaya 31 aralığa kadar gece gündüz konuları takip edip okudum sonunda neden olmasın dedim başladığım gün videoyap.com botu aldım 3 gün hiç bir şeyi otomatiğe almadım katagoriler göre otomatik kanal çekmeye kanallar ekledim ve otomatiğe aldığım günün ertesi günü 6 tl yi gördüm ertesi gün 10 tl yi ertesi günde 25 tl yi gördüm :)

Yani soyledigim gibi olmus. Forumda bu taz seyler paylasirken dikkatli olalim, olayin tamamini anlatalim ki millet baslar baslamaz onlarca lira kazanamayacagini anlasin. "2. gun sukadar kazandim, 5. gun 100 liraya ulastim" tarzi seyler yazildikca millet tabii bilmiyor bunlari soyleyenlerin oncesinde kac ay arastirma yaptigini, yada kac kere deneyip yanildiklarini. Saniyolar ki bu ise baslayan herkes direk onlarca lira kazanmaya basliyor. Sonra ilk 3-5 gun izlenme alamayip bisey kazanamayinca gelip boyle konu acip sitem ediyolar iste.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri